Persoonlijk

Moments of Joy #45 – Pakjesavond

Happy monday! Het is maandag en zoals elke week staat er weer een nieuw weekoverzicht klaar. En jeetje wat vliegt de tijd, volgens mij ga ik dit elke week zeggen. Volgende week vieren wij gewoon Aron zijn verjaardag al en een paar dagen later is alweer weer 7(!) Bizar hoe snel het allemaal gaat. Wel heb ik echt zin in deze tijd van het jaar. Afgelopen week was weer sint en kerst door elkaar heen, maar wel heel erg leuk!  Vieren jullie ook pakjesavond?

MAANDAG 

Maandag ben ik eerst thuis met de meisjes en ‘s middags gaan wij op pad. Fleur moet namelijk naar het consultatie bureau. Ik kom er niet geheel gerust weg en lucht mijn hart bij een aantal vriendinnen. Gelukkig staat er deze week een afspraak bij de kinderarts gepland en kan ik daar nogmaals de vragen stellen waar ik mee zit. Daarna gaan wij naar huis en slaapt Fleur heel lang. Ik speel ondertussen wat met Sofie en maak het eten klaar.

DINSDAG

Dinsdagochtend gaat Sofie naar school en ga ik thuis aan het werk. Het is momenteel mega druk dus ik wil even wat uren maken als ze op haar school is. ‘s Middags gaat ze lekker slapen en kan ik nog wat werk verzetten YES! In deze periode kan ik alle vrije tijd die ik heb wel gebruiken. Aan het einde van de middag is Aron ook weer vrij en gaan we samen film kijken. Dit is een pittige periode waarbij de kindjes allemaal veel moe zijn. Ik las hierom veel rust momenten in en kijken regelmatig wat extra televisie. Na het eten gaat Sofie vroeg op bed die is niet fit en ga ik nog even lezen met Aron. Bizar hoe hij ‘ opeens ‘ kan lezen haha!

WOENSDAG 

Het zijn momenteel voornamelijk werkdagen die ik maak. Ik wil namelijk in januari wat minder uren maken, omdat er dan wat veranderingen aankomen. Ik maak veel uren, sta veel in de keuken om kerst recepten te maken. Robert is ook vrij en samen maken we ook wat plannen en zoeken we wat dingen uit. Ik wil wat dingen aangepast hebben, en Robert moet dit doen haha! ‘s Middags haalt Robert de boodschappen op, alleen zijn ze vertraagd waardoor ik het eten niet meer klaar krijg. Er komt een pizza op tafel en daarna ploffen wij allemaal op de bank om het sint journaal te kijken. ‘s Avonds pak ik alle cadeaus in voor 5-12, zodat ik die mee kan geven aan mijn schoonmoeder. 

 

DONDERDAG 

Donderdagochtend staat in het teken van het ziekenhuis. Ik heb met Fleur een afspraak bij de kinderarts en kom er opgelucht weg. Morgen is Fleur 3 maanden en geef ik een uitgebreide update. Fleur doet het onwijs knap bij de kinderarts. Mijn schoonmoeder is mee en daarna gaan we nog even snel een boodschapje doen. De uren vliegen voorbij en voor ik het weet moet ik Aron alweer ophalen. Stiekem ben ik zelf heel moe, er valt zoveel van mijn schouders af nu ik serieus genomen word door de kinderarts. De rest van de dag doe ik dan ook niks behalve eten koken. Ik ben kapot!

VRIJDAG 

Sinterklaas dag! Althans voor Aron op school. Ik ga ‘s ochtends met Sofie een boodschap doen in het dorp en daarna halen wij Aron nog op. Wat een Geluk ook Sofie ziet de Sint en zijn pieten nog even. Na school ploffen de kindjes op de bank met dekentjes en kussentjes en is Sofie opeens helemaal niet lekker. Aron moet naar een kinderfeestje, hij gaat pizza bakken en daarna lekker opeten. Als hij terug komt eten we samen de pizza op als avondeten. Lekker hoor! Ik verplicht mezelf ‘s avonds rauwkost te eten, want twee keer pizza in één week is niet goed.

ZATERDAG

Zaterdag was weer een sint dagje! ‘s Ochtends ging ik voor het eerst in 12 weken alleen het dorp in om even naar de wibra te gaan, waarvoor? Lees je hier. Ik nam even lekker de tijd en deed gelijk alle inkopen voor Advent of Joy die ik nog nodig had. Daarna was het haast al weer tijd om te lunchen. Na de lunch ging ik Sofie op bedje en Fleur sliep ook lekker rustig. Kon ik ondertussen nog snel een blog typen die die avond online moest. Door het gedoe rondom Fleur heb ik weinig voorbereidende dingen kunnen doen voor kerst. Aan het einde van de middag gaan wij richting Ro zijn zus om daar pakjesavond te vieren. Alle kindjes worden goed verwend tijdens pakjesavond en spelen daarna heerlijk samen. ‘s avonds zijn wij op tijd weer thuis en hangen wij de hele avond voor de verandering op de bank haha! Fleur is een beetje onrustig door alle prikkels die ze heeft gehad en wil graag knuffelen.

ZONDAG

De laatste dag van de week! De kinderen zijn vroeg wakker en willen graag met hun speelgoedjes spelen. Prima! Ik ga er met ze uit en rommel wat in huis. Ik wil vandaag de video van de kerstboom opnemen en klaar maken. Dat lukt gelukkig. Verder is het echt een relaxte dag. De kinderen spelen met hun cadeaus, Fleur slaapt veel en is heel rustig dus ik heb echt tijd voor mezelf. En daar ben ik ook aan toe. Ik ben veel bezig voor de blog terwijl Sofie veel slaapt (nog steeds niet fit) en Ro en Aron spelletjes spelen die hij heeft gekregen. ‘s Avonds eten wij een lekkere kom pompoensoep en ga ik nog even samen met Sofie in bad. Heerlijk! ‘s Avonds kijken Ro en ik samen tv en zijn een beetje dingen aan het ontwerpen en herinrichten.

Hoe was jullie week? Komende week is weer een drukke week. Wij vieren nog een klein beetje sint dinsdag, woensdag is er een studiedag, vrijdag vier ik sint&kerst met vriendinnen en het weekend staat in het teken van Aron zijn verjaardag. Vieren jullie ook pakjesavond?

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply