Comments (5)

En ik was zo blij met je steun en afleiding tijdens het puffen!! Ik kijk ernaar uit elkaar straks weer wat langer te zien..:) Lekker bijkletsen! En mini knuffelen… Op naar jullie vakantiehuisje! Dikke dikke kus!

Ziet er uit als een druk weekje! Mooi huisje waar jullie naartoe gaan trouwens! Ik kan me zo voorstellen dat je er ondanks dat het een andere omgeving is heel erg naar uit kijkt om even niet meer in de zooi te zitten!

Wat vervelend die verbouwing bij jullie thuis zeg. Gelukkig heb je daarnaast wel heel veel leuke dingen gedaan. Op kraamvisite komen is altijd weer bijzonder!

Dat moment met friet en milkshakes is zeker bijzonder

Wat een mooie week zo. Lijkt me super veel spanning te geven als je vriendin aan het bevallen is! Wat een mooi mannetje, gefeliciteerd voor haar.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP