Happy momlife

7520717568_img_2667
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Moments of Joy #74 – Een stapje terug

Happy monday! Een nieuwe week is begonnen en daarom is het tijd op joyfromjoyce.nl om terug te blikken op mijn afgelopen week. Ik nam online een stapje terug om mezelf wat meer rust te gunnen in deze drukke tijden. Kijk je mee? 

MAANDAG

Maandagochtend brengen Fleur en ik Sofie naar school en daarna gaan wij samen boodschappen doen.

Als wij weer thuis zijn maak ik bijna het hele huis schoon. Dit was wel even nodig en dan is het grondige weer een tijdje gedaan. Wij hebben de commode beneden staan, omdat de badkamer ook beneden zit. Wel zo handig.

Fleur trekt tijdens het koken de volledige kastjes leeg. Monster!

Dit is zo lief trouwens! Soof met haar nieuwe K3 pop, onafscheidelijk.

DINSDAG

Dinsdagochtend breng ik lopend Soof naar school. Er liggen plassen en dat is altijd succes.

Op school kwam ik er al achter dat ik de beker van Sofie nog op het aanrecht had staan. OEPS! Gelukkig had juf een beker ranja voor haar.

Ik ben de hele ochtend weer in het huis bezig en rond de middag haal ik Soof weer op. Fleur is zo vrij aan het worden zo lief en leuk!

s Avonds eten wij een patatje, omdat ik het nog mega druk heb.

WOENSDAG

Woensdagochtend doe ik samen met de meisjes een boodschapje in het dorp. Ik heb Sofie een donut beloofd dus die eet ze lekker op.

Altijd een succes dit. Herkenbaar?

Ook Fleur heeft een lekkere krentenbol.

Kijk nou! Ook hierdoor hou ik echt van de herfst. Al die laagjes.

’s Avonds ga ik met een deel van mijn vriendinnen naar een ladiesnight. De film is Zwaar Verliefd en is een groot succes!

Als ik thuis kom kruip ik (soort van) naast dit meisje. Ik ben blij als ze de volgende nacht weer op haar eigen kamer slaapt haha! Zo veel lawaai..

DONDERDAG

Donderdagochtend help ik met het maken van de lampionnetjes bij Aron op school. Hij vindt het zo leuk dat ik er ben waardoor ik er ook enorm van geniet. De rest van de dag is het erg druk waardoor ik geen foto’s maak.

Dit is de enige foto die ik nog tegenkwam. Nog even een pasoa jus voor het slapen gaan.

VRIJDAG 

Na een slechte nacht is dit het resultaat. Moe is moe! Maar eigenlijk stuurde ik deze foto naar Tamara toe om te laten zien hoe erg mijn uitgroei is.

Aan het einde van de middag gaan wij richting onze oude buren om daar te eten. wij hebben 4 jaar met veel plezier naast elkaar gewoond en ik mis hun echt als buren. Gelukkig is dat andersom ook zo. Het was een gezellig avondje en allemaal hadden wij niet door dat het al 21:00 uur was toen wij thuis kwamen, oeps! haha Gelukkig is het weekend.

ZATERDAG

Ik moet echt nodig aan het werk. Ik maak snel een blogplanning en ga dan typen.

Ook maak ik ondertussen een recept die komende week online komt.

Ook even proeven natuurlijk of hij goed op smaak is. Maar hij is gelukt. Dit is echt één van mijn favoriete eten.

Facebook Comments

Share this post