Persoonlijk

Moments of Joy #49 – Een nieuw ritme

Happy monday! De vakantie was voorbij en de eerste schoolweek stond weer voor de deur. Ik blik in dit overzicht terug op de eerste school week. Die voor ons begon met een margedag en een continurooster van Aron zijn school. Ik sloot hem af met een etentje met de meiden van mijn pufclubje. 

MAANDAG 

Ready to go! Wij hebben een feestje van een vriendje. Handig op zo’n margedag.

Wij gaan richting Ballorig en de kindjes spelen er heerlijk. Het is er heel rustig waardoor de kinderen rustig kunnen spelen.

‘s Middags zet ik de eerste items te koop op facebook. @jfjverkoopt.

DINSDAG 

Ik ben de hele dag druk aan het opruimen en ondertussen verkoop ik de eerste items van Fleur. Ik pak ze direct in en het mooie aan postnl tegenwoordig is, is dat je online postzegels kunt maken. Super handig.

De brievenbus is nog tegenover ons huis dus Aron mag alleen de kleding op de post doen.

Ik ben druk bezig met weight watchers en let vooral op met de lunch en mijn ontbijt. Ik probeer het avond eten zo normaal mogelijk te houden, zodat de kindjes het ook goed eten. Wij aten een lekkere lasagne met zalm en spinazie. Lekker voedzaam!

Tussendoor komt Fleur haar nieuwe jasje binnen. Ze was haar vorige ontgroeit zo jammer, want ik vond hem heel mooi! Gelukkig hadden ze hem nog en ook nog in verschillende kleurtjes. Ik koos deze keer voor een roze en kocht hem weer op de groei, zodat ze hem een hele tijd aan kan. Deze vestjes zijn overigens maar 14,95 bij Marc & Spencer. De oude van Fleur staat te koop op instagram.

‘s Avonds leg ik mijn meisje vroeg op bed, ze is kapot! Maar eerst nog een boekje lezen.

WOENSDAG 

 

Ontbijtje! Ik ben slecht met ontbijten, maar inmiddels krijg ik er twee rijstwafels in, een kop koffie en een halve liter thee haha!

De kindjes spelen heerlijk samen, zo lief! <3 ik maak verder weinig foto’s die dag, geen idee wat ik eigenlijk allemaal gedaan heb haha!

Aan het einde van de middag brengen wij nog even wat post weg. De kindjes hebben geknutseld en willen die versturen.

Een grappig proces om ze te laten meekrijgen, zoveel gebeurt het niet meer dat wij post versturen. Ontvangen nog minder.

Oh lief dapper meisje! Ze is zo lekker wakker en zo groot aan het worden!

DONDERDAG

‘s ochtends gaat Sofie naar schooltje en ga ik in huis bezig om alles weer op te ruimen. Wel zo lekker als er niemand behalve Fleur om mij heen is.

‘s Middags gaan wij lekker bij mijn zus voor het huis spelen in de speeltuin, het is heerlijk weer!

 

Op de terugweg is Fietje heel erg moe en zet ik haar boven op de wagen om haar een stukje te ontzien, ze vindt het fijn en kan zo even weer bijtanken.

VRIJDAG

Ik ben de hele dag alleen met de kindjes en daardoor vergeet ik foto’s te maken. Fleur is heel relaxt en speelt veel, zo fijn dat ze dit nu meer doet. Haar reflux is momenteel wel erger, omdat ze eigenlijk niet stil ligt.

‘s Ochtends kwam er een lekker pakje binnen voor een leuke samenwerking die ik ben aangegaan. Gezond snoepen dat wil toch eigenlijk iedere moeder wel voor hun kroost?

Ik maak foto’s voor de campagne, zodat ik deze direct kan opsturen. Fleur hoort er natuurlijk ook bij.

ZATERDAG 

Ik begin de ochtend met een badje. Doordeweeks gaat ze vaak douchen met ons en in het weekend mag ze lekker in de Tummy Tub of het badje. Ze vindt de Tummy Tub het leukst. En ik ook! Ik doe hem nu halfvol, zodat ze er zelf lekker in kan zitten.

 

‘s Middags train ik Fleur weer in haar ledikant boven. Overdag boven slapen is nog steeds een ramp. Dit gezichtje krijg ik iedere keer als ik haar boven neerleg en dan weet ik dat het niet gaat slagen. Maar de aanhouder wint.

Poging 10 om haar in haar bedje te leggen.

‘s Avonds eten wij lekker pompoensoep heerlijk!! De rest van de avond maak ik geen foto’s. Ik kijk met moeite wie is de mol en daarna val ik in slaap op de bank. Ik voel mij al de hele bleh en het wordt niet beter. Wanneer Ro mij wakker maakt om naar bed te gaan ben ik kotsmisselijk en met een emmer onder mijn arm duik ik ons bed in. De nacht helpt Ro gelukkig met de onrustige meisjes, zodat ik lekker even kan bijtanken.

ZONDAG 

Zondag voel ik mij nog niet helemaal goed, maar ik doe er alles aan om een beetje op te knappen. Ik heb namelijk afgesproken met de mama’s van mijn pufclubje en heb echt zin om de deur uit te gaan. ‘s Middags doe ik nog een dutje met Fleur, maar hier voel ik mij helaas niet beter door bah! Jammer zeg.

 

Dit was mijn week, op naar een nieuwe drukke week. Gelukkig begin ik de week relaxt, ik had onlangs een knip en verf beurt gewonnen bij een oud team genootje en die komt vanochtend mijn haren knippen en verven. Binnenkort dus het resultaat ­čśÇ Fijne week! 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply