Happy momlife

img_2161
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Moments of joy #76 – Een rustig weekje

Happy Monday! Het is weer maandag en net als bijna iedere andere week heb ik ook deze week weer een weekoverzicht voor jullie. Afgelopen week was ik veel in en om het huis bezig en heb niet zoveel foto’s gemaakt. 

MAANDAG 

Maandagochtend bracht ik eerst wat flessen weg en ging ik daarna een klein boodschapje doen met Fleur. Vervolgens gingen wij weer naar huis en legde ik haar op bed neer en zelf ging ik aan de slag voor een aantal leuke campagnes die ik heb. ik moest wat foto’s maken. Zo fijn dat Soof nu extra naar de peuters gaat, want nu kom ik tenminste aan dit soort dingen toe.

’s Middags speelt er een vriendje van Aron bij ons gezellig! Ook komt dit pakketje binnen zo leuk! Het is van een webshop die mee doet aan de win 14-daagse!

DINSDAG

Samen met Fleur Sofie naar school brengen en dan weer aan de slag. Even een boodschapje doen en dan maar weer aan de klik haha! Ik moet echt veel foto’s maken voor de win 14 daagse en de leuke samenwerkingen die ik heb.

Wij zijn druk met ons huis bezig en dankzij een paar leuke samenwerkingen krijgt ons huis ook steeds meer vorm qua style. Als het af is laat ik het jullie natuurlijk zien.

Het was weer even sjalen weer. Was idd, want de komende dagen is het weer veel te warm haha!

Ik kwam dit tegen bij de albert heijn. Ik probeer ze al een paar avonden te eten, maar iedere keer skip ik het weer haha! Ben niet helemaal fit deze week door het slechte slapen.

Ik wandel even een stukje met Fleur, lekker in de draagzak zo lekker!

De postbode komt weer dagelijks langs, want de december periode komt er weer aan. Er komt een lief aapje van Fingerlings binnen en Sofie en Fleur zijn verknocht haha! Hij is ook echt leuk. De review komt snel online met een leuke winactie 😀

Ook dit toffe item komt binnen. ik had al eentje binnen gekregen alleen deze was verkeerd geleverd. Zonde! Uiteindelijk goed opgelost en het leuke is dat je ook zoiets kunt winnen vanmiddag. Tipje van de sluier!

Mijn moeder neemt deze mee. Dit is een tompouce met stoofperensmaak zo lekker! ’s Avonds eten mijn ouders en zus hier, omdat wij daarna naar de film gaan met mijn oma en tantes. Mijn vader past hier op. Want Ro heeft een vergadering van een tof project waaraan hij mee werkt.

WOENSDAG

Zo leuk al die kleertjes die Fleur voor haar verjaardag kreeg. Dit is ook een setje dat ze kreeg (C&A) en het staat zo leuk!

Ons broodmonster! Sofie at altijd heel slecht, maar Fleur lijkt gelukkig meer op Aron! 😀

Ik ben zo koud! Tijd voor heel veel grote mokken thee.

Fleur is dol op deze popcorn van Organix het is wel een dikke plak bende, maar ze smikkelt zo lekker. Ik ben echt veel aan het werk waardoor ik weinig foto’s maak. Tel daar bij op dat Fleur bijna de hele week ’s nachts wakker was en overdag veel aan mij geplakt was.

Aron heeft ’s middags een kinderfeestje en na die tijd halen wij hem weer op. Aangezien Ro dan ook bijna vrij is wachten wij even bij zijn werk op hem. Kunnen wij samen naar huis fietsen.

DONDERDAG

Donderdagochtend doen wij lekker rustig aan. ’s Middags moet Soof naar school, maar wij zijn ongeveer 15 minuten te vroeg haha!

Wij kunnen dus direct door Aron op halen. Tussendoor nog wel even snel naar de Jumbo voor deze reepjes voor Fleur. Ze vindt ze heerlijk.

Aan het einde van de middag oefen ik nog even Aro zijn dictee.

’s Avonds is het weer feest met Fleur pff.. Ik raakte er een beetje moedeloos van en mijn energie was ook op. Ik heb enorme flashbacks naar de eerste maanden met haar en hoop stiekem dat ze snel weer normaal gaat slapen.

VRIJDAG 

Vrijdagochtend op tijd op pad om brood te halen. Fleur lekker in de wagen.

En Sofie op haar step.

Op de terugweg komen wij langs de oude buurman en Sofie gaat mee op zoek naar groente en fruit. Ik krijg een grote courgette, wortels en tomaten. Hier maak ik deze week een lekker soepje mee.

Tussen de middag ligt de cd van Carrie Underwood bij de post, maar inmiddels heb ik hem al meerdere keren geluisterd.

Om 14:00 uur halen wij Aron weer op. Terwijl wij wachten even samen schommelen. Fleur vindt het ook een groot succes. Na school heb ik nog even een kort gesprekje met Aron zijn juf, omdat ik (nu al) tegen wat dingen aan loop en nog wat dingen wil bespreken qua begeleiding. Ik zit er nogal bovenop, maar dat vind ik wel belangrijk.

Als wij thuis komen hebben de kinderen nieuwe jassen gekregen voor de winter. Stoer hé?

En deze? Zo lief! <3

Ik werk mijn tweede tompouce even naar binnen deze week. Dik blijven we toch hahah!

Zodra Robert thuis is vertrek ik richting Groningen naar mijn beste vriendin. Even samen een hapje eten en kletsen. Ik ben zo moe dat ik niet lang blijf plakken, maar lang genoeg om weer even op te laden.

Als ik terug ga heb ik nog even tijd om een koffie te halen. Ik ben dol op de Vanille Latte en neem een medium. Blijf ik nog even wakker haha!

ZATERDAG

Sofie wil amper fruit eten dus ik probeer dit en noem het chips. Het werkt haha!

Ja ik moet stofziuigen haha! Wij doen de hele dag niks, omdat iedereen moe en niet fit is. Fleur jammert er op los, arm ding. Zaterdagavond lig ik om 20:00 uur op bed en doe verder helemaal niks meer.

ZONDAG 

Ik begin mijn ochtend met een baksessie van pompoen.

Het resultaat is een pompoenbrownie! Willen jullie mijn recept hiervan?

Daarna ga het mis, ik zie wazig met één oog en dat is meestal een teken dat ik migraine ga krijgen. Dit klopt ook, want uiteindelijk lig ik de hele middag op bed met mijn ogen dicht en geen prikkels. Kak!

De rest van de dag doe ik dus ook niks. 

Facebook Comments

Share this post