Persoonlijk

Moments of Joy – Welkom Sinterklaas

Happy monday! Elke maandag blik ik op mijn blog terug op mijn afgelopen week. Kijk je mee? 

Onze tuin is momenteel echt een bende. Ik wilde even thuis kijken en zag dat onze boog die wij voor onze bruiloft hebben gekregen helemaal stuk is. En eerlijk? Ik vind het belachelijk. Je kunt er gewoon onderdoor lopen. Hij is gewoon gesloopt door de bouwvakkers en dat krijgen ze nog te horen. Ik maak van alles foto’s aangezien er genoeg fout gaat.

Daarna ga ik naar het werk en werk ik tot halverwege de middag. Dan ga ik naar Aron toe en fietsen we samen richting zwemles. Hij mocht voor het eerst in het diepe (2 meter) en ik werd daar een beetje zenuwachtig van. Toen hij er helemaal in zat verruilde ik dat gevoel voor het gevoel van trots, want dat was ik op hem!

Na het zwemmen snel naar huis om te eten en de kindjes op bed te leggen. Ik besloot ook mijn haren te verven die avond. Of nou ja ik twijfelde eerst een hele tijd. Ik zag dit kleurtje bij Sanne en dacht dat het misschien ook wel iets voor mij zou kunnen zijn.

Nadat ik mijn haren heb geverfd duik ik het bad in. Ik ben koud en kan wel wat warmte gebruiken. Ondertussen kijk ik een aflevering van Nashville.

Dinsdag was ik vrij en genoot ik even heel erg van dit kleintje. Ik werd alleen wakker met een verschrikkelijke pijn in mijn schouder wat in de loop van de dag alleen maar erger werd.

Gelukkig was er afleiding onderweg! Carmelina en ik hadden een dagje filmen op de planning staan voor catchingup.nl. We hebben leuke video’s opgenomen en smakelijk gelachen om onze eigen dingen haha!

En deze kleine burrito is natuurlijk ook mee! <3 Lief vriendje en Sofie was niet bij baby Onah weg te slaan.

Ik moet helaas mijn les van die middag afzeggen en duik mijn bed in wanneer Sofie ook slaapt. Samen slapen we de tot een uurtje of 5. Daarna probeer ik haar eten te geven en wachten we op de mannen die bij Ro zijn ouders eten.

Woensdag werk ik van 8 tot 12 (love mijn nieuwe rooster!!) en daarna haal ik de kindjes en gaan we naar huis. Ik heb echt even een inkak moment en mis ons thuishuis onwijs! Gelukkig kregen we ‘s avonds goed nieuws en gaan ze dinsdag (morgen dus!!) beginnen met de dakkapellen. Zodra die er weer op zitten en zijn afgewerkt kunnen we naar huis. Oh wat ga ik janken wanneer we weer naar huis kunnen haha! Ik heb zo’n ongelofelijke heimwee.

Sofie is ‘s avonds nog niet moe en wil nog even boekjes lezen. De boekjes van Bobbi zijn haar favoriet en ze vertelt nog even welke dieren er in het boekje staan.

Deze week ben ik elke dag bij ons thuishuis geweest om even te kijken. Het liefst zou ik op de bank gaan zitten en er gewoon even blijven, maar er moet gewerkt worden.

Uiteindelijk werk ik een halfuur en mag ik daarna alweer naar huis. Het is rustig en ik kan wel wat rust gebruiken. Ik blijf bij mijn moeder tot dat Aron vrij is van school.

Mijn zus brengt ons naar huis waar wij alvast de eerst aflevering van het Sinterklaasjournaal bekijken. Die was ik de dag ervoor namelijk vergeten.

Vrijdag werk ik bij mijn beide baantjes en daarna vlieg ik naar huis om met de kindjes en mijn nichtje Sint Maarten te lopen. Ook Sofie gaat even mee met haar lampion.

Aron is helemaal blij met zijn buit (en dat van zijn zusje haha!)

Bij mijn tante kreeg ik ook iets lekkers mmm! Het had watermeloen smaak en als ik ergens dol op ben..

En van het ene feestje gaan wij naar het andere feestje. Tijd om Sinterklaas Welkom te heten!

Aron wilde dolgraag met zijn papa op de foto! <3

In Veendam hebben ze elk jaar een onwijs leuke intocht met veel muziek en gedans. Wij staan de hele middag te koukleumen op het plein, maar wanneer je kids een blij koppie laten zien is dat het belangrijkste.

Sofie genoot er ook van!

Nadat we weer zijn opgewarmd met warme chocolademelk gaan we nog even op schoenenjacht. Aron heeft op dit moment alleen zijn raffies nog en dat vind ik niet zo’n goed plan. Uit eindelijk komen we met deze schoenen thuis! Ze zijn van de bristol.

‘S avonds mogen de kindjes natuurlijk hun schoentjes zetten. Sofie danst op de liedjes die wij met Aron zingen. Het is allemaal zo leuk! <3

Wanneer Aron wakker wordt zit er natuurlijk iets in zijn schoen. Ik koos voor een leuk setje Hot Wheels en hij was er heel blij mee.

Zondag ochtend gaat Sofie naar een vriendin van mij en ga ik met Aron en mijn zus en nichtje naar de kleuterbios. Hier draaien ze de film van de Club van Sinterklaas.

Zondagmiddag duik ik de keuken in om een meatloaf te bakken. Hier ziet hij er nog goed uit helaas valt hij vlak voor het maken van de af foto helemaal uit elkaar. MEH! Te weinig breadcrumbs helaas! Het recept is verder goed gelukt en komt deze week online.

De rest van de zondag werk ik aan mijn blog en kijk ik ondertussen wat voetbal en televisie met Robert mee. Op naar een nieuwe (korte werk-) week. 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply Dita

  Wat een leuke foto’s. Heerlijk die Sinterklaas tijd!

  14/11/2016 at 7:48 am
 • Reply Lilian

  Leuk en uitgebreid overzicht! De foto met de lampionnen is gaaf, zie ze allemaal is stoer staan. Ik wens je een fijn nieuwe week.

  14/11/2016 at 10:16 am
 • Reply Jessica

  Jeetje wat word Sofie toch groot! Hoe is het nu met je schouder?

  15/11/2016 at 11:08 pm
 • Leave a Reply