moments of joy Persoonlijk Uncategorized

Moments of Joy – Mini vakantie ! 

Zo dat was het weekje weer! Op dit moment typ ik dit blog vanuit mijn bed in Centerparcs. Afgelopen week stond in het teken van veel vrijheid en goed nieuws! Wij mogen namelijk aanstaande week weer naar ons eigen huis! Maar eerst blik ik terug op mijn afgelopen week met een heleboel foto’s kijk en lees je mee?

Maandagochtend mag ik weer aan het werk. Het is ook de enige volledige dag die week dat ik werk. De rest van de week ben ik vrij. Ik was er ook aan toe om even wat rust te hebben.

Van een collega krijg ik een doos chocolade, ze mocht nl voor mij naar Juliana toren toe 🙂 En alsof ze mij al heel lang kent neemt ze mijn favoriete chocolade mee, dankjewel Nicole!

Maandag na het zwemmen is dit mijn uitzicht. De lasagne staat op te warmen en mijn gezin is lekker aan het spelen met hubelino.

Dinsdag ga ik even langs ons huis om te kijken hoe het ervoor staat.

Dinsdagmiddag loop ik een rondje Veendam met mijn moeder en stop ik even bij de oliebollenkraam.

Ik moet weer les geven dinsdag en mijn gezin eet bij mijn ouders. Ik bereid alvast wat eten voor zodat mijn gezin mee kan eten.

Ik geef weer een lesje turnen!

Woensdagochtend ben ik de hele ochtend met Sofie in de weer. Mijn schoonmoeder brengt Aron naar ons huisje en hij speelt de hele middag met de Hubelino.

Samen met Aron maak ik alvast de uitnodigingen voor zijn kinderfeestje.

‘S avonds slaapt Sofie voor het eerst onder een dekentje met een kussen en ze slaapt een stuk beter.

Carmelina en ik besloten elkaar cadeaus op te sturen voor 5 december. Ik pakte haar cadeaus in.

Goed nieuws! Wij gaan volgende week naar huis! (Deze week dus!)

Donderdag ga ik samen met mini naar Veendam even samen langs de weilanden lopen.

Zo fijn als je laptop in je tas past!

Sofie heeft nieuwe schoenen gekregen van ShoesMe. Ze zijn zo leuk!!

En toen ging het opeens heel snel! De planning is dat het woensdag allemaal af en schoon is. Ik ben benieuwd en hoop het zo!

Er komt een pakket van de AH binnen bij mijn moeder met lekkere mandarijntjes. Wist je dat wij Nederlanders heeel veel mandarijntjes eten per jaar?

Black Friday, mijn favoriete broek had ik helemaal afgedragen en ik moest dus echt een nieuwe hebben. De C&A had een mooie aanbieding en  ik besloot er eentje aan te schaffen.

Blij meisje! <3

Deze foto stuurde ik naar mijn collega’s met de vraag of dit rijbewijs nog geldig is haha!

Er werd een pakket afgeleverd van de Albert Heijn met een voorproefje uit de Aller Hande kerst box en een uitnodiging voor het Kerstival. Morgen ga ik hem bakken en ik ben benieuwd of hij zo lekker is als hij eruit ziet.

Mijn buik begint weer strakker ter worden HOERA!

Vrijdagmiddag is er Sint feest van mijn werk en help ik met klaar zetten. Het was een leuk feest en de kids en mijn kind hebben enorm genoten.

En dan rijden wij door naar centerparcs. Wij zijn uitgenodigd om langs te komen. We beginnen met een pizza-tje.

Tijd voor een leuk weekend samen!

Goedemorgen! Het is zaterdag en er staat een leuke dag op de planning. Wij gaan namelijk naar Plopsa!

De kindjes vinden het onwijs leuk!

We kijken naar een voorstelling van Mumba, ook wel Bumba genoemd.

Sofie is een meisje die nergens bang voor is. Samen met robert gaat ze van de mega hoge glijbaan. En ze vindt het ook nog leuk ook.

Na Plopsa gaan we gezellig bowlen. Sofie vind het alleen maar niks.

Aron vindt het geweldig!

En ik vind hem lekker haha!

Ik smelt van deze twee mensjes!

Wanneer wij thuiskomen staan er opeens twee pieten voor de deur! We schrikken ons dood, maar we vinden het wel heel erg leuk! De kindjes krijgen allebei een cadeautje en een pan pepernoten.

Samen geven we zondagochtend de eendjes een broodje.

En genieten wij van dit uitzicht. Prachtig toch?

Tussen de middag lunchen we met een lekker soepje, mmm!

Zondag middag mag Aron in de huid van de brandweer kruipen. Ik vertel hier van de week alles over. Aron vond het in ieder geval geweldig!

En daarna samen terug fietsen naar het huisje.

Want we gaan nog even zwemmen.

We sluiten onze mini vakantie af met een lekkere maaltijd en ik besluit te kiezen voor een make it yourself cocktail, lekker!

Dit was onze week! Het was onwijs leuk, maar ik kijk ook uit naar komende week. Ik heb weer 4 dagen opleiding van mijn werk en moet er natuurlijk in en uitgepakt worden. Zaterdag vieren wij sinterklaas met de kindjes en zondag ga ik naar een Riviera Maison bingo. Genoeg leuks weer! 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

7 Comments

 • Reply Romy

  Dat klinkt als een fijn weekje met een geweldig weekend als afsluiter. Heerlijk om zo samen te zijn met je gezin! En wat een positief nieuws over jullie huis! Dat moet echt een opluchting zijn.

  28/11/2016 at 7:23 am
 • Reply Lilian

  Wat een heerlijk weekje en wat fijn dat julie eindelijk deze week weer terug kunnen. Succes met weer overgaan naar jullie eigen huis.

  28/11/2016 at 8:31 am
 • Reply Charlotte

  Heerlijk zo’n minivakantie! En wat een leuke verrassing dat er Pieten aan de deur stonden 🙂 Veel succes deze week met het “verhuizen”. Wat zal het fijn zijn straks als jullie weer gewoon in je eigen huis wonen!

  28/11/2016 at 8:32 am
 • Reply angelique

  Zo te zien de huttenheugte in Drenthe. Mijn zwager en schoonzusje zaten daar twee maand geleden en wij hebben het heerlijk gehad toen we daar een dagje heen gingen. Plopsa was erg geslaagd! Heerlijk om te zien hoe je geniet meis. Deze week naar huis en dan nog meer gaan genieten jij!

  28/11/2016 at 10:41 am
 • Reply Loes Johanna

  Wat een gezellige week, en wat fijn dat jullie terug naar huis kunnen! Veel succes met de verhuizing.

  28/11/2016 at 11:19 am
 • Reply Lindsay | lindsayvallen.nl

  Hè wat goed dat jullie deze week terug kunnen naar jullie huurhuis! Eindelijk, en fijn net voor Sinterklaas en de verjaardag. Ziet er leuk uit dat park, ik ben zelf voor het laatst op CenterParks geweest toen ik 13 was ofzo, maar voor kids ziet het er heel leuk uit! Fijne week, maar dat gaat wel lukken met eindelijk terug naar je eigen huisje! 🙂

  28/11/2016 at 12:37 pm
 • Reply Vlijtig Liesje

  Ik vind die schoenen mooi. Lekker stoer, en dan dat contrast met die glitter zilveren veters!

  29/11/2016 at 11:46 am
 • Leave a Reply