Happy momlife

img_4087
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

moments of Joy #111 – Even bijkletsen

Happy Monday! Deze week een andere weekoverzicht dan normaal, of beter gezegd geen weekoverzicht, want ik heb afgelopen week gewoon geen foto’s gemaakt OEPS! Daarom dacht ik ga even bijkletsen, want vorige week dropte ik een bom in mijn DM op instagram toen ik een mededeling maakte. Ik had de reacties niet verwacht en wil nu toch wat toelichting geven.

Ik ga geen video’s meer maken! 

Dit was mijn mededeling afgelopen week op Instagram. Ik heb al een hele tijd geen nieuwe video’s meer geupload op mijn YouTube kanaal en ik ga het nu ook niet meer doen. Waarom niet? Ik heb het best druk met mijn blog, maar vooral privé is het heel druk. Wij zijn in een traject met Aron gestapt voor zijn angst en dat kost veel tijd. Daarnaast vragen de meisjes natuurlijk ook hun aandacht en dat bij elkaar opgeteld zorgt ervoor dat ik geen tijd heb om de video’s te bewerken. Het filmen van de video’s zelf is geen probleem, maar het bewerken wel. Dat kost veel tijd en die tijd heb ik momenteel niet. En het geld om iemand mijn video’s te laten bewerken heb ik ook niet.

Ik ben naast alle privé dingen en mijn blog ook druk bezig met het uitwerken van kinderfeestjes voor feestjesvoorkinderen.nl hier wil ik vanaf januari 2020 klaar mee zijn zodat ik dan echt kan beginnen met het organiseren van feestjes. Het in elkaar zetten van draaiboeken kost veel tijd, ik moet dingen uitproberen en ik moet over van alles nadenken. WIl ik feestjes op locatie geven? Of toch meer een webshop? En zo zijn er heel veel vragen die ik mezelf moet stellen.

Ook Kitchenmom.nl heb ik weer opgepakt. Ik had nog zoveel recepten liggen die ik niet had uitgewerkt en wat ik nu dus wel aan het doen ben. Voor Halloween maakte ik een aantal leuke recepten naast de normale recepten. En inmiddels ben ik druk bezig met recepten voor kerst en sinterklaas super leuk natuurlijk! Ik maak recepten die wij op dat moment zelf ook eten en gebruiken. De recepten zijn veelal ook kidsproof op een uitzondering na natuurlijk.

Allemaal hele leuke dingen waardoor ik toch keuzes moet maken. Nu vind ik het filmen wel leuk en dacht ik dat het misschien wel leuk is om korte vlogs te maken en deze te plaatsen op IGTV. Dit is namelijk makkelijker om te bewerken en ik denk dat het met de komende feestdagen wel leuk is om wat met jullie te delen. Laat het maar weten of je dit wel of niet leuk vindt.

Facebook Comments

Share this post