Happy momlife

img_3721
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Moments of Joy #61

Happy Monday! De vakantie is begonnen en wat voor één! Maar eerst blik ik terug op onze rustige afgelopen week. Eentje om even een beetje bij te komen. Wil je gedurende de week met ons mee kijken? Dan kun je mij altijd volgen op instagram

Maandagochtend heeft Sofie schooltje en ik was in de war met de tijd. Een kwartier te vroeg was ik op school dus besloot ik maar een stuk om te lopen.

Kon dit popje ondertussen lekker slapen! <3

Ondertussen verlang ik alweer heel erg terug naar het mooie weer! Gelukkig

Het was een weekje met veel slaap voor Sofie! Ze was kapot iedere middag.

De stofzuiger is niet meer veilig, Fleur kruipt er direct bovenop als ik er mee bezig.

Dit is echt pure ontspanning. Nog even snel naar de winkel lopen zonder kinderen. Echt! Moet je doen haha

En het was weer tijd voor een dutje op de bank. Ik leg haar expres niet op bed, want dan slaapt ze ’s avonds niet.

Ondertussen knuffel ik lekker met mijn kleintje. Heerlijk!

Lief mopje! Vlak voor het mis ging.. Ze viel niet veel later heel hard op haar gezicht, doordat ze haar handen in haar zak hield kon ze zichzelf niet opvangen. Arme ziel!

Aaaaaah tijgers in huis! Help!!

Dit kleine danseresje steelt mijn hart met haar lieve dansbewegingen. <3

Een dag naar haar val ziet ze er al een stuk beter uit. Gelukkig! Doordat ze op haar hoofd gevallen was 2 keer hield ik haar goed in de gaten, maar gelukkig viel het mee.

Ach dat onhandige heeft ze niet van een vreemde haha! Ik stoot mijn duim en krijg een blauwe plek. Stumper!

Donderdagmiddag mijn mijn mini muis weer gezellig naar school! Ze hebben Koningsfeest en meer oranje dan dit kon ik er niet van maken.

Ro komt op tijd uit zijn werk en neemt mooie bloemen mee! Lief <3

Koningsdag beginnen wij wat later dan anders. De avond ervoor zijn wij tot laat op verjaardag dus de kindjes slapen allemaal wat uit. YES!

 

Sofie en Fleur slapen en nadat ik het huis schoon heb gemaakt kan ik video’s opnemen. Yes! Ik ben voor de komende twee weken klaar. Heb je nog verzoekje? Let het dan weten. Oh en natuurlijk super leuk als je abonnee wordt van mijn kanaal.

Als Sofie wakker wordt mag ze -eindelijk- kleien. Ik vind kleien echt ruk, maar ja… als ze iets willen hé.

Later wandelen wij nog even naar de winkel, want ik ben te moe om te koken. haha!

De mannen vermaken zich ondertussen nog prima in het zwembad. Dit doen ze vaak samen. Heel fijn als je kleine bezig is met zwemles. Bij ons zwembad mag je in die periode alle dagen van de week gratis zwemmen.

Als de mannen thuiskomen maak ik patatjes in de airfryer.

En als toetje natuurlijk een oranje tompouce.

Fleur heeft haar hele ritme omgegooid en is s avonds langer wakker. Gezellig!!

Goedemorgen! Het is zaterdag en Fleur is als eerste van iedereen wakker. In de ochtend ben ik bezig met productfotografie en daarna gaan wij de deur uit voor een verjaardag.

Vanaf zaterdag ben ik wat strenger met eten. Er zijn zoveel leuke en lekkere dingen de komende tijd dat ik echt even streng moet zijn. Ik lunch met een omelet met kipfilet, ui en spinazie.

Erg lekker en het vult ook goed! Dit was mijn lunch zonder brood en ik was goed vol. Er zaten dan ook 3 eieren door.

Onderweg naar een verjaardag met Fleur op mijn rug. Ze moet wat hoger, maar ik denk dat ik haar nog even lekker voorop hou.

ik verkoop de kleertjes van Fleur! mocht je nog wat zoeken in maat 62/68 dan kun je ze vinden via mijn speciale instagram.

Terwijl ik bezig ben zie ik dit opeens! Wat een monster ik durf haar dus amper alleen te laten hé…

Ik heb liever dat ze dit doet.. haha!

Op naar een nieuwe week! Komende week beginnen wij met een persevent in de Julianatoren waar de kinderen al de hele week naar uit kijken. Woensdag gaan wij naar het doe-museum en de rest van de week staat ook nog bomvol leuke dingen! Volgende week lezen jullie daar alles over op mijn blog. 

Facebook Comments

Share this post