Persoonlijk

Moments of joy – Mezelf terug vinden

Heb je het gered? Het is weer maandag en als het aan mij ligt mag het weekend wel een dagje langer duren. Deze week moet Ro namelijk 4 dagen op cursus en zit ik 4 dagen alleen met de kindjes op ons vakantie park. Maar eerst gaan we even terugblikken op de afgelopen week.


Maandag 

Ik had lekker lang weekend! Ik mocht namelijk nog genieten van een vrij dagje. Ik hield Sofie thuis van het kinderdagverblijf, Aron moest helaas wel naar school. Ik mocht ook weer een keertje op mijn nichtje passen en samen met Sofie speelde ze de hele ochtend, zo leuk om hen samen te zien. ‘S middags haalde mijn zus mij samen met de meiden op om richting Veendam te gaan. Aron had ‘s middags zwemles en ik had nog wat boodschapjes nodig. Om kwart over 4 ben ik bij Aron en ga ik samen met hem naar zwemles, ik vind het zo fijn om er samen met hem te zijn. Daarna lopen we nog weer naar het centrum, want Robert is laat vrij.

Dinsdag 

Ik werk de hele dag en ben blij wanneer ik vrij ben. Het is druk op het werk en ik heb behoefte aan de kinderen. Ik heb het de laatste tijd wel een beetje moeilijk met het feit dat ik zoveel weg ben. Ik denk dat het een fase is, maar het motiveert mij wel enorm om bepaalde doelen te gaan behalen en om mijn bedrijf tot een hoger niveau te brengen. Maar eerst is het goed zo, want aan het einde van de dag ben ik weer onwijs blij wanneer ik de kids ophaal. Tijdens het werken hebben we een storing en stiekem is dat best gezellig, haha!

Woensdag 

Ik hoef vandaag pas laat te beginnen, maar ben al vroeg in ons dorp. Ik weet niet zo goed wat ik moet doen en besluit op een gegeven moment naar de kapper te fietsen. Ik wil al een tijdje heen, maar elke keer komt het er niet van. Ik klets lekker bij de kapper en laat mijn haar weer fris knippen. Daarna vlieg ik naar het werk, want het is qua tijd een beetje krap. Ik werk tot het einde van de middag en ik haal dan de kinderen op. Nog even in ons huis kijken hoever ze zijn en dan wachten op Robert om naar huis te gaan. ‘s Avonds bedenk ik nog een cadeau voor Robert.

Donderdag

Mijn laatste werkdag van de week. Robert en ik zijn vandaag 10 jaren samen, maar doen hier eigenlijk nooit iets mee. Ik had toch een cadeau voorbereid, maar die krijgt hij pas ‘s avonds. Tijdens het werken krijg ik een e-mail van Robert en nodigt hij mij uit om samen uit eten te gaan, hoe lief! Hij had voor de kindjes al geregeld dat ze bij mijn ouders kunnen eten, zo lief! Na het werken ga ik langs ons huis om mijn fiets weg te brengen en daarna ga ik richting Ro. Hij is al klaar en samen gaan we richting een eetcafĆ© vlakbij. We eten en kletsen en het is fijn om even samen te zijn. Helemaal met de gedachten dat hij dinsdag voor 4 dagen weg gaat. Na het eten halen wij de kindjes weer op en krijgen we nog een lief bosje bloemen van de kindjes (en mijn ouders) Aron heeft zelf het kaartje geschreven, lief!

Vrijdag

Vrijdagmiddag ben ik lekker samen met de kindjes. Ik zorg ervoor dat ik mijn les klaar heb en dat het huis een beetje opgeruimd is. Robert is eerder vrij en samen kunnen we naar mijn les toe. Aron blijft bij mij tijdens de les en Robert gaat samen met Sofie boodschappen doen. Volgende week hebben wij een kleine demo en ik vind het stiekem best spannend. Voor het eerst dat een groep van mij een optreden heeft. ‘s avonds werk ik en klets ik met Robert.

Zaterdag 

We besluiten in de ochtend al boodschappen te doen zodat we dat zondag niet meer hoeven te doen. Daarna lunchen we met lekkere broodjes van de lidl. Na de lunch gaat Ro richting Veendam voor een feestje van zijn vriendenclub. Ik breng de middag met de kindjes door. Samen met Aron verf ik paddenstoelen en lezen we heel veel boekjes. Rond etenstijd bakken we samen een pizza en smikkelen wij ervan. Om half 7 is het al stil in huis, de kinderen zijn beide erg moe. Ik kruip daarom achter mijn computer om wat dingen te ontwerpen en uit te werken. Rond 10 uur duiken Ro en ik ons bed in. Tijd voor een nachtje goed slapen.

Zondag 

De kinderen zijn vroeg vandaag, het nadeel van vroeg op bed gaan. Maar eigenlijk maakt het niet uit. Ro moet namelijk voetballen en op tijd de deur uit. Ik breng de ochtend met de kids door en stop ze lekker in bad. Ze vinden het beide zo leuk en ik denk dat we hem nog wel gaan missen. Sofie doet in de ochtend al een slaapje zodat wij ‘s middags nog even de deur uit kunnen. We gaan met z’n viertjes naar Groningen lekker rond kijken bij de winkels. ‘s Avonds eten we een onwijs lekkere maaltijd (!) die binnenkort op kitchenmom.nl komt. ‘s Avonds kijken we samen Dance Dance Dance terug.

Hoe was jullie week? 

Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

9 Comments

 • Reply Tineke

  Wat lief dat robert je zo spontaan uitnodigd voor een etentje! šŸ˜€

  03/10/2016 at 7:55 am
 • Reply Lilian

  Wat een leuke foto van jullie samen!Zal echt wel pittig zijn als hij vier dagen weggaat maar dat gaat je zeker lukken! Ik moet eind oktober ook vijf dagen van huis en zie er heel erg tegen op!

  03/10/2016 at 8:30 am
 • Reply S. Hubregtse

  Wel rustig eigenlijk…ik vrees dat het deze week anders gaat šŸ™ Succes ook voor jou komende week !

  03/10/2016 at 10:14 am
 • Reply Nicole

  Balen zeg van die vier dagen weg. Ik vond 1 nacht zonder mijn man slapen al minder leuk.. Ben benieuwd naar die maaltijd!

  03/10/2016 at 1:01 pm
  • Reply admin

   Ik kijk er ook echt tegenop haha

   03/10/2016 at 1:40 pm
 • Reply Marijke

  Al 10 jaar samen, wat leuk! Toch leuk om even samen uit eten te gaan!

  03/10/2016 at 5:11 pm
 • Reply Jodi - liefthuis

  Ooow wat leuk dat pizza samen maken. Dat ga ik zeker onthouden

  03/10/2016 at 7:35 pm
 • Reply Jonna@Burgertrutjes

  Die pizza ziet er lekker uit! De witte variant van de Nieuwe Tony’s repen lijkt me zo lekker!!

  03/10/2016 at 9:58 pm
 • Reply Jessica

  Wat fijn dat jullie samen weg zijn geweest. Straks 4 dagen zonder. Succes/sterkte!

  04/10/2016 at 8:54 pm
 • Leave a Reply