Persoonlijk

Moments of Joy – #5 Baby nieuws!! 

Happy monday! Wat een fijne week heb ik achter de rug! Ondanks dat ik me heel slecht voelde kon ik wel heel erg genieten van de dagen en het feit dat ik geen geheim meer had! Haha. Ik maakte afgelopen week weer wat foto’s kijk je mee? 

Maandag is een bijzondere dag. Ik sta elk jaar stil bij mijn miskraam die ik 3 jaren geleden had.

Lief klein lachebekkie!

Ojeee mijn haar… Ik vond het doodeng aangezien ze met kleine kammetjes bezig waren en elastiekjes. Gelukkig overleefde mijn haren het haha!

GROOT NIEUWS! Afgelopen maandag deelden wij dat wij een derde kindje krijgen! Eigenlijk zou gisteren mijn zwangerschapsupdate online komen, maar door een druk weekend en gisteren een hele slechte dag besloot ik dat ie later deze week online komt.

Na het nieuws klapte mijn site er vrijwel direct uit OEPS! Gelukkig vond ik na ruim een uur de oorzaak.

Sofie had een pittig weekje. Ze had mega veel oorpijn (loopoortje) en sliep daardoor slecht. Extra knuffelen is niet erg hoor!

Ons poppenmoedertje kan zo lief spelen met alle poppen die er in huis rond slingeren. Van Robert zijn nicht kreeg ze allerlei meisjes speelgoed en ze heeft zich er zo goed mee vermaakt.

Nog iets meer dan 2 maanden en dan is dit kleine meisje alweer 2 jaartjes! Wat vliegt de tijd zeg.. .

Aron heeft op school een tijdmachine gebouwd en was hier onwijs trots op. Ik besloot er een foto van te maken als herinnering.

Terwijl Aron op school is haal ik voor Sofie een CD van K3 op. Ze wil continu de liedjes luisteren en dit leek mij een stuk makkelijker.

‘S avonds is ze weer onrustig en valt ze bij mij op de bank in slaap.

Donderdag maak ik verder geen foto’s. S ochtends heb ik een gesprek op het werk en ‘s middags voel ik me niet zo goed. Koken lukt ook niet dus besluit ik pizza’s te laten komen.

Vrijdag is Aron ziek thuis. ‘s Middas als Sofie slaapt gaan Aron en ik ook even liggen. Energie op doen voor het geven van een uurtje dansles.

Ready set go! Ik geef een uurtje dansles en daarna plof ik op de bank en wacht ik op mijn collega’s voor een vergadering.

Zaterdagochtend is altijd zo relaxt. De kindjes hangen samen op de bank.

Tot dusver is zaterdag mijn wisseldag (woensdag termijn echo en dan leggen ze het officieel vast) en tik ik de 10 weken aan. De houten blokken komen van hipenhout en de kaartjes van fromwoodwithlove.

Carmelina komt langs en we hadden besloten samen te lunchen. Ik eet dus eerst een appeltje

Mijn vriendje Luka! <3

We wandelen ‘s middags en besluiten daarna ergens met z’n allen te gaan eten. We belanden bij een all you can eat concept. En ik heb opeens zoveel zin in een fristi! NOM. Carmelina doet lekker mee haha!

Ik eet me helemaal vol met sushi met komkommer en gefrituurde garnalen NOM!

Uiteten gaan met kinderen zorgt voor dit als eind resultaat OEPS!

Zondag deed ik niks anders dan liggen. Ik had veel moeite met eten binnenhouden en had ook veel last van een flauw gevoel. Ik verplaatste mij enkel van het bed naar de bank en andersom. Gelukkig was Robert onwijs zorgzaam.

Op naar een nieuwe week! Deze week wederom niet veel plannen. Bewust! Aanstaande woensdagavond mogen wij weer naar ons kruimeltje kijken <3 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply Marije

  Lekker man, gewoon openlijk over je zwangerschap kunnen praten! Balen dat je je wat lamlendig voelde. Hopelijk is dat snel voorbij. Veel plezier woensdag!

  30/01/2017 at 9:16 am
 • Reply Dita

  Heerlijk dat je open over je zwangerschap kunt spreken! Leuke foto’s alleen jammer dat jij en de kids je niet lekker voelden.

  30/01/2017 at 9:48 am
 • Reply Jessica

  Hoe is het nu met Sophie? Heeft ze al minder last van haar oortjes? Dat is zo een gemene pijn. Wat fijn dat je nu geen geheim meer hoeft te maken van je zwangerschap, geniet ervan!

  30/01/2017 at 3:36 pm
 • Leave a Reply