Persoonlijk

Moments of Joy – De laatste vakantie week

Happy monday iedereen! Daar is hij dan de eerste maandag na de vakantie. 6 weken vrijheid (of nou ja voor Aron dan) zit erop en vanaf vandaag mag hij weer naar school.  Gelukkig heeft hij er veel zin in. Voor mij was afgelopen week net als de andere weken een doodnormale werkweek. Kijk je me naar mijn afgelopen week?

Maandag 

Ik had deze week een dagje langer weekend, heerlijk! Ik had het kinderdagverblijf omgewisseld en dus alle tijd voor de kinderen. We moeten helaas wel vroeg uit bed, want de bouwvakkers beginnen met klussen. In de ochtend is het nog wel te doen, maar na de lunch vlucht ik samen met de kinderen het huis uit. Aron moet nog gymkleding hebben dus we gaan naar de winkels om de laatste schoolitems te shoppen.

Dinsdag

Er staat een lange werkdag voor de boeg. Ik begin om 08:00 uur en om 17:00 uur ben ik vrij. Ik ga snel naar huis om eten te maken en Robert haalt de kinderen op. ‘S avonds doe ik niet zoveel meer ik ben moe van het werken en duik vroeg mijn bed in.

Woensdag 

Ik werk de hele ochtend en na de lunch ga ik richting huis. Ik ruim een beetje op en heb daarna een afspraak. Zodra dat klaar is ga ik samen met een vriendin nog even het centrum in. Er gaat een winkel weg uit het centrum en ze hadden korting bovenop korting en ik ging voor een prikkie met een tas kleding voor Robert en Aron naar huis. ‘S avonds deed ik een beetje in huis en verder was het een relaxte dag.

Donderdag 

Ik mag weer een hele dag aan het werk. Vandaag is het voor het eerst een dag dat ik het moeilijk heb. Ik wil graag bij de kindjes zijn. Helaas moet ik tot 5 uur, maar met een stel gezellige collega’s kom ik de dag wel door. ‘S avonds gaat Robert voetballen en duik ik op tijd ons bed in. Ik schrijf nog een blog en val al vroeg in slaap. Deze mama is deze week moe.

Vrijdag 

De laatste dag van de week! Ik werk tot drie uur en ga dan naar huis. Ik kon via via heel goedkoop een Iphone overkopen ben eindelijk weer fatsoenlijk bereikbaar. Ik ga dus na het werken snel naar huis om mijn iphone back-up over te zetten. Daarna doe ik nog een kleine boodschap voor de BBQ die wij die avond gaan houden. We zouden eigenlijk pasta salade eten, maar ik vond nog wat BBQ vlees in de koelkast en besluit dit te gaan gebruiken. Een stokbroodje erbij en wij redden ons wel. ‘S avonds gaat Robert er vandoor en mijn idee was om te gaan bloggen. Uiteindelijk doe ik amper iets voor de blog behalve ideeën opschrijven.

Zaterdag

WEEKEND! Eindelijk, wat ben ik hier aan toe zeg! Alle tijd van de wereld met de kinderen. Zaterdagochtend beginnen wij met boodschappen doen en daarna ruimen we wat op in huis. ‘S middags is er van alles te doen in het centrum en lopen we nog even een rondje. Samen met vrienden drinken we een milkshake, we hebben niet veel tijd helaas. Nog even snel langs de bloemenwinkel voor een plantje voor mijn oma en wij zijn klaar om op verjaardag te gaan. Mijn oma en haar vriend vieren samen hun verjaardag met een BBQ. De kindjes spelen heerlijk en rond 8 uur zijn wij weer thuis. Robert en ik hebben een grote lading was buiten hangen die we nog moeten opruimen. Ondertussen kijken wij gabbers.

Zondag

Zondagochtend moet Robert voetballen en zit ik al vroeg met de kinderen beneden. Ik besluit om wat video’s te uploaden en begin met een aantal blogs. Ik wil echt graag weer met regelmaat uploaden en dat vergt wat werk voorafgaand. Ik hoop de komende tijd een periode vooruit te kunnen schrijven. Dit gaat vast lukken met twee dagen vrij deze week. De kinderen spelen ondertussen lief samen met de duplo. Na de lunch gaan we nog even naar de action voor verhuisdozen. De komende weken moet ik echt gaan inpakken voor de rest van de renovatie. ‘S avonds maken wij het huis nog compacter. Ze gaan namelijk asbest verwijderen morgen en daarvoor moet alles aan de kant. Ik kan niet wachten tot de renovatie klaar is.

En dan is de zomervakantie voorbij en begint school weer. 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply Marjon

  Weer een leuk weekoverzicht! Hoe bevalt het werken nu? Nog handige tips om het makkelijker te maken? Ben trouwens benieuwd welke winkel verdwijnt.

  29/08/2016 at 6:31 am
 • Reply Lydia

  Lijkt me vervelend om in de rotzooi van een verbouwing te moeten zitten. Het is even nodig maar aargh, al die herrie en rommel. Dat ben je gauw zat. Gelukkig is het nog lekker weer om het huis te ontvluchten.
  Wat een lieve foto trouwens van je gezinnetje. 🙂

  29/08/2016 at 9:14 am
 • Reply Jessica

  Poeh in een verbouwing zitten is zo niet fijn. Ik vond het met mijn vriend al een hel, laat staan met twee kleine kindjes erbij. Succes! Wanneer gaan jullie naar dat vakantiepark?

  29/08/2016 at 10:05 am
 • Leave a Reply