Persoonlijk

Moments of Joy – Terug naar de drukte

Zo! De eerste schoolweek zit er alweer op en we komen langzaam weer terug in ons vertrouwde ritme. Aron heeft zijn eerste week school, BSO en zwemles erop zitten en wij hebben ons werkweekje er weer op zetten. Ook mijn danswerk is weer begonnen dus wij kunnen direct in het goede ritme komen. 

Maandag:

De eerste dag van ons drukke leventje begint. Ik kan Aron helaas niet naar school brengen, maar Robert kan Aron gelukkig wel wegbrengen. Ik werk tot 16:00 uur en vlieg daarna naar de kindjes om ze op te halen voor zwemles. Aron zijn eerste zwemles begon weer en samen met Sofie kijken we naar zijn zwemles. Hij doet het weer goed! Na het zwemmen snel naar huis om eten te maken. ‘S avonds plof ik op de bank en doe ik helemaal niks meer. Deze mama is moe!

Dinsdag:

Nog een werkdag, er staat een hele dag werken op de planning. Zodra ik vrij ben haal ik de kinderen en ga ik richting huis om eten te maken. ‘S avonds breken Robert en ik ons huis af, omdat ze de volgende dag asbest gaan verwijderen in ons huis. De bank moet aan de kant, de kasten van de muur. Gelukkig is het zo gedaan en duiken wij op tijd ons nest je in.

Woensdag:

Vandaag staan we vroeg op om de laatste dingen aan de kant te maken. Zodra alles klaar is breng ik Sofie weg en ga ik de hele dag aan het werk. Om 5 uur race ik naar huis om de toestand van ons huis te bekijken, haha! Robert haalt de kindjes en zodra ze thuis zijn kunnen wij aan tafel. ‘S avonds ruimen wij het huis weer op en hangen we samen op de bank met wat series.

Donderdag:

Vandaag staat in het teken van allerlei klussen en opdrachten. Voor Robert is het een pechdag aangezien er o.a. een auto tegen onze auto aan zat. Zo zonde! Gelukkig is het allemaal zo goed als geregeld. Ik maak die dag ook nog een paar video’s voor mijn youtube kanaal en maak foto’s voor de blog. Ik barst van de inspiratie en ik hoop dat ik de tijd heb om lekker te kunnen gaan bloggen. Mijn zomer dip is voorbij en ik ben ready to go!

Vrijdag:

Woehoe vrijdag! Ik mag vandaag eindelijk weer dansles geven! De kindjes gaan naar school en de opvang en ik werk de hele dag aan mijn blog en bereid mijn danslessen voor. Om half 4 ga ik naar de sporthal om mijn kleintjes weer te verwelkomen na de vakantie. Ik geef een uurtje les aan de kleintjes en daarna nog een het showteam. Volgende week nog één keer dan zit het erop. Dan hoef ik alleen nog maar mijn kleintjes les te geven. Stiekem wel lekker hoor. Hoe leuk ik het ook vind, kleintjes zijn echt mijn doelgroep. ‘S avonds kijken Robert en ik wat TV en kletsen bij over de week.

Zaterdag:

De kindjes slapen uit terwijl ik eigenlijk al vroeg weg moet. Oeps! Ik maak me snel klaar en stap op mijn fiets richting de sporthal. Het is tijd voor de jaaropening van de club. Helaas lukt mijn onderdeel niet doordat er geen internet is. Toch is het een gezellige ochtend. Lekker kletsen, sporten en spelen. Robert komt ook gezellig met de kindjes sporten. Na de opening is het tijd voor een vergadering en daarna race ik weer naar huis. Sofie slaapt nog dus we kunnen even niksen. Rond 4 uur vertrekken wij richting het centrum. Er is pruiverij en dan kun je van allerlei locals lekkere hapjes kopen voor een klein bedrag. Zo lekker en gezellig! Tegen 7 uur zijn wij weer thuis en leggen wij de kindjes op bed. Daarna duiken wij op bed voor de eerste aflevering van Dance Dance Dance, ik vind dit echt een geweldig programma!

Zondag:

Zondag, mijn favoriete dag van deze week. Geen verplichtingen en ik loop de hele dag in mijn pyjama haha! Heerlijk. Ondertussen bak ik wat recepten voor op kitchenmom. De afgelopen weken had ik hier geen tijd voor en dat vond ik echt zo jammer! Vandaag ben ik bezig geweest met Sinterklaas recepten, en mmmm! Een lekker rustig dagje dus.

Hoe was jullie week? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply Marije

  Lekker druk weekje weer zeg! Fijn dat alles goed is verlopen! Hier was het druk druk druk met alles wat met Fons te maken had haha.

  05/09/2016 at 7:13 am
 • Reply Lilian

  Zo te lezen is jullie eerste week al goed bevallen! Leuk om te zien. Onze week was ook weer even wennen. Ik begon weer met school en dat was best vermoeiend.

  05/09/2016 at 9:43 am
 • Reply Lifesabout

  Ohh sinterklaas recepten! Stiekem al heel veel zin in…

  05/09/2016 at 11:45 am
 • Leave a Reply