Happy momlife

IMG_6670
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Moments of Joy #106 – Te vaak in het ziekenhuis

Happy Monday! Het is maandag en tijd voor een nieuw weekoverzicht of nou ja soort van dan want ik maakte afgelopen week niet heel veel foto’s. OEPS! Toch blik ik even terug met jullie. 

MAANDAG

Aron moet zingen in de kerk en dat willen wij natuurlijk niet missen. Soof is er ook, zo kunnen wij ze beide zien. Aron geniet enorm van het zingen in de kerk, zo leuk om te zien!

De rest van de dag maak ik geen foto’s. We zijn druk bezig in en om het huis en ik probeer tussendoor nog wat te werken.

DINSDAG 

Dinsdag maak ik de hele dag geen foto’s en ik heb werkelijk geen idee meer wat ik heb gedaan.

WOENSDAG

Woensdag maak ik wederom geen foto’s. Behalve bovenstaande foto. De eerste winterjas is binnen. Tof hé? Hij is van Tygo en Vito!

DONDERDAG

Donderdagochtend werk ik en als de kinderen vrij zijn gaan wij op verjaardag bij oma. Als wij thuis komen eten we nog een klein beetje en daarna spelen de kinderen nog even. Ro en Fleur spelen buiten met een poes en voor ik het door heb gaat het mis.

Fleur wordt in haar hand gebeten door een kat, op de plek waar je pezen hebt zitten. Na overleg met mijn zus (doktersassistente) en de HAP mogen wij langskomen. De arts kijkt er goed na en kan gelukkig aangeven dat de kat niet diep heeft gebeten. Bij katten kan dit ongemerkt sneller gebeuren. Daarnaast hebben katten ook vaak infecties bij zich waardoor Fleur een kuurtje mee krijgt.

Nog even wachten op haar kuur en dan naar huis toe. Lekker slapen!

VRIJDAG 

Vrijdagochtend moeten we dit meisje wakker maken. De eerste schoolweken zijn pittig en ze is ook heel erg moe. Gelukkig is het bijna weekend!

Als de oudste twee op school zijn gaan wij richting de ikea voor een bureau op onze slaapkamer. Wij gaan voor deze! Wij wilden eerst eentje zelf maken, maar dit is net zo duur en net zo handig.

Daarna moet ik naar het ziekenhuis voor het plaatsen van mijn spiraal. Dit gaat alleen even anderseven anders dan ik had verwacht.

Als we thuis komen ga ik even op bed liggen. Ik heb wat buikpijn en de kinderen zijn druk. Even een rust moment is dan wel goed.

Hoe blij kun je zijn met een prullenbak? Ik ben echt mega blij met onze nieuwe prullenbak haha! Het is de Homra Nexo.

Hmm! ’s Avonds eten we lekker pasta. Iedereen hier in huis eet dit goed waardoor wij het eigenlijk wekelijks eten.

Na het eten maakt Ro het bureau klaar, fijn plekje om plannen uit te werken!

ZATERDAG

WEEKEND! Eerst maar even extra vitamines voor de kuikens, kunnen ze wel gebruiken.

Tuttebel! Ze is zo aan het kletsen als wij samen aan tafel zitten, heerlijk!

Na het eten brengen wij de kindjes weg, want deze mama gaat een avond dansen! Zoveel zin in.

Ik ga samen met mijn zus en een vriendin die ik heb leren kennen tijdens het pufclubje van Sofie. Het is echt een geweldige nacht en wij staan alleen maar op de dansvloer. Heerlijk! Ik hou er van.

Na het dansen nog even een Turkse tosti naar binnen werken. Net als vroeger, heerlijk!

ZONDAG

Zondag ochtend slaap ik uit en daarna halen wij samen de kindjes weer op. Ze hebben gelogeerd bij opa en oma. De rest van de dag hang ik met mijn brakke hoofd op de bank. Oeps!

 

Facebook Comments

Share this post