Persoonlijk

Moments of Joy – Me time!

Happy monday! Elke maandag blik ik samen met jullie terug op mijn afgelopen week. Ik laat zien wat ik allemaal mee gemaakt heb en hoop dat jullie het ook deze week weer leuk vinden om te zien/lezen. 


Maandag

Op maandag werk ik altijd standaard en ook deze week mocht ik de hele dag werken. Ik voelde mij alleen niet goed en het was daardoor ook een zware middag. Na het werken ging ik naar huis om daar te wachten op Robert en de kids. ‘s avonds was ik actief bezig met mijn blog en lag ik vroeg op bed vanwege de hoofdpijn.


Dinsdag

Ik ging naar het werk met verschrikkelijke hoofdpijn. En plaatste mij direct op de afschaallijst (een lijst waardoor je soms eerder naar huis kunt.) Gelukkig kon ik iets na elven al naar huis toe. Ik nam Sofie en Aron werd thuis gebracht. Ik kon even gaan slapen dus. Om half 6 zorgde ik dat er eten klaar stond en na het eten dook ik weer bank op. Stomme hoofdpijn!


Woensdag

Een vrije dag! Heerlijk! Robert bracht Aron naar school en Sofie en ik rommelden en beetje aan in huis. Tegen kwart voor 11 gingen wij richten Veendam. Ik moest nog wat boodschappen halen en ik moest natuurlijk Aron van school halen. ‘s middags relaxten we met z’n drietjes in huis en ondertussen blogde ik nog wat. (goals mensen goals).

Donderdag

Naar vandaag kijk ik al een paar weken uit. Carmelina komt op visite en samen kletsen we bij en gaan we aan de slag voor Catchinup.nl. Er staan leuke dingen op de planning. Robert komt op tijd weer thuis maar moet voetballen dus ik moet zorgen dat het eten klaar staat. ‘S avonds is Robert weg en ga ik op de bank met thee om de televizierring te kijken.


Vrijdag 

Oef wat was het lastig om na 2.5 vrije dagen op te staan. Ik moet de hele dag aan het werk. Eerst een dag bij werkgever 1 en daarna nog een uurtje dansles geven. Daarna eten we een lekker broodje bij mijn ouders, want ik trek het niet om thuis ook nog te koken. Na het eten nog even kletsen en daarna lekker naar huis. Kindjes in bad en hup op bed. Robert gaat lekker tv kijken en ik besluit weer met mijn blog bezig te gaan.

Zaterdag

Er stond een leuke/drukke dag op de planning. We waren uitgenodigd door speelgoed distributeur BOTI om langs te komen bij hen op kantoor samen met een groep andere mama en papa bloggers/vloggers. Heel leuk! De kids speelden lekker en ik kreeg een presentatie. Na die tijd nog even kletsen over speelgoed en hun aanbod. Vandaag kwam de eerste review online op doormamagetest.nl. En de komende tijd testen wij nog meer uit.

Daarna gingen wij door naar Julianatoren waar wij waren uitgenodigd om langs te komen. Vanmiddag komt er een verslag over online plus een toffe winactie! Wij hebben weer genoten van het leuke park. ‘S avonds bij thuis komst klimt Ro op de bank en ik ben weer mega gezellig en ga aan de slag mijn inspiratie uit werken.


Zondag

De ochtenden zijn altijd heerlijk! Lekker rustig opstarten en zodra Sofie slaapt gaan Aron en ik speelgoed reviewen. We hebben zoveel leuks binnen gekregen de laatste tijd. Ik leg Aron ook uit dat hij in een luxe positie zit en dat heel veel kindjes dit niet hebben. Ook gaan wij binnenkort wat speelgoed doneren aan een goed doel. Zodra Robert thuis is lunchen we samen en daarna gaan we boodschappen doen. Als we terug komen is Sofie erg moe en wil ze op bed. Prima! Robert gaat samen met Aron zijn nieuwe K-Force in elkaar zetten en ik plan nog wat dingen en beantwoord wat mails.

Hoe was jullie week?

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Lilian

  De week begon wat minder door die hoofdpijn, jammer maar volgens mij heb je aan het eind van de week nog een heel leuk eind gehad! Wij hadden van het weekend een weekend zonder kindje, heerlijk even niks gedaan. Maar ik wat wel blij dat hij weer thuis was.

  17/10/2016 at 8:20 am
 • Reply Nicole

  Wat balen van die hoofdpijn, dat kan zo vervelend zijn! Was leuk je zaterdag weer eens gezien te hebben, wat word Aron groot! En de kleine meid ook haha..

  17/10/2016 at 9:30 am
 • Reply Charlotte

  Hoofdpijn is zo irritant hè! Zeker als je dan vanalles moet. Fijn dat dat nu over is. Wij hebben een vrij drukke week gehad maar komende week hoeven we bijna niks, fijn!

  17/10/2016 at 10:25 am
 • Reply Jolanda

  Gelukkig dat je je later in de week weer beter voelde. En wat fijn dat jullie huis lekker opschiet. Gaat er echt mooi uitzien. Julianatoren zijn wij in meivakantie voor het eerst geweest. Was een groot succes, voor herhaling vatbaar.

  17/10/2016 at 7:34 pm
 • Leave a Reply