Persoonlijk

Moments of Joy – Verhuizen!

Zo! Vorige week was een pittige, drukke week. Er zaten her en der wat tegenslagen in en het verhuizen moest gebeuren. Gelukkig zitten wij op dit moment in alle rust in ons vakantiehuisje en kunnen we lekker tot rust komen. Sofie slaapt hier goed en Aron speelt op zijn mega grote kamer. Ik hoop deze week een video op te kunnen nemen zodat ik jullie een kijkje kan geven in ons tijdelijke huisje. Maar eerst even terugblikken op mijn afgelopen week.


Maandag 

Op maandag is het haast wel standaard dat ik de hele dag werk. Ook deze maandag mocht ik een lange dag werken en werden wij verwent met een taartje. Mijn werk heeft een grote verbouwing gehad en vandaag was de oplevering. Lekker hoor! Na het werken haal ik Sofie op en ga ik snel naar huis om te koken. Na het eten kleed ik mij om en ga ik richting Aron zijn school voor een ouderavond. Aron zijn juf vertelt wat over de klas en daarna is het tijd om naar de voorlichting over groep 2 te gaan. Wanneer ik thuis kom kijk ik nog even televisie met Robert.


Dinsdag 

Ik was eigenlijk de hele dag vrij, maar had aangegeven wel extra te willen werken. Eerste en afspraak en daarna door naar het werk voor 3 uurtjes. ‘S middags ben ik vrij en was het de bedoeling dat ik ging inpakken. Gelukkig lukt dit ook wel een beetje. Aan het einde van de middag haal ik de kindjes op en zorg ik dat we eten krijgen. ‘S avonds is het de bedoeling dat ik weer ga inpakken. Ik doe een beetje, maar ben niet heel gemotiveerd om in te pakken.

Woensdag 

Ik werk weer een hele dag en na het werken ga ik in huis weer wat inpakken. Wanneer ik dit klaar heb haal ik de kindjes op en ga ik weer eten maken. Mijn dagen zijn niet heel bijzonder haha! Aron kiest een feest maaltijd uit, want Robert gaat uit eten. We eten mini pizza’s, frikadellen komkommer en ijs! ‘S avonds is Robert weg en ga ik weer wat inpakken. Een deel gaat mee naar ons vakantiehuisje en het andere deel gaat in de opslag.

Donderdag 

Ik begin een beetje druk te voelen wat betreft het inpakken. Ik werk tot 13:00 uur en ga daarna met een noodgang naar huis. Ik moet nog zoveel inpakken en de verhuizers komen morgen. Ik ben tot half 12 ‘s avonds aan het inpakken, daarna kruip ik op de bank met een koud glas cola. En het ergste is nog dat ik nog lang niet alles heb ingepakt. Morgen maar weer verder dus.

Vrijdag

Vandaag is het een klein feestje, want Joyfromjoyce bestaat 3 jaar! Ik verleng mijn hosting weer en ga ervoor om nog een jaar te bloggen. Ik werk de hele dag en geef natuurlijk ook weer dansles. Er waren weer drie nieuwe meisjes en ik vind het zo leuk! De groep groeit goed en ergens voelt dat toch als een compliment. Na het werken ga ik naar huis, want de verhuizers komen een deel van onze spullen ophalen. Robert haalt ondertussen de kinderen en patatjes, lekker! ‘S avonds heeft Robert een feestje en ik besluit helemaal niks meer te doen. Ik val in slaap en word de volgende ochtend pas weer wakker.

Zaterdag

Moving day! Vandaag gaan we verhuizen naar ons vakantiehuisje. Om 09:00 uur komt een vriend van ons helpen hij heeft een handig truckje die we helemaal vol kunnen gooien. Alles kan in één keer meer en om half 11 rijden we richting ons vakantiehuisje. Snel alles uitladen en Sofie haar kamertje in elkaar zetten. Aron speelt ondertussen al op zijn kamer. Om 12:00 uur zijn we klaar en kunnen we beginnen met het uitpakken. Het eerste deel is uitgepakt, maar we moeten mini ophalen en richting een verjaardag. Ik merk dat ik moe ben en weinig kan hebben op de verjaardag ben ik ook best stil. Ook de kindjes zijn onrustig. Sofie zit overal aan en zoekt de hele tijd een uitdaging en Aron valt voor het huis in het water. Ik heb volgens mij nog nooit zo hard gerend. Gelukkig was er een achterneefje bij die Aron snel uit het water trok. Het arme kind was zo overstuur en mijn hart stond even stil. Gelukkig is het allemaal goed gegaan en heeft Aron geleerd dat hij niet meer zo dichtbij het water mag komen. De plek waar Aron stond zakte weg waardoor hij het water in gleed. Het voelt echt een beetje als falen, ik had namelijk nooit aan het water voor het huis gedacht en ik had hem daar ook niet voor gewaarschuwd.

Zondag

Rust! We zijn allemaal vroeg wakker. Robert moet voetballen, maar voor die tijd doen we al van alles in huis. Zodra Robert weg is kleed ik de kids aan en gaan we een rondje lopen op het park. Ik wil meer bewegen en op het park kan dit prima. Ook heb ik mijn sport spulletjes meegenomen dus work-outs kunnen ook prima. Als we weer thuis zijn leg ik Sofie op bed en Aron kruipt zijn kamer in. Ik kan dus lekker even mijn laptop erbij pakken om wat blogs te typen. ‘s middags gaan we naar ons huis om de laatste spullen in te pakken en stickers te plakken voor het verhuisbedrijf. Daarna doen we boodschappen en gaan we naar het nieuwe huisje. ‘S avonds duik ik het bad in met een boek, even ontspannen!

Zo dat was een drukke week! Op naar een nieuwe week, ik ben benieuwd wat hij ons zal brengen. 

 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

8 Comments

 • Reply Rosanne

  Wat een spannende week zo met de verhuizing! Gelukkig is het nu tijd voor rust.
  Wat een schrik dat Aron in het water viel. Gelukkig was hij er snel weer uit.
  Fijne nieuwe (werk) week!

  19/09/2016 at 7:19 am
 • Reply Froukje

  houd je hoofd koel lieverd❤️ en wat betreft Arons val, Het is even schrikken maar komt wel weer goed
  x

  19/09/2016 at 7:52 am
 • Reply Froukje

  houd je hoofd koel lieverd❤️ en wat betreft Arons val, Het is even schrikken maar komt wel weer goed
  x

  19/09/2016 at 7:52 am
 • Reply Froukje

  houd je hoofd koel lieverd❤️ en wat betreft Arons val, Het is even schrikken maar komt wel weer goed
  x

  19/09/2016 at 7:52 am
 • Reply angelique

  En nu even tijd voor rust! Komt vast allemaal goed

  19/09/2016 at 9:05 am
 • Reply C. Kraam

  Goed om te lezen dat Aron ongedeerd is gebleven. Heel veel succes verder en rustig aan xx

  19/09/2016 at 1:49 pm
 • Reply Jessica

  Jeetje wat een schrik dat Aron in het water viel. Gelukkig is het goed afgelopen. Nu heerlijk in het vakantiehuisje, genieten!

  19/09/2016 at 6:22 pm
 • Reply Maaike

  Hey Joyce!

  Ik lees je blogs al een héle tijd en dacht: nu moet ik toch eens reageren. Ik beweeg me sinds kort ook weer in het blogcircuit en weet hoe leuk reacties eigenlijk zijn. Jullie zitten (denk ik) op hetzelfde bungalowpark als waar wij een jaar hebben gewoond. Fijne huisjes he? 😀 Ik vind je blog heel gaaf, en mocht je nog tips hebben voor mijn website hoor ik die graaag.

  Liefs,

  Maaike

  29/09/2016 at 5:26 pm
 • Leave a Reply