Comments (9)

Beide gefeliciteerd met jullie nieuwe baan!
Het zal zeker even wennen zijn, maar zodra je een ritme hebt gevonden komt het ook wel goed.

Gefeliciteerd met jullie banen.Wat voor werk gaan jullie doen ? Werken is leuk, maar vind de combinatie met twee kleine kindjes thuis best pittig (wij werken 4en 5 dagen). Drie dagen lijkt me ideaal, net wat meer rust.Succes vast

Nog gefeliciteerd! Succes met je eerste werkdag vandaag!

Gefeliciteerd met je baan! En ik snap je volkomen. Ik begin per 1 augustus aan mijn nieuwe baan, na 5 maanden fulltime bij mijn mannetje te zijn geweest en ik zie er zo tegen aan om hem naar de opvang te brengen.

Gefeliciteerd beide met jullie baan. Spannend hoor een hele nieuwe fase in jullie leven.

Gefeliciteerd! Wat fijn dat jullie beide zo snel een baan hebben gevonden!
Veel succes met je eerste werkdag vandaag, komt goed 🙂

Wat goed! Beiden gefeliciteerd! En heel benieuwd hoe je eerste dag is gegaan!

Gefeliciteerd met jullie nieuwe banen! Ik kan me voorstellen dat het wennen zal zijn. Ik mag na de zomer ook eindelijk weer voor 4 dagen per week aan het werk, na zeker een jaar zo goed als werkloos te zijn geweest. Ik kijk er nu al een beetje tegen op hoe ‘druk’ het zal zijn i.v.m. nu, en wij hebben (nog) geen kinderen. Ik zou het leuk vinden als je eens blogt over hoe het je bevalt en hoe je alles combineert.
En over je ervaring met de afhaalservice ben ik ook benieuwd! We wonen er bijna naast, maar toch lijkt het me wel handig.
Succes je eerste werkweek!

Allebei gefeliciteerd met jullie nieuwe bnen, goed zeg! Veel succes!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP