Happy momlife

IMG_6813
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Moments of Joy #107 – Moonlight walk

Happy Monday! Het is maandag tijd voor een nieuw weekoverzicht. Afgelopen week was weer eens een normale week. Ik blik weer terug op mijn afgelopen week, kijk je mee? 

MAANDAG

Wij beginnen onze maandag met een gesprek bomvol uitslagen en verdere stappen. Zoals jullie wel gewend zijn treed ik nooit in details wat betreft de gezondheid van onze kinderen, tenzij ze een keer iets kleins hebben. Nu speelt er iets groters, iets wat wij eigenlijk altijd al wel weten waar nu gelukkig 100% focus op ligt en begeleiding voor komt.

Als wij thuis komen komt onze nieuwe koel vries combinatie. Wij hadden al sinds de verhuizing een leen koelkast, maar nu weer een eigen. En wat een ideaal ding is dit zeg!

Ro is ondertussen op zolder bezig met het isoleren van Aron zijn kamer. Of nou ja hij is begonnen met het in de grond verf zetten van wat balken.

Tijd om Sofietje op te halen! Aron gaat op maandag altijd naar oma toe.

DINSDAG

Dinsdag ben ik de hele dag aan het werk. Aan het einde van de middag heb ik een kennismakingsgesprek met Aron zijn juf. Een heel fijn gesprek!

WOENSDAG

Woensdagochtend ben ik weer de hele ochtend aan het werk. Om 14 u haal Ik de kindjes op. Aron gaat bij een vriendje spelen en ik breng Lauren (van Tamara) even thuis.

Mmm ’s middags maak ik een rollade lekker! Dit eten wij heel weinig omdat het heel zout is, maar 1 of 2 keren per jaar is het best lekker.

DONDERDAG

Donderdagochtend tijd om Fleurtje naar school te brengen. Ik heb Sofie een dagje thuis gehouden, omdat ze heel erg moe is.

Tussendoor krijg ik deze foto van Fleur doorgestuurd, zo lief! <3

Sofie is de hele dag al thuis en Aron is om 12 u al vrij heerlijk! Even een middagje thuis samen zijn. En leuk om samen Fleur weer op te halen.

’s Avonds eten wij lekker aardbeien met Griekse aardbeien yoghurt.

VRIJDAG

Ik zet mijn diffuser aan, heerlijk met dit weer en goed voor de weerstand ook! Vrijdag deelde ik een blog met mijn favoriete blends.

Ik haal Sofie om 12 u op, omdat ze het niet trekt momenteel heb ik besloten haar minder heen te laten gaan. Als ik haar heb opgehaald halen wij een visje, lekker.

Kijk nou, zo moe!

En deze foto mocht ik met jullie delen, wat een schatjes hee?!!

Ro heeft mijn plankjes opgehangen in de keuken, yes! Dan kunnen mijn favoriete kookboeken weer hangen.

Dit monstertje weet het eetmoment momenteel heel erg op z’n kop te zetten. Wat een figuur!

’s Avonds ga ik met 3 vriendinnen aan de wandel. We doen een wandeling van bijna 7 KM door ons dorp heen in het donker. Heel leuk, het is voor een goed doel en de attracties die je onderweg ziet worden gesponsord door grote bedrijven hier uit de buurt.

Het was echt een gezellig avond! Na de wandeling hebben wij nog een wijntje gedronken en een Turkse tosti gegeten.

ZATERDAG 

Zaterdagochtend tijd om boodschappen te doen!

De kinderen zijn de hele dag zo lief, ze spelen heerlijk met de nieuwe L.O.L. Glamper!

Terwijl de kids douchen plof ik even op bed. Ik ben gaar joh! Ik heb veel gewerkt afgelopen week, omdat ik barst van de inspiratie.

’s Avonds probeer ik de unicorn kruidnoten van kruidvat. Ik vind ze mega chemisch bah! De kinderen vinden ze wel lekker.

ZONDAG

Ik doe de hele dag niks. De kinderen spelen veel buiten. Jammer het weekend zit er weer op. Maar volgend weekend wordt zo leuk dat het ook wel weer snel weekend mag zijn!

Facebook Comments

Share this post