Persoonlijk

Moments of Joy – Meh!

Vorige week kwam er geen weekoverzicht online en ook deze week zal hij niet heel bijzonder zijn haha! Ik heb het gevoel dat ik zelf de weekoverzichten minder leuk begin te vinden. Wat vinden jullie? Laat het even weten in de reacties. Wil je weten wat ik afgelopen week heb gedaan? Lees dan vooral verder.

img_2078

Maandag

Maandag moest ik werk en het was heel rustig. Ik mocht eerder naar huis waardoor ik samen met mijn kindjes en man bij zwemles van Aron kon kijken. Hij deed het onwijs goed en ik was mega trots op hem. Na de zwemles gingen we naar huis om te eten, ik maakte en makkelijk soepje (uit een pak wat wij nooit meer doen!) en daarna brachten we samen de kindjes op bed. ‘S avonds ging ik samen met mijn zus en moeder een workshop sieraden maken volgen. Dit doen wij 3 a 4 keer per jaar.

img_2084

Dinsdag 

Dinsdag had ik opleiding van het werk en merkte ik al aan mezelf dat ik niet fit was. Mijn hoofdpijn was weer terug meh! Ik had moest eerst werken en daarna had ik opleiding na de opleiding moest ik nog een uurtje werken en daarna mocht ik gelukkig naar huis. Snel de kindjes ophalen en op naar huis. Ik maakte een lekkere maaltijd en dook daarna op de bank.

img_2097

Woensdag 

Vandaag deed ik vrij weinig, ik had zoveel hoofdpijn en voelde me grieperig. Lekker uitrusten dus. De kindjes waren ‘s middags lekker thuis en ik had ze best wel heel erg gemist.

img_2102

Donderdag

Donderdag trok de hoofdpijn gelukkig weg! Ik was de hele dag samen met Sofie en ik deed ‘s middags tegelijk met Sofie nog een dutje. Ssst ­čśë ‘S avonds hing ik wat op de bank met Robert. Het bloggen schoot er weer eens bij in. Wel speelden Robert en ik voor sinterklaas en kochten de cadeautjes voor de kindjes in. Ik ben zo benieuwd wat ze ervan vinden.

img_2123

Vrijdag 

Ik voel me weer een stuk beter! Ik breng Aron naar school en daarna fiets ik langs de jumbo. Ze verkopen hier sinds kort Sushi en in ons durp ­čśë verkopen ze nergens sushi. Ik moest dit dus even proberen. Ook ging ik nog even cadeautjes kopen voor de jarigen en voor Sinterklaas. Ik stal alles voor nu bij mijn ouders en als ons huisje straks klaar is gaan we alles op onze zolder leggen.

img_2150

Zaterdag

Aron heeft vandaag een feestje en daar zetten wij hem direct af. Even koffie drinken en een taartje eten en dan richting ons huis. We zijn benieuwd hoever ze zijn opgeschoten en dit blijkt verder te zijn als dat wij dachten. Eindelijk zie ik het weer positief in en heb ik ook het idee dat het sneller dan verwacht klaar is. Dus kom maar op, ik wil naar huis!

Daarna doen we boodschappen met z’n drietjes, we hebben geen buggy mee dus ik ben benieuwd hoe Sofie het doet, maar het gaat goed! We lunchen samen in het centrum en doen daarna deel twee van de boodschappen. Na de boodschappen gaan we op verjaardagsvisite bij een vriendin en daar komt Aron ook na zijn feestje.

Na de verjaardag halen wij mijn nichtje op die komt logeren. Robert en ik besluiten om de kasten even uit te zoeken en daarna bakt hij pannenkoeken, lekker! Nadat we gegeten hebben doe ik de kindjes in bad en leggen we ze op bed. De rest van de avond horen wij ze niet weer. Samen kijken we wat programma’s op tv en brainstormen we over de kinderkamers.

 

Zondag 

Om 06:00 uur hoor ik voor het eerst de kids, maar nadat ik zeg dat het heel donker is en ze nog even moeten gaan slapen doen ze dit braaf ;-). Om 07:00 uur gaan ze spelen en om 08:00 uur is Sofie wakker. Prima dus met de wintertijd. De oudste twee spelen de hele ochtend boven en mini zet beneden de boel op z’n kop. ‘S middags ga ik met mijn zus, moeder en nichtje naar Roodkapje de musical (hier schreef Charlotte al een gastblog over), gezellig! Bij thuiskomst hebben wij visite waar ik me nog even bijvoeg.

‘S avonds kijken we nog een beetje televisie en duiken we op tijd op bed. Er komt weer een drukke werkweek aan. Mijn laatste week met 28 werk uren!

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply Romy

  Wat is die ketting leuk geworden! Zo’n workshop lijkt me ook erg leuk om te doen. En wat leuk dat jullie naar Roodkapje de musical zijn geweest!

  31/10/2016 at 8:43 am
 • Reply Lilian

  Wat vervelend dat je je niet helemaal fit voelde, ik hoop dat het nu weer beter gaat. Ondanks dag heb je zeker nog wel wat leuke dingen gedaan. Je weekoverzicht blijft nog leuk, misschien kan je alleen wat meer uitbreiden met foto’s

  31/10/2016 at 9:14 am
 • Reply Jessica

  en hoe was de sushi ?

  01/11/2016 at 5:30 pm
 • Leave a Reply