Persoonlijk

Moments of Joy – Het is herfst!

Het is weer maandag en dat betekent dat mijn weekoverzicht weer klaar staat. Ik blik samen met jullie kort terug op mijn afgelopen week. Mijn hoogte punten en diepte punten, maar vooral de leuke momenten van ons als gezin. Kijk en lees je mee? 


Maandag

Ik was eigenlijk vrij, maar had aangeboden dat ik wel extra wilde werken. Achteraf had ik wel een beetje spijt, want het weekend was zo druk en een chaos dat ik heel onrustig was. Gelukkig trok het in de loop van de dag weg en was ik blij dat ik om half 4 richting de kindjes kon. Aron heeft zwemles op maandag en ik kon weer een keertje mee kijken samen met Sofie. Na het zwemmen gaan we naar ons ‘oude’ huis en daar pikt Robert ons op. We krijgen soep van mijn schoonmoeder en kunnen thuis dus zo aanvallen. ‘S avonds doe ik niet zoveel meer, ik hang wat op de bank en moet moeite doen om niet in slaap te vallen.

Dinsdag 

Vandaag werk ik de hele dag. Om kwart voor 5 ben ik vrij en ga ik richting de kids. Ik haal ze op en daarna wacht ik op Robert om richting ons huis te gaan. ‘S avonds is Robert weg en ga ik aan de slag voor de blog. Ik typ een paar blogs en bewerk een video die binnenkort online komt.

Woensdag

Woensdag liep even anders dan gepland. Ik moest eigenlijk de hele dag werken, maar uiteindelijk werd ik tussen de middag gebeld door Aron zijn juf. Ze had hem ziek meegegeven naar het kinderdagverblijf. Ik ging in overleg met mijn leidinggevende en besloot om naar huis te gaan. De kindjes ophalen en gelukkig kon mijn vader ons afzetten bij het huisje. Ik hang samen met de kids op de bank. ‘s Middags heeft Sofie ook opeens uitslag op haar gezicht ik kom er niet echt achter wat ze heeft. Ze blijft ook de hele dag onrustig. Aron ligt uiteindelijk vroeg op bed en knapt hier erg van op.

Donderdag

Net als alle andere dagen deze week moet ik werken. Gelukkig ben ik iets na drieën vrij en kan ik de kindjes halen. Mijn zus is bij mijn ouders en biedt aan om mij naar huis te brengen en blijft mee eten. Daarna doen we samen de kinderen in bad en vertrekt mijn zus richting huis. Robert is de hele dag weg voor zijn werk. ‘s Avonds komen de buren even op visite en kletsen we over van alles. Tegen half 10 gaan ze weg en moet ik eigenlijk nog aan het werk. Ik leg mijn laptop snel weg en duik in bed.

Vrijdag 

Ik word wakker en voel me direct niet goed. Ik heb echt het idee dat ik ziek ga worden. Ik app mijn collega of ze mijn dansles voor die middag wil overnemen, zodat ik na het werken direct naar huis kan. Zodra ik vrij ben ik moet ik nog even wachten, Sofie slaapt namelijk nog op het kinderdagverblijf en ik besluit dus maar een snelle boodschap te doen bij de kruidvat. Zodra ik op de app zie dat Sofie wakker is bel ik het kinderdagverblijf dat ik de kinderen ga ophalen. Daarna breng ik mijn fiets naar huis en brengt mijn schoonmoeder ons thuis. Als ik thuis kom trek ik mijn huispak aan (:P) en kruip ik samen met de kinderen op de bank. Ik ben echt moe! ‘S avonds lig ik om 8 uur op bed en val ik continu in slaap. Ik neem het ervan en voel me hopelijk zaterdag beter.

Zaterdag 

WEEEKEEND! Oh ik heb hier zo naar uitgekeken. De kinderen zijn vroeg wakker, maar ik vind het niet erg. Ik heb goed bijgeslapen en voel me een stuk fitter. We doen de hele dag weinig. De wasmachine staat aan en ik heb mijn laptop aan staan voor wat kleine klusjes. Tussendoor spelen we met de kinderen. Tegen 4 uur brengen wij de kinderen richting mijn ouders waar ze gaan logeren. Wij hebben namelijk een feest avondje met vrienden. Het was een gezellig ouderwets avondje! Rond half 4 lagen we op bed en viel ik als een blok in slaap.

Zondag 

Robert moet al vroeg voetballen en ik draai me nog een x aantal keren om, haha! Tegen half 11 stap ik uiteindelijk uit bed en maak ik nog een beetje schoon. Daarna pak ik mijn laptop erbij en ga ik aan de slag voor de blog. Ik ben onwijs gemotiveerd en heb eindelijk weer de energie om dit soort dingen op te pakken. ‘s Middags gaan we nog richting ons ‘oude’ huis. We moeten nog wat spullen weghalen voordat ze morgen (vandaag dus) met het dakkapel bezig gaan. Daarna doen we boodschappen en gaan we weer richting ons huuske.

En hoe was jullie week? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

1 Comment

  • Reply Marijke

    Leuk om te lezen. Lijkt mij heel hectisch dat heen en weer gevlieg. Mooi dat je lekker kon bijslapen in het weekend!

    26/09/2016 at 12:53 pm
  • Leave a Reply