Happy momlife

IMG_6871
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Moments of Joy #69 – Zuster mama en hoe gaat het nu met Sofie?

Happy Monday! Deze week staat er wel een soort van weekoverzicht online. Ik heb eigenlijk amper foto’s gemaakt en een groot deel van de foto’s die ik heb gemaakt wil ik privé houden. Toch neem ik jullie graag mee in mijn afgelopen week en vertel ik jullie hoe het ging met Sofie na de ziekenhuis opnamen. 

MAANDAG

Dit was echt wel een mijlpaal! Na een week moeite moeten doen om te gaan drinken dronk ze in het ziekenhuis steeds meer slokjes uit haar pakje en had ze trek in een broodje met kaas. Deze foto moest ik naar papa sturen.

Aan het einde van de ochtend mochten wij naar huis. Toen wij in het ziekenhuis aankwamen had ze het al over de piano en toen wij naar de lift liepen begon ze er weer over. Even een pitstop dus.

’s Middags stond er een pakketbezorger voor de deur. Hoe lief! Tamara had Sofie een ballon gestuurd. Ik zag voor het eerst weer een lach op haar gezicht.

Ik was echt hartstikke moe en koken zat er niet meer in. Mijn moeder had voor bij onze thuis komst lasagne gehaald. Omdat wij zondag in het ziekenhuis zaten hebben wij dit toen niet gegeten. Dan maar vanavond de groentes kwamen die dag erna wel weer.

DINSDAG 

Dinsdagochtend krijgen wij visite van oma. Ze doet Sofie even in bad en Sofie krijgt cadeautjes. Zo lief! <3

Ook stond er weer een bezorger van Greetz voor de deur met een doos ballonnen van een vriendinnetje van mij. Zo lief! <3 Al die kleine dingetjes maken Sofie enorm blij en dat is voor ons natuurlijk hartstikke fijn om te zien.

De dagen bestonden voornamelijk uit dit soort momentjes. Lekker samen knuffelen op de bank of zoals nu even bij de pc. Ik moest even mijn out of office instellen.

Sofie mocht kiezen wat ze wilde even of nou ja ze riep in eens dat ze ergen zin in had. Tja en in de situatie waar wij in zaten ren je direct naar de winkel toe. Het lijkt nu alsof ze heel veel had gegeten, maar ze heeft een paar hapjes kip gehad en wat frietjes uit de airfryer.

WOENSDAG

Woensdag lijkt het aardig goed te gaan met Sofie. Terwijl Fleur en Sofie slapen ga ik even in huis bezig met schoonmaken. EVen snel stofzuigen en dweilen. Het is heerlijk weer buiten, maar wij krijgen er weinig van mee.

Dit liefje geeft gelukkig genoeg leuke afleiding, Fleur is ok niet helemaal fit maar dit lijken gewoon doorkomende tandjes te zijn gelukkig.

DONDERDAG

Wauw wat een verschil met zondag en de voorgaande week. Sofie begint weer te spelen en ik moet deze foto dan ook naar papa sturen. Zo lief hoe ze papa elke keer wil laten zien wat ze doet.

Na duplo gaat ze kettingen rijgen van de Paw PAtrol. Fleurtje slaapt veel als ze maar niet ook ziek gaat worden.

Niet veel later krijgt Sofie opeens pijn aanvallen in haar buik. Ze gilt van de pijn en krioelt over de bank heen. Ze geeft aan dat ze op een bepaalde plek last heeft en ik wil toch graag naar de huisarts. Gelukkig kan ik de huisarts op een gegeven moment bereiken en mogen wij direct komen. Ze kan niks vinden, maar wil wel dat Sofie goed in de gaten gehouden wordt. Ik ook! Ik ben normaal helemaal niet snel bij de huisarts te vinden (Met Sofie was het een jaar geleden, Aron nog langer) ik kom er niet om kleine dingetjes die ik zelf kan oplossen en godzijdank zijn mijn kinderen amper ziek.

VRIJDAG

Vrijdag moeten wij weer terug komen bij de huisarts ze willen ons graag nog even zien voor het weekend. Sofie heeft nog wel buikpijn, maar het is niet meer zo erg als gisteren. Ik ben wel weer de hele dag met haar bezig en kom nergens aan toe. Niet erg, dat komt volgende week allemaal wel weer.

ZATERDAG

De pijn van donderdag en vrijdag lijkt weer weg te zijn. Gelukkig! Toch zijn er nog wat dingen waar ik maandag de huisarts even voor wil bellen. Dingen die al langer spelen. Sofie wil zaterdagochtend eventjes naar buiten. Ze kan het nog niet lang volhouden, maar ieder stapje is er eentje in de goede richting. De rest van de dag is ze toch weer heel moe.

Zo lief! Tussen de middag komt de pakket bezorger langs en brengt een cadeautje van Maxi-Cosi! Zo lief dit knuffeltje ligt nu lekker bij haar. Dankjewel! <3 De mannen zijn ’s middag naar Freek Vonk in Groningen. ZO tof voor Aron hij groot fan 😀

ZONDAG

Zondag rust dag! Of nou ja soort van. Aron speelt heerlijk boven met zijn lego en de meisjes slapen veel. Ik ben allerlei planningen, plannen en doelen aan het maken. Het echt concentreren op bloggen lukt nog niet echt, maar dat komt wel weer.

Ik kreeg van mijn mams dit mooie bosje bloemen en ze bloeien zo mooi!

De rest van de zondag is relaxt even bijkomen voor wij er weer tegen aan moeten. Komende week heb ik veel dingen afgezegd, omdat Sofie gewoon nog niet sterk genoeg is. Ze zal nog niet naar school gaan en lekker veel thuis zijn. Eerst maar even goed aansterken en energie krijgen voor wij weer met alles beginnen. 

Facebook Comments

Share this post