Happy momlife

img_0906
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Moments of Joy #53

Happy Sunday! Vandaag staat mijn week overzicht een keer op zondag online. Morgen is Fleur namelijk 6 maanden en ik vond het wel heel leuk om haar update op die dag zelf online te zetten haha! Daarom dus vandaag mijn moments of Joy online. Een weekje vakantie en een weekje met weinig slaap haha! 

Maandagochtend begon met de kapper! Ik had op facebook een winactie gewonnen en ben er super blij mee. Komende week vertel ik er mee over en kun je ook een make-over winnen!

Als de kapper weg is gaan de mannen zwemmen. Ik ga met de meisjes aan de wandel.

Later in de middag wissel ik de meisjes om en gaan wij verder wandelen haha! Fleur zit voor het eerst in de zitting, ze wordt groot!

Sofie die gaat met haar nieuwe loopfiets die ze kreeg van Polisport.

Dinsdagochtend rustig wakker worden met de meisjes!

Fleur is de hele week heel onrustig, ik word er een beetje moedeloos van.

Tja dan maar hier slapen…

Ze slaapt wonder boven wonder mega lang.

Ik heb als doel de koelkast zo leeg mogelijk te eten. Gaat de goede kant op.

Ook Sofie is niet in haar hum. Ik besluit haar de hele week zo veel mogelijk middag dutjes te laten doen.

’s middags krijgen wij een pakketje van Stokke. De nieuwe babyset voor Fleur.

Sofie slaapt al vroeg, dus de grootste twee knuffelen nog even.

Tijd om wat te werken. Ik heb het mega druk, maar in de vakantie is het haast niet te doen. Ik besluit het wat los te laten.

Lang leve de draagzak op moeilijke dagen!

Ik probeer ondanks de kou zoveel mogelijk te wandelen met de kids. Brrrrrr koud! Ik ben niet gemaakt voor de kou haha!

Ooh lief meisje! Ik ben zo gek op jou! <3

Als ik met de kinderen na de winkel ga is het een grote chaos. Sofie loopt overal heen waar ze niet heen mag lopen haha. Gelukkig is Aron wel lief.

Het is complimentjesdag en ik geef mezelf deze bloemen als compliment. LOL!

Ik maak Fleur haar 6 maanden foto en deze twee willen er graag bij op. Jeetje wat ben ik rijk! <3 En wat lijken ze op elkaar hé?

Ik begin al vroeg met koken, want er lopen vier kinderen in huis. DRUK! Lekker wraps van dit recept.

Ma flodder hahaha!

Samen eten van de wraps. GEzellig!

Na het eten gaan ze in bad en maak ik nog wat hapjes voor de kindjes. Kaas, droge worst en boterham worst. Het is binnen no time op. Ondertussen kijken ze LEGO Friends.

Lief klein meisje! Ze vind het best spannend dat haar nichtje bij haar gaat slapen, maar gelukkig slapen ze de hele nacht door.

Vrijdagochtend maak ik voor de kinderen een monkey platter. Ze doen er de hele ochtend over om het op te krijgen. Knap!

En dit dametje krijgt een mais dingetje. Ze vindt ze mega lekker. Oh en ik ben zo blij met de kleur van onze Tripp Trapp. Het is de Heather Pink.

Terwijl de kinderen boven spelen maak ik beneden schoon en wissel ik wat dingen om. Deze lamp staat hier mooier.

En daarna is het tijd om te knutselen/tekenen. Ik had wat nieuwe dingen gekocht bij de HEMA en leg dit voor hun klaar. Ze zijn er een flinke tijd zoet mee.

’s Avonds zit ik weer met Fleur. Ze slaapt alleen maar boven op mij of tegen mij aan.. Lastig en vermoeiend. Ik maak plannen om hopelijk een oplossing te krijgen.

Zaterdagochtend eerst even snel naar de lidl voor dat de mannen gaan zwemmen. Ze zwemmen veel, omdat wij Aron willen blijven motiveren.

Als wij thuis zijn verbouw ik boven de boel. Ik wil kijken of dit een oplossing kan zijn voor Fleur. De eerste nacht maakte het weinig verschil. Maar ze kon wel beter naast mij liggen, zonder dat ik bang was dat ze uit bed rolde. Maar wij blijven proberen. Ik kreeg haar eerst wel rustig in slaap door mijn hand op haar buik te leggen dus dat is al een plus punt.

Daarna ruim ik nog wat op en wil ik de paastak versieren. Ik heb het idee dat ik heel vroeg ben, maar dat is helemaal niet zo.

Tadaaa! De rest van de middag doe ik niet zoveel. Ik ben heel moe van de korte nachten dus kijk ik wat afleveringen van Nieuwe buren op videoland.

Op naar een nieuwe week! 

Facebook Comments

Share this post