Persoonlijk

Moments of Joy | De keet ombouwen

Hoi! Het is maandag en er staat een nieuwe week op ons te wachten. Een drukke week, want wij lopen vanaf vanavond 4 avonden de avond4daagse. Maar eerst blik ik terug op mijn afgelopen week. Mijn Moments of Joy. 

Maandagochtend begonnen wij met een bezoekje aan het consultatie bureau. Sofie werd helemaal goedgekeurd en ik schreef hier al een update over op de blog. Klik hier.

Niet veel later kregen wij een bezoekje van de woningbouw over de renovatie die ze gaan doen aan onze woningen vanaf augustus. Ook hier verscheen al een blog over. klik hier.

‘S middags komt ons nichtje even bij ons spelen.

Aron heeft ‘s middags zwemles en behaald zijn tweede bandje! Super knap en mega trots!

‘S avonds is het weer tijd om te sporten!

Dinsdag ontvang ik dit toffe shirt van loedermoeders.nl  heel tof, want het is een uitnodiging voor een leuke avond volgende week.

Hup Aron halen, al denkt Sofie volgens mij dat ze liever nog in haar bedje wilde liggen. Ze was hier namelijk net wakker.

Als we thuis komen zet ik het zwembadje op. Sofie is dol op water en springt er bijna direct in.

En ‘s avonds ligt ze net als alle andere avonden bij mij op de bank.

Woensdag gaan Sofie en ik met twee vriendinnen naar Groningen voor een bezoekje aan de primark. Ik koop niet veel alleen een vestje voor mij en nieuwe sandalen voor Sofie.

Ik kreeg dit kaartje van een lief vriendinnetje! <3

‘S middags gaan wij naar een buitenspeelmiddag die helaas binnen is. Wel hebben wij een leuke middag alleen eindigt het met een spugende Aron.

Dit zijn Sofie haar nieuwe schoentjes, leuk he?

Ik tape ‘s avonds na het sporten mijn voet in. Ik heb een voet blessure en de laatste week met insanity doet hij veel meer pijn.

Oh zie je die lijntjes? Ik vind dit echt wel een dingetje hoor. Gelukkig zijn het lach lijntjes en hoort dit erbij als je een vrolijk persoon bent right?

Donderdagmiddag vertrek ik richting Amsterdam voor een event van Orange is the new black!

Dit was zo’n lekkere cocktail!

En de cupcakes NOM!

Een klein fangirl momentje! Met Lorna en Big-Boo van Orange is the new black!

Vrijdag ben ik onwijs moe, maar er moet toch wat gebeuren. Samen met Aron en Sofie ga ik op boodschap. In de winkel staat deze toffe dino waar Aron graag mee op de foto gaat. 

Zaterdag zijn wij de hele dag in huis bezig. We wisselen de eethoek en het zitgedeelte om. Ondertussen zoeken wij direct alles uit en ruimen wij de boel op. De ruimte is nu heel anders verdeeld en daardoor lijkt ons huis ook ruimer.

Aron speelt ondertussen met zijn Paw Patrol auto’s

En Sofie met de onderzetters

‘S avonds komt mijn beste vriendinnetje langs. We eten met z’n allen, spelen spelletjes en drinken wijn. Het was een fijne avond!

DSC_0054

Zondag was een dag om bij te komen. Ik was zo moe van de drukte afgelopen tijd dat ik echt een dagje niks moest doen. In de ochtend hangen wij wat in huis en ‘s middags gaan wij naar de heemtuin. Een leuk park hier in de omgeving waar ik binnenkort nog een stuk over schrijf.

En nu is het zondagavond en zit (oké lig) ik op de bank een serie te kijken en nog wat blogs te typen. Fijne week allemaal! 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

2 Comments

 • Reply Lilian

  Dat badpakken van Sofie, Zo schattig! De woonkamer is leuk geworden en fijn dat alles weer is opgeruimd. Dat geeft altijd een heerlijk gevoel of niet?

  13/06/2016 at 8:45 am
 • Reply Angelique

  Heerlijk zo’n week! Hoop dat jullie avond 4 daagse niet in het water valt zoals hier twee weken geleden.

  13/06/2016 at 9:57 am
 • Leave a Reply