Persoonlijk

Moments of Joy – Kraamvisite!

Wauw wat een week zit erop! Afgelopen week was een hele mooie bijzonder week. Zo werkte ik veel, gaf ik weer dansles, bleef ik een halve nacht wakker omdat mijn lieve vriendinnetje aan het bevallen was en gingen wij op kraamvisite. Kijk en lees je mee met mijn afgelopen week?

Maandag

Maandag was het een werkdag, ik moest tot 5 werken daarna haalde ik Sofie op van de opvang. Aron was naar zwemles samen met zijn oma. Het ging onwijs goed en het blijkt dat hij al in het diepe aan het zwemmen is WAUW! Trotse mama hier. ‘S avonds ruimde ik het huis op en zorgde ik ervoor dat de bouwvakkers hun werk konden gaan doen.

Dinsdag 

Vandaag ging ik weer in opleiding voor mijn werk. Ik kreeg er weer wat skills bij en kan nu nog meer telefoontjes beantwoorden. Heel fijn en heel gezellig om weer in opleiding te zijn. Ik was namelijk weer met het groepje waar ik ook het hele werk avontuur mee begonnen was. Voordat ik aan het werk ging moest er nog het één en ander gebeuren in huis. Toen ik om 14:00 uur vrij was kwam ik terecht in een chaos. Ik had voor Aron de opvang afgezegd dus ik hield hem op van school en ging samen met hem boodschappen doen en een cadeautje halen voor een vriendje die de volgende dag zijn verjaardag ging vieren.

Woensdag 

Vandaag begon ik weer met de opleiding en was ik op tijd vrij. De kinderen zijn nog op de opvang dus ik begin thuis met inpakken. Nog 1.5 week en dan mogen wij naar het vakantiepark en we willen veel spulletjes meenemen. Ondertussen app ik volop met Carmelina die bezig is met bevallen. Het was zo bijzonder om alles mee te maken. Ik besluit dan ook richting het centrum te gaan om alvast de kraamcadeaus op te halen. Ze vroeg om kleertjes en ik vond het helemaal niet erg om kleertjes voor hem op te halen. Daarna haal ik Sofie op en gaan we naar Aron toe die op een kinderfeestje is. Ondertussen verlies ik mijn telefoon geen moment uit het ogen. ‘S avonds doe ik niet zoveel. Ik kan me niet concentreren en ben alleen maar met mijn telefoon bezig. Als ik om 22:00 uur een app krijg van Carmelina dat ze naar het ziekenhuis gaat begin ik hyper te worden en val ik niet meer in slaap. Ik besluit op een gegeven moment wel op bed te gaan, maar ik kan de slaap niet vatten. Iets na middernacht krijg ik een berichtje van Carmelina dat hij geboren is! Wauw wat ben ik trots.

Donderdag 

Oef wat ben ik moe! Ik app in de ochtend met Carmelina en daarna ga ik richting het werk. Ik verplicht Carmelina mij te spammen met baby foto’s om mijn dag door te komen haha! Daarnaast houd dubbelop collega Marjo mij ook wakker door af en toe een mail en een tweet te sturen haha! Toen ik ‘s avonds thuis kwam was het een chaos. Ze hadden die dag een vliering geplaatst en daarbij blijkbaar iets met het stroom gedaan. Ik had boven geen stroom meer en was zo kwaad! Ik heb zoveel mensen geprobeerd te bereiken en niemand was bereikbaar en uiteindelijk was er die avond geen oplossing. Gelukkig was een klusjesman van de woningbouw bij een buurvrouw die mij een verlengsnoer neer heeft gelegd met een bouwlamp waardoor ik wel verlichting boven had.

Vrijdag 

Om 07:00 uur liep ik al in de straat opzoek naar de opzichter om mijn beklag te doen. Hij beloofde mij dat er een elektricien kwam en nog voordat Robert de deur uit ging was er een man in ons huis bezig met het stroom. Ik kon gelukkig op het werk regelen dat ik iets eerder naar huis mocht zodat ik kon kijken of het stroom aangelegd was. Na mijn werk fietste ik ook snel naar huis. Gelukkig het stroom deed het en ik kon mij klaarmaken voor mijn dansles. Eerst nog even eten heen en weer sjouwen. Ik geef les en daarna ga ik snel naar huis om het eten naar een vriendinnetje haar huis te brengen. Daarna kleed ik mij om en ga ik ook die kant op. Tijd voor een avondje lekker eten en wijntjes drinken. Rond midden brengt een vriend en vriendin ons naar huis, ik denk ook dat het niet meer verstandig was om te fietsen. Nog even kletsen met Robert en dan snel slapen.

Zaterdag

En dan is het zaterdag, vanaf woensdag kijk ik al uit naar vandaag. Ik mag namelijk op kraamvisite komen bij Carmelina! Het is zo bijzonder om je vriendin te zien met zo’n kleintje en de ochtend kan mij ook niet snel genoeg gaan. We moeten ‘s ochtends nog even snel een boodschapje halen en daarna gaan we richting Noord-Holland. Wanneer we aankomen bij Car schuiven we aan een lekker beschuitje en mag ik even met de mooie Jonah knuffelen. Daarna kletsen we nog even buiten en vertrekken wij weer. Nog even met z’n viertjes naar Enkhuizen en daarna via Lelystad weer terug. Robert bedenkt in de auto dat we wel friet kunnen halen en milkshakes om ze daarna op te eten en drinken op het strandje. Goed idee en dat vinden de kinderen ook. Zo leuk om op deze manier herinneringen te maken. We spelen nog even met elkaar op het strandje en daarna gaan we op weg naar huis, nog even douchen en de kindjes duiken hun bed in. Wij kruipen op de bank en kijken samen naar Dance Dance Dance.

Zondag

In de ochtend doen we eerst niet zoveel. Daarna stappen Aron, Sofie en ik op de fiets om even naar de Jumbo te gaan voor wat boodschappen. Als we terugkomen wil Sofie lekker slapen en ga ik verder met inpakken/uitzoeken. Zodra Robert terug is lunchen wij samen met een broodje chips (lekker!!). Daarna is het tijd voor de weekboodschappen en gaan wij even kijken in welk huisje wij belanden tijdens de renovatie. Dit scheelt wat zoekwerk als wij volgende week moeten verhuizen. Na het boodschappen doen ga ik verder met inpakken en speel ondertussen met Sofie en haar pop. De mannen spelen samen boven. ‘S avonds repareer ik mijn blog en schrijf ik wat blogs vooruit. Hopelijk lukt het mij weer om elke dag een blog online te plaatsen.

En hoe was jullie week? 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

5 Comments

 • Reply Carmelina

  En ik was zo blij met je steun en afleiding tijdens het puffen!! Ik kijk ernaar uit elkaar straks weer wat langer te zien..:) Lekker bijkletsen! En mini knuffelen… Op naar jullie vakantiehuisje! Dikke dikke kus!

  12/09/2016 at 7:24 am
 • Reply Marije

  Ziet er uit als een druk weekje! Mooi huisje waar jullie naartoe gaan trouwens! Ik kan me zo voorstellen dat je er ondanks dat het een andere omgeving is heel erg naar uit kijkt om even niet meer in de zooi te zitten!

  12/09/2016 at 9:30 am
 • Reply Lilian

  Wat vervelend die verbouwing bij jullie thuis zeg. Gelukkig heb je daarnaast wel heel veel leuke dingen gedaan. Op kraamvisite komen is altijd weer bijzonder!

  12/09/2016 at 2:33 pm
 • Reply Jodi - liefthuis

  Dat moment met friet en milkshakes is zeker bijzonder

  12/09/2016 at 7:02 pm
 • Reply Jessica

  Wat een mooie week zo. Lijkt me super veel spanning te geven als je vriendin aan het bevallen is! Wat een mooi mannetje, gefeliciteerd voor haar.

  14/09/2016 at 3:58 pm
 • Leave a Reply