Persoonlijk

Moments of Joy – Eerste werkweek

Vorige week schreef ik voor het eerst mijn weekoverzicht uit. Zolang ik het moet doen met een android telefoon zal ik dit blijven doen. Het uploaden is namelijk teveel werk en ik besteed mijn tijd liever anders momenteel. Daarom deze week ook weer een weekoverzicht die in het teken stond van werken. 

Maandag

Oef mijn eerste werkdag en ergens vond ik het wel spannend. Niet het werk zelf, maar het achterlaten van thuis. Gelukkig ging het goed. Ik had maandag de hele dag een interne opleiding en voor ik het wist was het 2 uur en was ik alweer vrij. Snel naar huis naar de kindjes toe. De rest van de dag deed ik eigenlijk vrij weinig tot niks, want ik was echt moe van alles. Robert ging ‘s avonds kijken naar een auto dus ik kon lekker rustig op de bank kruipen.

Dinsdag

Mijn tweede opleidingsdag die iets langer doorging. Ik had opleiding tot kwart voor 3 en daarna stonden Robert en de kindjes op mij te wachten. Wij hadden namelijk een gesprek bij een nieuw kinderdagverblijf. Aron vond het een groot succes en was dan ook even verdrietig toen wij zeiden dat wij richting huis wilden gaan. Nog even snel een boodschap doen en hup op de bank. Ik was wederom weer heel erg moe. Het werken viel mij best zwaar en dat komt vooral door de nieuwe informatie die ik kreeg.

Woensdag

Woensdag was mijn laatste opleidingsdag, ik moest werken tot 4 uur en ik hield al meer energie over. ‘S avonds besloot ik een video op te nemen (waarvan het mij helaas niet lukt om hem te uploaden). Toen Robert terug was van het hardlopen besloten wij tijd voor elkaar te nemen. Een drankje erbij, skip-bo erbij en even alle aandacht voor elkaar. Dit is iets wat wij moeten vasthouden als wij vanaf vandaag beide werken.

Donderdag

Donderdag had ik nog een toets van mijn interne opleiding en daarna mochten wij de lijn in. Het eerste telefoontje was hartstikke spannend, maar al snel merkte ik dat het heel gewoon werd. Super fijn, want dat werkt natuurlijk het lekkerst. Om vijf uur was ik vrij op naar huis, naar de kindjes. ‘S avonds deden Robert en ik weer niet zoveel behalve serie kijken en spelletjes spelen. Dit moet vanaf vandaag weer anders, want wij moeten nodig sporten!

Vrijdag

Bijna weekend! En echt ik was er aan toe. Ik wilde bij de kindjes zijn en ik wilde slapen haha. Ik werkte weer tot 5 uur en daarna vloog ik op mijn fiets naar huis. Tijd om het weekend in te luiden. We reden samen naar een ijssalon (Gerringa in Oude Pekela) en hier verkopen ze het lekkerste ijs. Ik koos voor ijs met flugel smaak en citroen ijs mmm! Daarna nog even snel naar Albert Heijn voor een pak luiers. Thuis legden wij de kindjes op bed en besloten wij lekker op de bank te kruipen met wat lekker en een borreltje. WEEKEND!

Zaterdag

Ik hoopte stiekem dat de kinderen iets langer zouden slapen, maar om 08 uur zat ik weer fris en fruitig beneden met de kleintjes. Aron en ik gingen even broodjes halen en daarna vertrokken wij richting mijn zwager en schoonzus. We wilden vlakbij hen naar een maisdoolhof en besloten er direct een bezoekje bij te combineren. Na het bezoekje gingen wij het doolhof in wat echt een succes was. Als je in de buurt van Meerstad bent is dit zeker een aanrader. Na het doolhof doken wij hier het centrum nog even in. Hier stonden namelijk allemaal levende standbeelden. We sloten de dag af met lekkere pannenkoeken.

Zondag

Vroeg opstaan, want Miriam (meervanmir.eu) komt op visite! Gezellig! Altijd handig wanneer mensen een keer in de buurt zijn. We kletsen lekker en de meisjes maken ruzie om een beker drinken. Precies zoals het hoort bij meisjes van deze leeftijd haha. Nadat Miriam weg is kruip ik achter mijn laptop. Ik wil zoveel mogelijk voor komende week vooruit werken zodat ik mij kan richten op het werk en de kindjes. Robert en Aron werken ondertussen in de tuin en Sofie slaapt. Zodra Sofie wakker is gaan wij richting mijn ouders. Kampeer spullen brengen en onze auto laten zien.

Dit was mijn week. Volgende week gaat het weer een week worden in het teken van werken voor mij, maar ook voor Robert. Daarna is het werken al wat minder en kan ik weer wat meer tijd doorbrengen met de kleintjes. 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

6 Comments

 • Reply simpel, met een snufje liefde

  Fijn dat het werken zo goed gaat en dat het kinderdagverblijf in de smaak viel.

  01/08/2016 at 7:35 am
 • Reply Lilian

  Wat leuk dat je het een keer zo hebt gedaan! Ik kan me voorstellen dat je van z’n nieuwe baan uitgeput raakt maar fijn dat je het daar naar je zin hebt.

  01/08/2016 at 8:25 am
 • Reply Bodil

  Leuk weekoverzicht!

  01/08/2016 at 10:04 am
 • Reply Jolanda

  Lijkt me echt wennen voor je, fijn dat het kinderdagverblijf een goede indruk maakte en het werk goed gaat! Succes deze week.

  01/08/2016 at 5:02 pm
 • Reply Jessica

  Jeetje wat zal dat wennen zijn om ineens zoveel van huis weg te zijn. Hoe bevalt het werk je? Hoe vinden de kindjes het nu zo de eerste week dat je veel weg was?

  02/08/2016 at 11:37 am
 • Reply Simone

  Spannend zeg, en wennen wel zo’n eerste werkweek, lijkt me. Fijn is het om thuis te komen bij je kindjes als je een dag gewerkt hebt he!

  02/08/2016 at 10:45 pm
 • Leave a Reply