Persoonlijk

Moments of Joy – Aron Jarig & Ziek!

Happy Monday iedereen! Het is weer maandag en zoals elke maandag staat er weer een weekoverzicht klaar. Afgelopen week bleef ik maar grieperig en vierden wij natuurlijk Aron zijn zesde verjaardag! Kijk je mee naar mijn afgelopen week?

Maandag begon ik samen met Sofie ziek op de bank. We lagen er de hele ochtend en deden niet veel meer dan dat.

Toen ik haar ‘s middags op bed had gelegd viel ze direct in slaap, arme schat zo moe van het feesten.

Dinsdag was ik nog steeds ziek, maar er moesten wel wat boodschappen gedaan worden. Samen met Sofie ging ik op pad om wat boodschappen te doen.

Carmelina vroeg naar een foto van mijn ketting, ik ben er zo blij mee!

Dinsdagavond heb ik het nog druk, ik ben zo’n moeder die traktaties altijd op het laatste moment doet.

Carmelina schreef een brief aan Aron speciaal voor zijn verjaardag en ik moest er van huilen. Man wat ben ik trots op hem!

En daar stond hij vol trots met zijn traktatie op woensdagochtend klaar om te gaan trakteren.

Nadat wij Aron naar school hadden gebracht ging er nog iemand voor mij in huis aan de slag. Wij kregen de lamp namelijk niet aan de praat zucht!

Ook kwam er een PAKKET van de Jumbo binnen om een kerstdiner te maken. Er zaten onwijs veel lekkere items in. Op kitchenmom.nl ga je de recepten voorbij zien komen.

En er kwam nog een pakketje binnen van de Plus! Dankjewel!

Ondertussen maakte ik de bedankzakjes klaar voor Aron zijn vriendjes. Ondanks dat ik ziek was wilde ik zijn feestje toch door laten gaan.

Het feestje was intensief en ‘s middags voelde ik me weer heel slecht. Gelukkig had ik goede hulp en kon ik Sofie onder brengen bij mijn moeder. Nadat de kids op bed lagen ben ik op de bank geploft en er niet weer vanaf gekomen.

Donderdag brengen wij Aron naar school en gaan daarna even naar de bakker om brood te halen.

Ik besluit aan de slag te gaan voor mijn blog, want ik heb nog genoeg te doen.

Tussen de middag halen wij samen Aron op. Normaal gaat ie naar mijn moeder, maar mijn moeder was nog aan het werk.

‘S middags doe ik niet zoveel. Ik ben onwijs druk en onrustig in mijn hoofd. Ik bel een hele poos met Carmelina en kan daarna rustig aan het eten beginnen. Hier ben ik bezig met een rollade die ik van Jumbo kreeg.

Vrijdag lopen Sofie en ik een rondje. Ze maakt steeds minder gebruik van de kinderwagen. Het is wel een uitdaging hoor met Sofie!

Donderdag kwam Robert zijn kerstpakket binnen. Een pakket vol Nederlandse lekkernijen.

Vrijdag voel ik me weer redelijk oké. Ik geef aan het einde van de middag een dansles en ‘s avonds plof ik weer op de bank.

Zaterdag is er opendag op het werk. Samen met mijn kindjes gaan wij kijken in het nieuwe gebouw. Ik vind het leuk om de kids en vooral Aron (die heeft al echt de interesse) mijn werk te laten zien. Hij is heel nieuwsgierig.

Nadat we op mijn werk zijn geweest doen we boodschappen bij de Lidl net als alle andere weken. Gelijk voor de hele week dan hoef ik niet meer na te denken over het eten.

Ooo Sofietje wat ben je groot aan het worden! <3

De griep heeft mijn lichaam goed gedaan hahaha!

Zaterdag na het avondeten gaan we richting het centrum. Er is een intocht van de kerstman en er zijn allemaal kraampjes. Even gezellig rondkijken.

Ook de kerstman was aanwezig en Aron begon een beetje te twijfelen aan de echtheid van de kerstman. ” Misschien bestaat hij toch wel echt ”

Het is zo fijn om samen dingen te ondernemen <3

Het kinder dagverblijf had een hoge glijbaan neergezet om geld in te zamelen voor het goede doel. Aron mocht er vanaf en vond het VET COOL.

Zondag was ik de hele dag in huis aan het rommelen. Opruimen en uitzoeken dat er weer een beetje rust in huis kwam. Tussen door kwam er nog iemand van de vereniging waarvoor ik werk langs om een kerstcadeautje te brengen, zo lief en attent!

De rest van de zondag was ik bezig met mijn blog en tijd door brengen met de kleintjes. 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply Carmelina

  Gek weekje zo he.. maar wel een bijzondere! Dikke kus!

  19/12/2016 at 6:24 am
 • Reply Charlotte

  Hopelijk zijn jullie nu echt van de griep af en kunnen jullie komend weekend gezellig kerstmis vieren samen. Geniet ervan!

  19/12/2016 at 8:43 am
 • Reply Jodi - liefthuis

  Mooie ketting hoor, heb ook een letter om mijn nek, blijft favoriet en dierbaar

  19/12/2016 at 5:17 pm
 • Leave a Reply