Comments (7)

Dat klinkt als een fijn weekje met een geweldig weekend als afsluiter. Heerlijk om zo samen te zijn met je gezin! En wat een positief nieuws over jullie huis! Dat moet echt een opluchting zijn.

Wat een heerlijk weekje en wat fijn dat julie eindelijk deze week weer terug kunnen. Succes met weer overgaan naar jullie eigen huis.

Heerlijk zo’n minivakantie! En wat een leuke verrassing dat er Pieten aan de deur stonden 🙂 Veel succes deze week met het “verhuizen”. Wat zal het fijn zijn straks als jullie weer gewoon in je eigen huis wonen!

Zo te zien de huttenheugte in Drenthe. Mijn zwager en schoonzusje zaten daar twee maand geleden en wij hebben het heerlijk gehad toen we daar een dagje heen gingen. Plopsa was erg geslaagd! Heerlijk om te zien hoe je geniet meis. Deze week naar huis en dan nog meer gaan genieten jij!

Wat een gezellige week, en wat fijn dat jullie terug naar huis kunnen! Veel succes met de verhuizing.

Hè wat goed dat jullie deze week terug kunnen naar jullie huurhuis! Eindelijk, en fijn net voor Sinterklaas en de verjaardag. Ziet er leuk uit dat park, ik ben zelf voor het laatst op CenterParks geweest toen ik 13 was ofzo, maar voor kids ziet het er heel leuk uit! Fijne week, maar dat gaat wel lukken met eindelijk terug naar je eigen huisje! 🙂

Ik vind die schoenen mooi. Lekker stoer, en dan dat contrast met die glitter zilveren veters!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP