Happy momlife

img_5976
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Moments of Joy #126 – Terstal winactie & Wie is mijn mol?

HAPPY MONDAY! Voor mij voelt het vandaag een beetje als blue monday. Maar we gaan er weer het beste van maken deze week. Afgelopen week was een rustige week waarbij ik eindelijk weer helemaal in het schrijven zat en wij kregen heel goed en fijn nieuws! 

MAANDAG

Ik begin de week met boodschappen doen met Fleurtje. Ze wordt groot en helpt tegenwoordig graag. Mijn geduld werkt alleen niet altijd goed mee.

fleur doet weer eens een middagdutje dus ik kan ook even uitrusten en wat foto’s maken voor de blog

Aron speelt bij een vriendje en Soof is bij oma. Een schaaltje alleen voor Fleurtje dus.

Na schooltijd krijg Sofie een cadeautje van Tamara, ze waren naar Disney geweest en Sofie kreeg een deken en douche spulletjes van haar. Ze slaapt er nog enkele nacht mee.

DINSDAG

’s Nachts slaap ik amper. 1 x per maand klimt dit meisje nog bij ons in bed. Het is echt al een heel stuk minder, maar ze doet het nog steeds. Ze had nu verschrikkelijke oorpijn. Haar tut waar ze 1 nacht zonder had geslapen kwam weer terug.. Daarnaast was ik in mijn hoofd ook bezig met een vriendin die aan het bevallen was. Ik ben daar onbewust best veel mee bezig. Gelukkig is alles goed gegaan!

Mijn lunch! Powerlunch, want ei en avocado geven mij altijd veel energie. Niet heel WW proof trouwens want een avocado kost veel punten (gezonde vetten dat wel).

WOENSDAG

Er is nog soep over mmm! Altijd lekker tussen de middag.

ik heb en super toffe samenwerking met Terstal en daarvoor maakte ik deze foto. Je kunt nu nog kans maken op €50,- shopping money! Kijk hier voor op mijn insta. 

Het is een spannende dag, wij of nou ja Ro krijgt goed nieuws. Over een paar weekjes gaat er een heleboel veranderen bij ons.

En dit vieren we even bij de wok vlak bij ons huis! Ik krijg daar alleen een mega migraine aanval. Ik denk dat er spanning uit komt van de afgelopen tijden, want de rest van de week heb ik toch best veel hoofdpijn.

DONDERDAG

Ik zet mijn grote vriend Slowie weer aan. Het is zo gemakkelijk om hier gerechten mee te maken. Heerlijk!

En dit is het resultaat! Het is een Hollands pannetje en smaakt super lekker. Het recept komt binnenkort op kitchenmom.nl.

VRIJDAG

Sofie had donderdag haar lampje uit waarop wij besloten dat ze vrijdag lekker een dagje thuis bleef. Ik breng Aron naar school en haal dan snel boodschapjes.

Bij thuis komst tref ik dit schooltje aan. Dit is echt een droom, want toen ik hoorde dat Fleurtje een meisje was keek ik heel erg uit naar dit moment. Het moment waarop ze dit soort rollen spellen met elkaar zouden gaan doen. Ik deed dit ook altijd met mijn zus.

Taart! Om het goede nieuws te vieren.

Het heeft 2 weken geduurd, maar mijn bakkie is eindelijk weer klaar. Ik kan echt niet zonder dit ding. Helemaal niet als Ro straks weer de deur uit is en ik alles weer alleen moet doen.

De meisjes kiezen dit uit, maar dit blijkt geen succes te zijn. Jammer en zonde van het geld!

Ro gaat ’s avonds naar de film met onze vaders. Ik duik op de bank met dit boek. Minder scherm meer lezen.

En dit drankje! Ik hou hiervan het is een typisch Australisch drankje en erg lekker.

ZATERDAG

Zaterdagochtend beginnen wij met het vieren van Tim zijn eerste verjaardag, dit is het zoontje van een vriendin van mij. Het is een gezellig ochtend. Lekker kletsen met de meiden.

Na de verjaardag halen we direct boodschappen en halen we even alles bij de action wat wij nodig hebben. Daar komen wij deze tablet van Juf Roos tegen. Fleur is echt DOL op juf roos en wij besluiten hem mee te nemen. Je snapt we dat ik nu al spijt heb ;).

Dit spiegeltje nemen we ook mee. Ik doe mijn make-up altijd beneden en ik vind zo’n klapspiegel zo lelijk. Deze past goed in onze kast.

Tijdens de verjaardag spreken wij af om te gaan eten met andere vrienden. Heel gezellig! Daarna kijken Ro en ik samen wie is de mol terug. Ik zit in een Nathan tunnel!

ZONDAG

Ik ben een beetje overprikkeld dus ik besluit week boodschappen te doen. Even zonder kinderen om mij heen, oordoppen in en Carrie Underwood luisteren.

Als ik thuis kom ga ik slapen, ik ben blijkbaar heel moe. Daarna is het alweer tijd om te koken. Ik maak een soep van courgette, prei en salami. En daarnaast maak ik deze pizza sticks. Super super lekker! Recepten komen nog online.

Na het eten mogen de kindjes lekker lang douchen en no even Paw Patrol op bed kijken. Daarna zit het weekend erop.

Facebook Comments

Share this post