Persoonlijk

Moments of Joy – Ziek zwak en misselijk

Happy monday everyone! Het is weer maandag en net als alle andere maandagen blik ik terug op mijn afgelopen week. Afgelopen week stond in het teken van de griep, maar ik ben er toch in geslaagd om foto’s te maken. 

Maandag werk ik de hele dag en na het werken ga ik met Aron naar zwemles. Hij zwemt weer de hele les in het diepe! Daarna eten we bij mijn ouders en gaan Robert en ik nog even naar ons thuishuis om wat spullen aan de kant te leggen. Op deze slaapkamer zit inmiddels een nieuw dakkapel.

Zodra we thuis komen leggen we de kids op bed en duik ik ook ons bed in. Uiteindelijk krijg ik flink de griep te pakken en komt alles van die dag er weer uit.

Dinsdag slaap ik bijna de hele dag. Bah ik voel me zo ziek!

Woensdag ben ik de hele dag met Sofie. Samen spelen we met de V-Tech poppetjes.

Woensdag middag bakken we samen met Aron pepernoten. Robert is inmiddels ook ziek thuis.

Lekker knuffelen met mijn meisje!

Woensdagmiddag krijg ik een mail van de woningbouw en ergens zakte de moed in mijn schoenen. Ik heb zo’n heimwee en wil zo graag naar huis. Nog even volhouden en hopelijk krijgen we 1 december een startsein.

Donderdagochtend mag ik meekijken bij Aron op school, zo leuk om te doen!! Aron liet mij van alles zien en samen deden we nog een educatief spel.

Nadat ik bij Aron ben geweest stap ik ons huis binnen. Even kijken hoe het ervoor staat.

En dan is het tijd voor Sofie haar aller eerste knipbeurt. Haar haartjes worden op één lengte geknipt en haar pony is een lokje geworden.

Na de kapper haal ik Aron op en neem ik hem mee naar huis. Hij is zo moe dat we samen de hele middag op de bank hangen.

Kijk mini haar bobline!

‘S avonds denken wij na over de verf voor in de woonkamer. Het gaat olive worden.

Vrijdagochtend ga ik samen met Sofie in de bus naar ons thuishuis. Ik heb namelijk een afspraak met iemand voor de woningbouw en samen lopen we door het huis. Ik geef aan wat er allemaal stuk is en samen bespreken wij wat er geverfd gaat worden. Het einde komt in zicht!

Sofie is ook mee en die kijkt even in de badkamer! De rest van de dag ben ik bij mijn ouders en geef ik nog dansles. ‘S avonds ga ik vroeg slapen.

Zaterdagochtend brengen wij Aron naar een kinderfeestje en daarna doen wij boodschappen. In het winkel centrum liggen heel veel pakketjes op ons te wachten dus die halen wij ook direct even op. Het is hoofdseizoen op mijn blog en dat is te merken. Na het boodschappen doen werk ik wat thuis en doet Robert wat in de huishouding. ‘S middags gaan we ook op verjaardag bij mijn neefje.

Eén van de pakketjes die binnenkomt is de Hatchimal. Wat een onwijs tof ding! En ik geef komende week eentje weg.

Ook spel ik nog even voor sinterklaas! Er moeten natuurlijk cadeaus ingepakt worden. Sofie krijgt iets van Fisher Price met Belle en het beest en Aron krijgt een nitro grinder.

Onze hatcimal komt zondagochtend uit, zo leuk!

En toen waren wij hem kwijt! Sofie is dol op het beestje.

Zondagmiddag gaan wij richting de ikea om inspiratie op te doen voor ons huisje. Aron mag bij de keukenafdeling een pannenkoek versieren, leuk!

Sofie vermaakt zich prima bij de ikea. Een tafeltje met stoeltjes gaat op haar verlanglijstje!

Dit was ons weekje ondanks dat ik ziek was toch nog aardig productief. Komende week werk ik 3 dagen en daarna gaan we lekker naar centerparcs. Mijn weekoverzicht van volgende week komt dan ook een dagje later. 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

7 Comments

 • Reply Dagmar

  Wauw wat heb je veel gedaan ondanks even uit de running zijn door ziekte, knap hoe je alles combineert en wat een mooie kleur is olive toch! Jullie huisje gaat prachtig worden, dat weet ik zeker. Een heerlijk gevoel om er straks in te kunnen. Veel plezier deze nieuwe week en ook in Centerparcs!

  21/11/2016 at 8:38 am
 • Reply Romy

  Wat balen dat jullie een beetje in de lappenmand zaten. Maar ondanks dat hebben jullie zo te horen een drukke en leuke week gehad! Fijn om te horen dat jullie nu waarschijnlijk echt bijna het startsein voor jullie huis krijgen. Dat zou een goed vooruitzicht zijn. Alvast veel plezier bij Centerparcs!

  21/11/2016 at 9:08 am
 • Reply angelique

  Toch best een heerlijke week dacht ik zo!

  21/11/2016 at 9:48 am
 • Reply liz

  Prachtige foto van Aron op school!

  21/11/2016 at 11:37 am
 • Reply Loes Johanna

  Wat een leuke week ondanks het ziek zijn. Ik hoop met je mee dat je snel terug kunt naar je thuishuis!

  21/11/2016 at 2:15 pm
 • Reply willie-anne

  Ohh wat staat het boblijntje schattig bij sofie! Daar hou ik ook van

  21/11/2016 at 2:22 pm
 • Reply Gerdi

  Wat een drukke week ondanks het ziek zijn! Respect hoe je alles altijd weer voor elkaar bokst. Super toffe kleur, hopelijk mag hij snel op jullie muur en kunnen jullie weer in jullie eigen huisje!

  21/11/2016 at 3:07 pm
 • Leave a Reply