Persoonlijk

Moments of Joy #7 – Mr Grey

Happy monday! Net als elke week staat er ook deze week weer een weekoverzicht online op mijn blog. Kijk je mee naar mijn afgelopen week? 

Hoi! Ik ben Joyce en ik ben verslaafd aan witte boterhammen met boterhamworst. *gaat weer zitten*

Maandagochtend besluit ik samen met Sofie te gaan gymmen! Ze vindt het zo leuk! <3 De rest van de maandag maak ik geen foto’s blijkt haha!

Dinsdag is Sofie niet helemaal fit, ze is wat hangerig en dat vind ik niet erg haha!

Gelukkig speelt ze wel lekker met haar baby’s.

Mm chippies!

En hup aan het werk! Ik merk dat ik deze week weinig foto’s maak. Ik beleefde dat ook niet zoveel boeiends.

Ik kreeg een pakketjes binnen van brandfield en er zit een onwijs mooie tas in! Komende week komt ie voorbij op mijn blog. Stay tuned!

Ik kwam er achter dat het best koud is om All stars te dragen als het -2 graden buiten is. Toch blijf ik ze stug door dragen ze lopen zo lekker!

De kindjes hebben trommelen op de blikken ontdekt. Aron trommelt en Sofie zingt een zelf bedacht liedje <3

Ready to go! Samen met mijn vriendinnen heb ik een date met Mr. Grey!

We hadden nog best geluk met onze plekken zaten lekker bovenin en genoten van Mr. Grey zijn goddelijk lichaam.  haha!

Vrijdag tikte ik de 12 weken aan! Een update over week 11 stond gisteren online.

Aan het einde van de middag is het tijd mo dansles te geven. Ook heb ik een gesprek met iemand die mijn lessen hopelijk gaat overnemen. Verder zijn er nog meer positieve vooruitgangen en ben ik weer onwijs gemotiveerd!

Sofie wil continu Aron zijn petten op dus krijgt ze haar eigen pet van ons. Stoer hé? Hij is gelukkig nog redelijk groot dus tijdens de zomer kan ze hem ook op.

Boefjes! <3 Zo gek dat er straks nog zo’n dondersteen bij komt 😀

De hele middag zijn Robert en ik boven bezig en de kinderen spelen tussendoor. We maken de kinderkamers verder af en zorgen ervoor dat ze lekker kunnen spelen.

Tadaaa! Binnenkort deel ik alle foto’s van de kinderkamers.

Zaterdagavond mag Aron opblijven, samen kijken we Jungle Book (de versie uit 1967) Aron blijft nog niet zo vaak op omdat hij zijn rust nodig heeft. Maar ik denk dat er wel verandering in komt zo nu en dan. Het was zo gezellig en hij was gisteren ook helemaal niet moe/vervelend/hangerig.

Zondag maak ik verder geen foto’s. Het is niet mijn dag en ik hang voornamelijk op de bank. Ik neem het er ook extra van op de dagen dat Robert thuis is haha! ‘S avonds kijken wij weer een film met Aron, omdat hij vandaag een margedag heeft. Na een zoektocht op Netflix komen we uit op de tovernaar van Merlijn, leuk! 

Op naar een nieuwe week! Hoe was jullie week?

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply