Persoonlijk

Moments of Joy – vier dagen zonder Robert

Het is weer maandag en dat er nu een blog online komt betekent dat ik weer een beetje ben bijgekomen van het weekje zonder Robert. Afgelopen week had Robert namelijk training en sliep hij 3 nachten in een hotel. Gelukkig is hij nu weer thuis. Kijk je mee naar mijn afgelopen week? 

img_1824

Maandag

Ik moest op tijd beginnen met werken en werkte eigenlijk de hele dag. Daarna ging ik snel Sofie ophalen en fietste ik door naar het zwembad om Aron op te halen. Toen ik bij het KDV was kwam ik erachter dat mijn voorband lek was en dit kwam eigenlijk heel slecht uit. Ik fietste dus na het zwembad samen met mijn moeder naar ons huis om de fietsen om te wisselen. Tijd voor een nieuwe damesfiets. Daarna besloten we maar een patatje te halen. Robert moest nog wat ophalen bij zijn ouders en ik stond ondertussen bij de snackbar. ‘S avonds was Robert druk bezig met inpakken en keek ik wat tv.

img_1843

Dinsdag 

Robert ging al vroeg weg en ik moest ervoor zorgen dat ik samen met de kindjes in Veendam kwam. We stonden vroeg op en gingen richting de bus met z’n drietjes. We waren mooi op tijd bij school en ik kon Sofie ook lekker vroeg weg brengen. Ik moest eigenlijk de hele dag werken, maar werd afgeschaald waardoor ik eerder naar huis kon, Ik haalde Aron dus op uit school en pikte daarna Sofie op. We waren lekker op tijd weer thuis waar we met z’n drietjes een goede maaltijd aten.

img_1860

Woensdag

Ik had een vrije dag, maar het gevoel alsof ik alleen maar heen en weer aan het vliegen was. Aron moest naar school dus wij moesten al vroeg weer richting Veendam. Ik besloot direct de bus terug te nemen zodat Sofie nog even kon gaan slapen. Daarna gingen wij weer richting Aron om hem op te halen. Daarna even een broodje eten in het centrum en nog even over de kermis. Tegen 3 uur waren wij weer lekker thuis. Aron had namelijk besloten om niet het geld uit te geven op de kermis, maar om het uit te geven aan een doosje LEGO.

img_1835

Donderdag

Ik mocht weer de hele dag werken. Mama haalde Sofie bij ons oude huis en ik bracht Aron snel naar school. Ik moest als een speer door naar mijn werk anders ging ik te laat komen. Ik moest de hele dag werken en daarna ging ik richting ons huisje om even de stand van zaken te bekijken haha! Ik zette mijn fiets daar neer en liep richting mijn ouders om daar te eten. Na het eten ging ik nog even snel naar de AH, want ik moest nog brood halen. Daarna bracht mijn vader ons naar huis toe. ‘S avonds ging ik net als alle andere avonden hard aan het werken.

img_1897

Vrijdag 

De buurman bracht ons naar Veendam en daar pakten wij de fiets. Aron kon eindelijk weer eens een keer op zijn fiets naar school. Ik zag hem op zijn fiets en besef mij dat het echt tijd gaat worden voor een nieuwe fiets. Zijn fiets begint echt te klein te worden. Aron ging naar school en ik ging richting mijn werk voor een paar uurtjes. Na het werken haalde ik Aron weer op en gingen wij samen even lunchen. Daarna nog even langs mijn ouders. Aron had ‘s middags een kinderfeestje van 2 vriendjes en ik ging met hem mee. Het was gezellig om even te kletsen. Na het kletsen liet ik Aron daar nog even achter en ging ik een uurtje dansles geven. We hadden veel te doen, want zaterdag hadden de mini’s hun eerste optreden. Na het lesgeven pikte ik Aron weer op en gingen we snel naar mijn ouders waar Robert ons kwam ophalen. Fijn om na 4 dagen weer samen te zijn!

img_1907

Zaterdag

Zaterdag gingen wij op tijd de deur uit. Robert wilde even bij ons huis kijken en ik moest op tijd bij de sporthal zijn voor het optreden. Ons huis viel een beetje tegen maar hier komt komende week nog een aparte update over online. Daarna gingen we naar de sporthal om op te treden met mijn mini’s. Helaas liep het allemaal uit en duurde de ochtend langer dan verwacht. Gelukkig ging het optreden heel goed en ben ik onwijs trots op mijn mini’s. Ook op mezelf besefte ik op dat moment. Na het optreden gingen wij snel de boodschappen doen bij de Jumbo. ‘s Middags ruimde ik wat op in huis en ging ik inspiratie op doen voor mijn kerst reeks op de blog. ‘s Avonds bakte ik pannenkoeken en kijken wij Dance Dance Dance en vertel mij alsjeblieft dat ik niet de enige was die aan het huilen was.

Zondag 

Zondag was echt een dag zoals de zondag moet zijn. Wij waren echt toe aan een rust dag. ‘s Ochtends moest Robert voetballen en rommelde ik wat in huis met de kindjes. Sofie ging rond lunchtijd slapen en toen kroop ik lekker achter mijn pc. Aron was namelijk boven aan het spelen. ‘s Middags kreeg ik visite van mijn lieve vriendinnetje Marjolijn. We zien en spreken elkaar echt heul weinig de laatste tijd en daar baal ik best van. Gelukkig hebben we weer even lekker bijgekletst en kon ze de kindjes weer even aanschouwen haha! Nadat ze weg is gegaan maakte ik nog een pasta sausje en deed ik vrij weinig. Ik ben best moe vandaag, maar wil nog wel wat blogwerk doen.

Hoe was jullie week? 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

6 Comments

 • Reply Lilian

  Fijn dat Robert nu weer thuis is. Ik hoop dat door het vele werken je week toch wat snel ging. Wij aten van het weekend ook pannenkoeken, zo lekker altijd die zelfgemaakte! Ik wens je een fijne nieuwe week!

  10/10/2016 at 8:22 am
 • Reply Charlotte

  Fijn dat Robert weer thuis is. Ik vind het altijd zo saai als mijn man weg is. Gelukkig komt dat maar zelden voor.

  10/10/2016 at 8:41 am
 • Reply Seline

  Wat fijn dat Robert weer thuis is! En wat een drukke week heb je! En je was niet de enige die aan het huilen was haha!

  10/10/2016 at 10:19 am
 • Reply Judith

  Heerlijk dat jullie weer compleet zijn. Is best zwaar zo zonder partner hè? Een dagje is af en toe wel fijn (even alles op je eigen manier), maar dan heb je ook geen steun wanneer je dat nodig hebt. Heerlijk die zondag van jullie, wij houden ook van dat soort dagen.

  10/10/2016 at 11:09 am
 • Reply Jessica

  Pannenkoeken, heerlijk!! Wat fijn dat Robert weer thuis is. Dan is alles weer compleet.

  10/10/2016 at 11:37 am
 • Reply Marielle | About That Blonde

  Leuke maar drukke week!

  13/10/2016 at 2:14 pm
 • Leave a Reply