Persoonlijk

Moments of Joy #48 – Oeps! Vergeten foto’s te maken

Happy Monday! De eerste week van het nieuwe jaar zit er alweer op en de laatste kerstvakantie week daarbij ook. Wij genieten vandaag nog even van een vrije dag en morgen begint hier het continurooster. Ik heb afgelopen week bar weinig foto’s gemaakt en hier kwam ik pas aan het einde van de week achter. Ik hoop vanaf komende week meer foto’s met jullie te mogen delen van mijn weken. 

MAANDAG 

HAPPY NEW YEAR! De dag begon natuurlijk met wijn en vuurwerk oh en wij sloten hem nog even af met een warme bittergarnituur LEKKAAH! Tegen 2 uur lagen wij op bed en het was een kort nachtje. Een paar uurtjes later waren natuurlijk de kleintjes alweer wakker. Pittig!

Ik was nieuwjaarsdag niet helemaal fit en besloot ‘s middag een dutje te doen op bed. Na anderhalf uur kwam Robert met Fleur boven die had inmiddels honger gekregen. De rest van de dag deden wij niet zoveel meer. ‘s Avonds keken wij de eindejaarsshow van Guide Wijers nog terug en probeerden wij vroeg te gaan slapen.

DINSDAG 

Robert is nog een dag vrij en wij doen het lekker rustig aan. Robert doet de was en ik ruim wat op in huis en pak wat dozen in. De kinderen spelen ondertussen lekker met de Paw Patrol auto’s samen.

Op een gegeven moment spot ik Sofie in de kinderwagen bak van Fleur haha! Zo lief helaas vond ik het niet zo’n goed idee.

Terwijl ik ‘s avonds onder de douche sta met Fleur valt Sofie heel hard op haar gezicht. Ze wil niet meer drinken en zegt dat ze pijn heeft. Ik ben de hele avond met haar in de weer, zo zielig!

WOENSDAG

Woensdag maak ik amper foto’s. Ik ruim het huis op en ga daarna naar mijn ouders toe met Aron en Fleur. Sofie is met mijn schoonzus en schoonmoeder naar Dikkie Dik toe. Bij mijn ouders thuis werk ik wat terwijl Aron speelt en Fleur lekker vrolijk is. Aan het einde van de middag gaan wij richting de lidl en daarna nog richting de Action. Dan heb ik gelukkig alles weer binnen.

 

DONDERDAG

Overdag maak ik weer geen foto’s. Ik ben druk met de kinderen in de weer en rond wat zaken af en start wat zaken op. ‘s Avonds loop ik richting mijn oma om daarna met tantes, zus en oma naar de bios te gaan.

Wij gaan naar de Greatest Showman, wat een mooie film!! In de bios verkopen ze Frozen cola en ik krijg een beker van mijn moeder mmmm!

Als ik thuis kom is Fleur over de zeik en al de hele avond wakker. Uiteindelijk ben ik de hele nacht wakker, omdat ze heel onrustig bovenop mij slaapt. Pff! Ik ben echt op, maar wil graag dat Fleur slaapt ipv huilt.

 

VRIJDAG

Vrijdag rommelen wij een dagje in huis. Fleur moet leren boven te slapen dus iedere dag oefen ik met haar. Ze slaapt ongeveer een half uur boven en dan is het weer een drama. Arme schat!

Aron heeft een vriendje te spelen en samen met Sofie spelen ze boven. Gezellig! Er komt een ringsling binnen voor een review en winactie. Wat een handig apparaat!

‘s Avonds is het weer mis. Fleur is niet in haar hum en wil alleen maar bij ons zijn.

ZATERDAG

Goedemorgen! Wij zijn laat, om 9 uur staan wij pas naast het bed.

Ik ga samen met de meisjes op pad. Even wandelen en wat boodschapjes halen, heerlijk! De mannen zijn naar het zwembad. Aron kan op zaterdag gratis zwemmen en dat scheelt een hoop geld. Daarom gaan ze regelmatig op zaterdag oefenen. Aron is nu 2 jaar bezig met zijn zwemdiploma en stiekem hopen wij dat ie bij de volgende afzwem ronde zit. Maandag (vandaag dus) begint zwemles weer en heeft ie een andere badjuf, ik ben benieuwd hoe dat gaat.

Mijn mommy mobiel hah! Fleur in de tula en Sofie in de Quinny. Ik vind de Quinny toch vaak lekkerder lopen, vooral als Sofie er in zit.

En dan Fleur maar weer in de ringsling, want ze is heel onrustig. Ik maak direct foto’s voor de blog en kan hem goed uittesten. Vinden jullie het leuk om ook van al mijn andere dragers een review te lezen?

ZONDAG

Goedemorgen klein Fleurtje. Sofie is wakker en Fleur ook. hun interactie is zo leuk <3. Het is weer half 9 genieten hoor!

Fleur is opeens aan het spugen en dan geen reflux spugen, maar echt kots. BAH! Zo sneu ook.

Ik maak blijkbaar over dag weinig foto’s. ‘s Avonds doe ik lekker een gezichtsmaker op en ga daarna lekker uitgebreid douchen. Even een rust momentje voor mezelf.

En dit mevrouwtje is ook weer mega onrustig. Mijn mantra het is een fase werkt nog steeds goed haha!

Hoe was jullie week? 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply