Persoonlijk

Moments of Joy #8 – Ziek meisje

Happy monday! Het is maandag en vandaag rollen wij iets later dan normaal ons bed uit. Het is hier namelijk VAKANTIE! Deze week deel ik ook weer mijn week in foto’s. De eerste foto’s zijn wat kleiner, geen idee wat mijn telefoon met de foto’s heeft gedaan. 

Kleine slaapkop! Ze wilde ‘s middags niet op bed liggen, maar wel met bij mama sjapen. Nou prima kind! Uiteindelijk belande ze wel op haar eigen bedje.

Aron had een margedag en gaat lekker bij mijn zus spelen. Het is heerlijk weer en samen gaan ze naar het natuurpark vlakbij haar huis. Aron klimt heerlijk in bomen en speelt met zijn nichtje.

Tegen 4 uur is hij thuis en maken wij ons klaar voor een zwemles. Het is kijkles dus wij mogen langs de waterkant zitten kijken. Het gaat erg goed bij zwemles, hij is bijna bij het een-na-laatste bandje en dan mag hij voor zijn diploma!:D Hopelijk voor de zomervakantie.

Thuis gekomen warm ik snel wat wraps op. De binnenkant hadden we nog van de dag ervoor dus puur een kwestie van opwarmen.

Ik probeer wat foto’s te maken, maar het licht hier in huis is echt crap. Studiolampen staan dan ook hoog op mijn verlanglijstje als investering voor mij blog.

Op valentijnsdag verwern ik mezelf met aardbeien, helaas vallen ze echt tegen en kan ik ze alleen eten met een laagje suiker, meh!

Na school ga ik met Aron en Sofie op date, we eten iets bij de bakker bart en doen daarna een rondje in het centrum.

Wauw twee jaartjes geleden. Ik ben benieuwd of ik deze keer weer zo mooi zwanger ga zijn. (Ja ik vond mezelf mooi zwanger bij Sofie!)

Donderdag samen met mijn lievelingscollega, haha! Hier was er nog niks met haar aan de hand. Een paar uurtjes later veranderde alles.

ik haal roze en blauwe hagelslag in huis en Aron kiest voor blauw. Hij hoopt zo dat hij een broertje krijgt.

En toen was het mis. Vlak voor ik Aron weer naar school moet brengen spuugt Sofie haar complete inhoud eruit. Gelukkig kan ik mijn schoonmoeder bereiken die Aron naar school brengt en weer ophaalt. Ik zit de rest van de middag met een meisje op schoot die continu aan het overgeven is. Sneu!

Vrijdag doe ik snel boodschappen en zie ik dit bij de albert heijn. Als je je geboorte kaartje laat zien dan krijg je 2 rollen beschuit en 1 pak muisjes van de Albert Heijn! Leuke actie!!

En we tikken de 13 weken aan!

Vrijdag wil Sofie foto maken, deze stuur ik naar Robert. Ze is nog steeds ziek, maar lijkt wel iets op te knappen. Wel fijn na de avond ervoor. Haar koorts wilden niet zakken.

De afstandsbediening van de apple tv kan niet tegen kots. En wij kunnen niet zonder de apple tv dus hup nieuwe gekocht. Zo zonde van het geld. MEH

Vrijdag heeft Aron carnaval en hij wil graag als Cowboy gaan. Ik deed een poging tot schminken nog aardig gelukt toch?

Tadaaaaa! Mijn Cowboy.

Zaterdag doen we net als alle andere zaterdagen lekker burglijk boodschappen. Ik neem dit Simit mee en ik vind het zoooo lekker! Je haalt het bij een Turkse winkel/bakker.

We gaan gourmetten zaterdagavond en Aron helpt ons goed met snijden. Robert en ik beseffen ons dat ie momenteel wel heel groot aan het worden is hoor! <3

Eet smakelijk!

Sofie is voor de derde nacht op rij veel wakker ‘s nachts. Ik vind het maar pittig! Sofie is nooit een hele goede slaper geweest en altijd wel minimaal 1 x wakker geweest, maar ze had weer een paar nachten waarop ze continu wakker is. Tegenwoordig loopt ze dan uit bed en gaat ze op haar deur kloppen….

BUIK! Mijn buikje begint nu echt te groeien, zo bijzonder! <3

Zondag middag gaan we de stad in op zoek naar een kraamcadeau. Er is in onze familie een baby-tje geboren die dag en we mogen ‘s avonds direct even kijken. Zo klein, mooi en bijzonder! <3 Wij eten tussendoor even snel een pannenkoek op het schip.

Hoe was jullie week? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

1 Comment

  • Reply Gerdi

    Hopelijk is sofie snel beter! Niks aan als die kleintjes zo ziek zijn en de hele nacht wakker zijn…

    20/02/2017 at 9:55 am
  • Leave a Reply