Persoonlijk

Moments of Joy #47 – Aron jarig

Happy monday! De laatste twee weken van het jaar zijn aangebroken en dan zitten we gewoon alweer in 2018! Wauw ik verbaas mij er altijd over wat een jaar voorbij vliegt en wat er wel niet allemaal in het jaar gebeurt is. Afgelopen week was het alweer een jaar geleden dat ik de positieve test van Fleur in mijn handen had, ergens lijkt het heel dichtbij, maar het voelt soms ook heel ver weg. De laatste weekjes van het jaar bomvol feestjes en ik blik terug op onze afgelopen week. Vol lekkers en leuks! 

MAANDAG

Maandag, sneeuw leuk! Niet bepaald, want ik kan de deur niet uit. Gelukkig kan mijn zus mij ‘s ochtends helpen en gaat Aron na school richting mijn schoonouders. Ik ben echt blij met alle hulp die ik sinds de zwangerschap heb. Ik blijf de hele dag binnen met de meisjes en ben voornamelijk aan het brainstormen voor mijn blog. Een nieuw jaar met nieuwe rondes en nieuwe kansen, maar wat wil ik nu eigenlijk? Ik beloon mezelf met een lekkere kop warme chocolademelk. Mmm!  De maandag vliegt voorbij en voor ik het weet sta ik alweer achter de pannen.

DINSDAG

Tijd om door de sneeuw te gaan. Aron is vrij en blijft voor het eerst alleen thuis terwijl ik Sofie naar school breng. Dit is een klein stukje verderop dus dat is verder geen probleem. Ik glibber met Fleur in de kinderwagen over straat, bah! Dit weer met een baby is niet fijn.

Aron en ik gaan aan de slag met zijn verjaardagscadeaus. Hij heeft een knex achtbaan gekregen en wil hier natuurlijk mee spelen. Samen zijn wij er mee bezig en tussendoor komt zijn eigen gekochte verjaardagscadeau binnen. Hij had cadeaubonnen gevraagd en bestelde daarvan het lego ninjago schip. Wat een tof exemplaar is dit zeg!

Tijd om Sofie op te halen, die ik natuurlijk met geen mogelijkheid mee krijg. De sneeuw is voor haar machtig mooi, maar ik heb er weinig zin in haha! Dat geklieder en geloof mij als Sofie kliedert dan kliedert ze ook en is alles zeikenat. Snel naar huis opwarmen! De rest van de dag spelen wij voornamelijk met het speelgoed. Het is een fijne vrije dag voor de kindjes.

WOENSDAG

Party Preps! Aron viert vandaag zijn verjaardag samen met zijn vriendjes. Wij besloten zo gek als wij zijn om het thuis te organiseren en het was volgens mij weer een succes. Aron heeft zijn liefste vriendjes en vriendinnetjes uitgenodigd en aan mij de taak om het feest tot een succes te maken. Hoe dit precies is gegaan vertel ik allemaal nog in een aparte blogpost over zijn kinderfeestje. Ik denk dat ie in januari online komt.

Ik heb onwijs leuke decoratie items ontvangen van Naamelijk en het maakt alles van het feestje nog leuker! Alle kinderen hebben hun eigen beker en alles is natuurlijk in Dino style.

Suikerrrrr en chemisch haha! Ik merk dat hoe ouder ik word hoe meer ik gruwel van de zoetigheid. Bijzonder voor iemand die dol is op zoetigheid.

Ik vind het er zo gezellig uit zien!

Net als vorig jaar sloten wij het feestje af met patatjes op het tafelkleed en dit was wederom een groot succes!

Als de kinderen weg zijn plof ik op de bank, maar bedenk ik mij dat ik nog iets voor de juffen moet maken. Ik maak deze rocky road met kerstlekkernijen erdoor mmm!

DONDERDAG

‘s avonds hangen wij nog wat ballonnen op Aron zijn kamer en zijn reactie in de ochtend is geweldig! Hij was helemaal verbaasd en voelt zich helemaal jarig. Zo lief! Mijn baby is 7! WAUW!

 

Nog heel even genieten van de mooie verjaardagssticker die Naamelijk maakte voor Aron.

Aron kreeg van ons een kleinigheidje en mocht de rest van zijn centjes uitgeven bij de Intertoys in het weekend. Dat was een goed idee volgens hem!

En deze traktatie ging mee naar school. Lekkere druifjes met een snoepje en een speeltje. Simpel maar lekker. Ook de label is weer gemaakt door Naamelijk. De rest van de dag deden wij niet zoveel. Ik bracht Sofie naar school en ging daarna wat lekkers halen voor Aron om toch nog een beetje zijn verjaardag te vieren uit school. Helaas knapt zijn ketting alweer van zijn fiets af, maar gelukkig is mijn zus in de buurt en die pikt Aron op. ‘s Avonds eten wij nog verjaardagspannenkoeken en dan zit de dag er alweer op.

VRIJDAG

Vrijdag maak ik gedurende de dag weinig foto’s het is een chaotische dag en er gaat van alles niet zoals het moet. ‘s Avonds kruip ik met Fleur op de bank en ben ik echt bekaf. Op naar een nieuwe dag.

ZATERDAG

Zaterdagochtend staat in het teken van afspraken. Robert, Sofie en Aron hebben een knipafspraak.

Kijk aan! Sofie is voor de tweede keer bij de kapper geweest, zo schattig en knap hoe ze het deed! Ik heb de puntjes laten knippen en een lokje.

De mannen spelen boven met LEGO en Sofie valt in slaap. Ik wilde eigenlijk opruimen, maar kruip met Fleur op de bank om nog even tot rust te komen.

‘s Avonds testen Robert en ik een nieuw bordspel uit die wij hebben gekregen voor een review. Binnenkort vertel ik jullie hier alles over. Het is in ieder geval echt een aanrader!

ZONDAG

Zondag bakdag! Ik maak o.a. deze lekkere ontbijt muffins mmm! Robert slaapt uit en als ik het laat genoeg vind breng ik hem ook 2 naar boven. Hij keurt ze gelukkig ook goed.

Ik ben op zolder aan het opruimen en uitzoeken en kwam mijn melkopschuimer tegen. YES! Say helloooo to cappuccino’s

Tussen al het opruimen, uitzoeken in pakken door schrijf ik een update over Fleur haar reflux. Zo fijn om te merken dat het momenteel iets beter met haar gaat. (klopt heel hard af). Toch wil ik morgen (vandaag dus) nog even wegen voordat wij de feestdagen in in gaan. Ze begint weer wat smal te worden en dit moesten wij overigens in de gaten houden.

Aron bouwt ondertussen samen met Robert zijn nieuwe lego Ninjago items.

Terwijl iedereen zijn ding doet heb ik een rollade in de oven staan met lekkere groente, het was een groot succes!

Fleur speelt  heel lief met Sophie! Ik geniet er zo van dat ze nu zo lekker aan het spelen is. <3

Zondagavond ben ik de hele avond aan het bloggen. Vooruit werken, want ik wil vakantie! 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply