Happy momlife

IMG_7494
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Moments of Joy #109 – In een Dirndl?

Happy monday! Afgelopen maandag kwamen wij terug van een weekendje hof van Saksen. Maar nu was het weer een normaal weekje. Of nou ja normaal, afgelopen weekend hadden wij een geweldig feestje. Ik neem je mee in ons weekje. 

MAANDAG

Oma Mien appt dat ze Max Verstappen auto binnen heeft. Aron zal hier vast heeeeeeel erg blij mee zijn!

In de ochtend pakken wij alles uit. fleur is overduidelijk moe van het hele weekend en doet een dutje op de bank Zo lief!

Sofie is met een vriendinnetje aan het spelen en komen steeds beneden met verkleedkleding aan. Ik moest dan foto’s maken. Fleurtje wilde dit ook!

DINSDAG

Dinsdagochtend is het voor Fleur weer tijd om te spelen. Voor mij is het dan tijd om hard te werken. Het gaat steeds beter met het plannen van mijn blog tijd.

tussen de middag haal ik haar weer op en vinden wij een heel mooi blaadje. Ze is moe en valt direct in slaap.

WOENSDAG

Sofie krijgt de dit ben ik doos mee naar huis. Ze blijft op woensdag een dagje thuis, omdat ze constant moe is. Samen kiezen wij foto’s uit en printen deze uit.

Ik mocht bij een webshop wat items uit zoeken waaronder deze schoenen van Only. Binnenkort deel ik een outfit post met al mijn nieuwe items.

Waaronder ook deze jas van Vila. Ik hou van Vila!

Aron krijgt deze outfit van Petrol toffe outfit hé? En jeetje wat is hij opeens groot. Over iets meer dan 2 maanden is hij gewoon 9!

De kinderen krijgen klei en laat dit nou net het meest verschrikkelijk knutselspul zijn wat er bestaat. Ze spelen er zo leuk mee.

DONDERDAG

Donderdagochtend breng ik de kinderen naar school en help ik even met de schoolbieb. Daarna ga ik naar de lidl en HEMA voor een kleine boodschap.

De rest van de dag ben ik aan het werk. ’s Middags gaat Sofie bij onze oude buurtjes spelen, Fleur mag bij mijn ouders spelen en wij gaan met Aron naar honden training toe.

Als we terug komen plof ik even op de bank. Ik vind de training voor Aron best pittig en moet het altijd even verwerken. Lekker even knuffelen met dit meisje!

VRIJDAG

Dit meisje heeft de laatste tijd nogal wat moeite met de ochtenden. haha!

Ik ben druk in huis bezig wanneer ik gebeld word door Soof haar juf. Ze voelt zich niet lekker en lijkt helemaal op te zijn. Lekker naar huis dus om te relaxen.

Ik ben ondertussen bezig met wat leuke halloween items. Althans dat vind ik!

dit meisje weigert middagdutjes te doen de laatste tijd. En ze is heus niet heel moe ofzo hoor.

ZATERDAG

Ik maak deze leuke Halloween spiesjes voor de kinderen. Een groot succes!

Ik ben echt dol op het speelgoed van Little Dutch. Fleur heeft er veel speelgoed van en ook deze regenboog is een groot succes. Bij alle drie de kinderen trouwens.

Fleur heeft nieuwe kleding van Marks and Spencer, ik vind dit een leuke en betaalbare kleding winkel. Dit vestje heeft ze al 4 x eerder gehad. Dit is waarschijnlijk de laatste want hierna valt ze niet meer onder de baby maten.

’s Middags gaan wij op verjaardag bij Sarah van Tamara. Ik had Tamara gevraagd of ze mijn haren wil invlechten en dat wil ze! Lief mens!

Als wij bij Tamara weg komen gaan wij de kinderen wegbrengen en dan omkleden maar! Wij gaan namelijk naar oktoberfest.

Yes! klaar voor. Ik vind het zo leuk om te verkleden haha!

Eerst een feestje bij iemand van de vriendengroep en daarna door naar het feest. Ik besluit aan de radlers te gaan, want ik wil ook zo’n bierpul!

ZONDAG

Ik schrik zondag ochtend om half 12 wakker. Het is lang geleden dat ik zo lang aan één stuk heb geslapen. Normaal word ik ’s ochtends wel wakker tussendoor maar deze keer niet. Ik spring direct onder de douche want ik wil nog van alles doen die dag.

Wij maken het huis schoon, ontbijten met pizza en gaan dan de meisjes ophalen. Fleur gaat direct slapen en Sofie gaat tekenen. Ze schrijft al vaak haar naam, maar dan nog in de verkeerde volgorde. Vandaag lukte het haar om het in de goede volgorde te doen. Topper!

Ik maak een handige printable om mijn week menu op te schrijven. Ideaal en ziet er ook nog eens leuk uit. Als je hem ook wil hebben je vindt hem hier.

I

Iets nieuws tijdens het eten! De spreek big. Als deze bij je bord staat mag je praten, staat ie niet bij je bord dan moet je luisteren naar de rest.

Ik maak deze mislukte mummy’s voor bij de soep.

Facebook Comments

Share this post