Persoonlijk

Moments of Joy – Drukte!

Happy Monday! Elke maandag neem ik je mee terug naar mijn afgelopen week. Ik vertel wat ik allemaal heb meegemaakt. Kijk en lees je mee? Deze week namelijk eindelijk weer een weekoverzicht inclusief foto’s. 

Ik werk tot half 3 en ik mag dan naar huis. Ik besluit even langs de bakker te lopen om brood te halen en wacht daarna tot ik Aron kan ophalen. Daarna fietsen we naar mijn ouders hun huis waar Sofie ook is. Tegen kwart over 4 is Robert er en gaan we opnieuw naar het zwembad met z’n allen. Er is deze week dus echt kijkles.

Tijdens de kijkles zitten wij aan het rand van de zwembad en kijken we mee tijdens de zwemles. Aron doet goed zijn best en gaat steeds met stapjes vooruit! Na de les vertelt ook Aron zijn zwemjuf dat het goed met hem gaat. Na de zwemles snel naar huis om de simpele roti op te warmen en op te eten.

Als de kinderen op bed liggen en het eten een beetje gezakt is doen wij insanity. En dat heb ik geweten ook, vrijdag kon ik pas weer fatsoenlijk lopen!

Hele slechte foto, maar dinsdag had ik mijn eerste interne opleiding en ik bracht een doos chocolade mee, lekker!

Dinsdag middag/avond geef ik samen met een assistent een turnles! Ik vind het leuk om te doen en ben nu aan het uitzoeken hoe ik mezelf kan bijscholen tot turnjuf.

Woensdagochtend fiets ik samen met Aron richting ons huis om daarna weer naar school te gaan. Aron had het koud!

Kijk nou!! Onze keuken was dinsdag ook al klaar (vertelde de buurman) dus besloot ik richting ons huis te gaan om te bekijken. Ik ben zo blij met onze keuken en ik kan niet wachten om er gebruik van te maken (en het blad is perfect voor blog fotografie!

Mijn zus brengt mij naar het werk, maar eerst nog even langs ons huis rijden. Opeens zie ik dat de dakgoten er ook al op zitten en stuur deze foto naar Robert. Inmiddels is de voorkant van ons huis uit de steigers en hebben ze nu de achterkant in de steigers gezet.

Mijn zus bracht mij naar het werk waarna ik samen met een lieve collega mee reed naar de locatie van het grote werkoverleg. Eerst met z’n allen eten en daarna een presentatie. Na het overleg brengt een andere collega mij weer naar ons vakantiehuisje.

Altijd als ik in de avonden weg ben geweest vertel ik de kindjes even dat ik thuis ben. Deze keer strekte Sofie direct haar armpjes omhoog en wilde ze nog even knuffelen. Op een gegeven moment viel ze bij mij in slaap en besloot ik haar toch maar terug te leggen.

Donderdag breng ik Aron naar school en mag hij weer een keer zelf fietsen. Nu wij zover weg wonen gebeurt dat zo weinig en dat vinden wij erg jammer natuurlijk. Daarna fiets ik weer door naar het werk voor een dagje opleiding.

Ik ben vroeg vrij en haal snel een boodschap waarna ik richting mijn ouders vertrek. Mijn vader brengt ons thuis en we nemen dit pakketje mee. Samen kijken de kindjes naar de film terwijl ik in de keuken sta te koken.

Vrijdag werk ik weer de hele dag. Eerst werken als call agent en daarna dansles geven. In mijn pauze loop ik met een collega naar de jumbo om wat sushi te halen wat ik weer deel met een andere collega.

Tussen het werken door ga ik even naar mijn moeder haar huis en knuffel ik met de kindjes. Ik ben onwijs moe van de drukke week en kruip lekker op de bank. Opeens schrik ik omhoog en bedenk ik mij dat ik nu toch echt naar de zaal moet om dansles te geven. Na het les geven gaan we richting huis waar we patatjes in de airfryer doen. Na het eten duik ik vroeg mijn bed in. (oh en zie de lange haren van Sofie!!)

 

Zaterdag kunnen wij onze auto weer ophalen. Hij is weg geweest voor reparatie, omdat er een oud mannetje tegen aan had gezetten. Sofie en Aron gaan beide logeren dus de pop moet ook mee. Sofie is een trotse poppenmoeder!

Nadat we de auto hebben opgehaald gaan we even boodschappen doen. Sofie en Aron zitten voor het eerst op de motor bij de HEMA. Ik denk dat ik vanaf nu niet meer rustig langs dat domme dingen kan lopen met Sofie haha!

Daarna brengen we beide kids weg en duiken Robert en ik op bed. We zijn zo moe en willen even slapen. Uiteindelijk worden wij rond 18:00 uur weer wakker, oeps! We maken snel wat te eten en kruipen samen op de bank om wat tv te kijken. Rond 22:00 uur vind ik het wel voldoende en duik ik ons bed in. Mijn lampje is uit.

Zondagochtend om 07:00 uur ben ik klaar wakker, Robert moet vroeg weg voor voetbal en ik besluit er ook gebruik van te maken. Maar eerst geniet ik van een bak koffie in bed. Daarna was ik mezelf en kleed ik mij aan. Ik wil wat foto’s maken voor de blog en om 08:00 uur sta ik achter ons huisje foto’s te maken.

Daarna duik ik de keuken in om een taartje te bakken. Het is een taart geworden met bokkenpootjes (mijn favoriete koekjes!) Het recept komt volgende week op kitchenmom.

En dit is één van de foto’s die ik maakte. Ik besloot direct mijn social media foto’s overal te veranderen naar deze foto haha! Rond de middag komen de kindjes weer thuis en Aron zit natuurlijk bomvol verhalen. Hij was namelijk met mijn vader naar de kleuter bios geweest in Groningen. Ze hebben film gekeken en samen op het station (terwijl ze naar treinen keken) een broodje gegeten met een fristi. Zo fijn dat de kinderen op deze manier herinningen kunnen maken.

‘S middags kregen wij visite van Robert zijn oom en tante en samen hebben we lekker gekletst.

Op naar een nieuwe rustige week. Ik werk vanaf morgen minder (max 24 uren per week) en dinsdag komt Carmelina! Het weekend staat natuurlijk in het teken van Sinterklaas. Hoe was jullie week? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply Lilian

  Het is inderdaad een leuke foto van jou! Het einde van de verbouwing is in zich, het begint al ergens op de lijken. Mooi die keuken!

  07/11/2016 at 9:29 am
 • Reply Charlotte

  Haha multifunctionele keuken, je kan er koken en blog foto’s maken hihi 😉 Fijn dat het eindelijk op begint te schieten nu!

  07/11/2016 at 10:17 am
 • Reply Lieke van Veen

  Ik ben heel erg benieuwd naar het recept van de bokkenpootjestaart.

  07/11/2016 at 7:22 pm
 • Leave a Reply