Persoonlijk

Moments of Joy #46 – Sint Kerst en feest

Happy monday! Het is weer maandag en zoals elke week is het weer tijd voor mijn weekoverzicht. Afgelopen week was een fijne week. Ik was veel bezig voor de blog en de voorbereidingen voor Aron zijn verjaardag. Gisteren vierden wij namelijk alvast Aron zijn 7e verjaardag, want aanstaande donderdag mag hij 7 kaarsjes uit blazen. 

Maandag 

Een dag om rustig te beginnen. Ik breng Aron vroeg naar school en haal daarna direct de boodschappen, het brood is op en ik wil wat recepten maken voor de blog en de kerstproducten liggen eindelijk in de winkel. Daarna ga ik aan de slag voor de blog. Ik maak wat recepten en typ wat blogs. Tussendoor zorg ik voor de meisjes en speelt Sofie heerlijk met de Paw Patrol. Ik wilde dit verkopen, maar ik ben zo blij dat ik dit niet heb gedaan.

DINSDAG 

Wauw het is 5 december en er zit alweer een maand met fleur op, 3 maanden en dus 13 weken wat vliegt het voorbij. Wij lijken eindelijk in een rustiger vaarwater terecht te zijn gekomen en wat ben ik daar blij mee! Ik breng Sofie ‘s ochtends weg naar haar speelgroep en ga daarna het huis opruimen en schoonmaken. Dinsdag is poetsdag. Sofie heeft Sint feest bij de ukkies en als ik haar op haal is ze mega enthousiast en flink verwend, zo leuk! Als wij thuis komen wil ze direct met haar nieuwe baby spelen en geniet ze van haar chocolade. Ik had voor mijn verjaardag een jas gevraagd en die kreeg ik van mijn ouders en zus. Ik vind hem zo mooi en hij is lekker warm.

WOENSDAG 

Woensdag werk ik overdag aan de blog en ben ik ondertussen in de weer met de meisjes. Het is allemaal zoveel relaxter nu Fleur rustig is.  Sofie speelt weer heerlijk met de Paw Patrol en de poppetjes van haar adventskalender. Ik heb die avond voor het eerst sinds Fleur haar geboorte een afspraak staan die langer duurt dan een uurtje haha. Ik volg een workshop en maak een toffe kaartjeshouder. Thuis gaat gelukkig alles gelukkig goed waardoor ik echt even geniet van mijn me-time.

DONDERDAG 

Ik ben voor de hele dag met de kindjes alleen en dat is best druk haha! Aron is gewoon op school en Sofie ‘s ochtends ook. Ik ga ‘s ochtends even schoonmaak spullen halen bij de action en daarna  weer in huis bezig. Ik nam een video op voor mijn youtubekanaal en daarna kon ik Sofie alweer op halen. Sofie was best moe en ging vrijwel direct weer op bed, nadat ze in slaap gevallen was op de bank. Ik maakte ondertussen de wasknijpers vast aan mijn kerstkaartenboom. De rest van  de middag rommel ik wat in huis en ben ik bezig voor de blog. Sofie slaapt lang en als ze wakker wordt gaan wij met z’n drietjes Aron ophalen van school. De kinderen spelen daarna samen en samen eten wij patatje op de bank. Tegen 19:00 uur leg ik de kinderen op bed en ook Fleur ligt er op tijd in. ME TIME! Lekker kerstfilms kijken op netflix.

VRIJDAG 

De ochtend begint vroeg, want de kinderen zijn weer vroeg wakker. Robert brengt Aron gelukkig naar school, want het is echt slecht weer. Mijn zus appt niet veel later of ik nog iets van de winkel moet en samen gaan wij even naar de lidl toe. Als wij terug zijn zet ik de slowcooker aan om pulled pork te maken mmmm!! ‘S avonds eten wij makkelijk een broodje, want de pulled pork lijkt nog niet gaar te zijn en dan ga ik de deur uit. Sint en Kerst vieren met mijn vriendinnen. We kletsen, spelen spelletjes en strijden om cadeaus onder het genot van heel veel lekekre hapjes. Tegen half 2 lig ik in bed en dat was lang geleden haha.

ZATERDAG 

Zaterdag moet ik al vroeg bij de kapper zijn (half 9) ik ben verbaasd als ik klaar ben bij de kapper, want mijn haren krullen opeens (?). Als ik weer thuis kom gaan wij richting hoogezand om een kippie pan op te halen en nemen daar een lunch mee. Heerlijk broodje met kip lekkerrrrr! Dan nog even snel de boodschappen ophalen bij de jumbo voor Aron zijn feestje. Als wij thuis komen is het tijd om de keuken in te duiken, want ik wil weer van alles zelf maken. Uiteindelijk ben ik de helft vergeten op tafel te zetten haha! Aan het einde van de middag besluiten wij dat we de pulled pork in een nacho schotel gaan verwerken, zo lekker! Het recept komt woensdag online en is een echte aanrader. ‘s Avonds ploffen wij op de bank en vallen wij beide in slaap, blijkbaar zijn wij moe haha!

ZONDAG 

En dan is het zondag tijd voor een groot feest want Aron is aanstaande donderdag jarig. ‘s ochtend maken wij de laatste dingen in huis nog af en maak ik nog een mooie foto van de kinderen. Aron mocht zelf zijn feestkleding uitzoeken en koos zijn kerst overhemd uit. Zo lief! <3 Ook Sofie kreeg een kerstige outfit aan en Fleur dan ook maar. Ik maakte directe even foto’s voor de blog. Daarna was het tijd voor visite in de ochtend liepen er wel 10 kinderen rond volgens mij. zo gezellig! Tussen de middag is het even rustig en dan komt ronde twee binnen druppelen en zingen we voor Aron. De kinderen spelen voornamelijk boven en wij kletsen gezellig tussendoor. Tegen 18:00 uur is iedereen de deur uit en ruimen wij snel de boel op. Daarna nog even televisie kijken met de kindjes en dan is het bedtijd. Ik wil eigenlijk ‘s avonds werken, maar Fleur is in een knuffelbui dus duik ik met haar op de bank.

Op naar een nieuwe feestweek! 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply