Persoonlijk

Moments of Joy #44 – Sint? Kerst? ALLES!

Happy Monday! Er zit weer een weekje op en helaas een pittig weekje met Fleur, maar wel met een vooruitgang. Verder was ik veel bezig met de kerst alleen zien je daar weinig van terug op mijn blog, want het is nog geen december. Nog even geduld! Ik blik op mijn blog weer terug op de afgelopen week, kijk je mee? 

MAANDAG 

Maandag was een opruimdag ik ging weer lekker aan de slag met opruimen en schoonmaken en ondertussen was ik weer veel met Fleur in de weer. Al haar klachten lijken weer helemaal terug en ik ben er wel een beetje flauw van. Toch wil ik ook niet weer nieuwe stappen nemen, tenminste dat denk ik op maandag nog. ‘s Middags ga ik met Aron naar zwemles en breng ik de meisjes naar mijn zus. Mijn zus is de eerste die buiten ons huis op Fleurtje mag passen. Het gaat goed en mijn zus zit volgebouwd met drie lieve meisjes. Na zwemles eten wij snel en dan hebben Robert en ik nog een afspraak staan. Spannend!

DINSDAG 

Hoera Fleur is alweer 11 weken oud! Jeetje wat vliegt de tijd. ‘s Ochtends breng ik Fleur weg en daarna ontvang ik kraamvisite van een lief vriendinnetje. Lekker kletsen en daarna Sofie ophalen van haar schooltje. Die niet veel later opgehaald wordt door mijn moeder om daar te gaan spelen. Nu ze ‘s middags niet meer slaapt heeft ze wat meer vrijheid. De pakketbezorger brengt ook onze gewonnen Bergstein sloffen en ze zitten heerlijk! ‘s Middags maak ik nog even de badkamer en wc schoon en daarna ga ik Aron halen. Daarna door naar mijn ouders om daar even te spelen en te eten.

WOENSDAG 

Fleur is weer zo onrustig en ik ben erg klaar mee. Ik had al een pak HERO Pep in huis heb Fleur na een gesprek met een mede moeder op instagram haar eerste flesje aangeboden. Ik wil toch uitsluiten dat dit het niet is of weten dat dat het wel is. Een kind dat pijn heeft wil ik niet langer. Ook besluit ik de huisarts te bellen en gelukkig mag ik de volgende dag al langskomen. ‘s Middags hebben wij even niks te doen en de kinderen spelen samen zonder ruzie te maken, heerlijk! Ik kan dus even aan het werk. Rond etenstijd halen wij samen de boodschappen op bij de jumbo en daarna gaan wij richting de MCDonalds voor een campagne. Daarna nog snel het sint journaal kijken en hun schoenzetten.

DONDERDAG 

Tijd voor een nieuwe dag. Eerst Sofie naar school brengen en dan maar eens opruimen in huis. Ik ben opeens heel opruimerig geen idee waar het vandaan komt. Tussendoor probeer ik nog wat te werken o.a. voor mijn youtubekanaal waar ik weer rustig aan mee begonnen ben. Ik neem wat video’s op en bewerk er een aantal zodat ik iets minder druk op de ketel heb. Ondertussen loop ik veel met Fleurtje heen en weer. De arme schat. Tegen half 11 fiets ik richting Sofie en daarna gaan wij door naar de huisarts waar het uitloopt helaas. Ik stress hem een beetje, want Fleurtje moet zo haar fles hebben en ik heb niks meegenomen. Gelukkig komt het allemaal goed en krijgen wij een verwijzing voor de kinderarts. ‘s Middags ga ik weer aan de slag voor de blog aangezien de kindjes lekker rustig zijn. De postbode brengt een super tof pakketje dat eigenlijk bedoeld was voor 5-12 haha! Maar ik vind het zo leuk dat Sofie hem direct aan krijgt. Ik heb namelijk een prinsessenjurk van Rapunzel besteld via Aliexpress. Ik was nog geen 5 euro kwijt terwijl je er hier minimaal het dubbele voor betaald.

VRIJDAG 

Tijd voor een productief dagje! Ik beging ‘s ochtends met ons kleine meisje in bad te doen en schiet toevallig een prachtige foto van haar. Ik merk echt dat ze een stuk relaxter aan het worden is en de darmkrampjes lijken verleden tijd. YES! Nu het spugen nog even stoppen en dan ben ik helemaal blij. Na Fleur haar badje ga ik aan de slag met de kerstboom. Ik heb een kerstboom mogen ontvangen van hout en ik vind hem zo tof. Aangezien ik al druk bezig ben met kerst op mijn blog besluit ik hem alvast op te zetten en er direct wat plaatjes mee te schieten. O.a. van Robert zijn adventskalender. Hij krijgt namelijk een bier adventskalender. Tussen de middag halen wij Aron op en baal ik enorm zijn ketting vliegt eraf en het laatste stukje moeten wij dus lopen. Grrr! ‘s Middags ga ik verder met bloggen en Aron en Sofie spelen lekker samen. Zo fijn als dat goed gaat. ‘s Avonds is Robert weg en probeer ik te ontspannen. De kindjes (Fleur en Sofie) zijn helaas heel onrustig dus ik ben veel in de weer met hen. Gelukkig kan ik tussendoor wel genieten van een bitterbal en een gezichtsmasker.

ZATERDAG 

Zaterdag is sinds wij de boodschappen ophalen een echte rustdag geworden. Heerlijk! ‘s Ochtends rommelen wij een beetje in huis en loop ik een tijdje met Fleur rond. Ze spuugt veel vandaag en wil graag hangen, prima. Tussendoor komen er wat perspakketjes binnen en ga ik er direct mee aan de slag met foto’s maken. Het is namelijk lekker licht in huis. Ook maak ik schuimpjes, ik heb zoveel eieren dat ik er even wat op moet maken. Het is echt super easy kom ik achter en krijg gelijk allerlei ideetjes haha! Tussendoor ruim ik wat troep op in huis en speel ik met Sofie. Aron heeft een kinderfeestje en komt pas na de lunch weer thuis. Hij is aan het sleeën geweest en vond het erg tof! Aan het einde van de middag gaan wij uit eten met mijn schoonfamilie om te vieren dat mijn schoonvader 25 jaren in dienst is. Gezellig! Samen eten wij pannenkoeken.

ZONDAG 

Zondagochtend zijn de kinderen mega vroeg wakker en ik besluit er maar op tijd uit te gaan. De kinderen hebben hun schoentje gezet en zijn natuurlijk mega enthousiast. Aron krijgt een Paw Patrol teken projector en Sofie houten keukenspulletjes van HEMA oh en Fleur krijgt een rammelaar wat ze ook kan gebruiken als bijtspeeltje. Heel leuk! Hij komt binnenkort nog op de blog met een leuke winactie. Ik zet daarna de soep aan, want ‘s middag hebben wij sintmiddag met mijn ouders. Ik had aangeboden een flinke pan kippensoep te maken en het kan maar klaar zijn haha! Ondertussen gaat het hele gezin in bad of onder de douche en moet er weer een beetje puin geruimd worden haha. Daarna ga ik aan het werk voor de blog. Ik heb zoveel leuke dingen die ik wil delen dat ik wat extra tijd steek in het bloggen. De kinderen kijken ondertussen een sint film op Netfix. Leuk! Tussendoor stuurt mijn moeder een foto van hun vijver waar een cadeautje in is gevallen ojee! De kinderen worden natuurlijk helemaal hyper, omdat ze horen dat ze het cadeautje vanmiddag meenemen. De kindjes hebben heerlijk gespeeld samen en daarna hebben wij een kom soep naar binnen gewerkt, lekker! ‘s Avonds deden wij niet zoveel meer. Ik zat mij te ergeren aan dingen die helaas te veel energie kosten, moet echt leren dat soort dingen van mij af te laten glijden, maar helaas!

Weer een week die achter ons ligt, zo langzamerhand kruipen wij door naar de laatste weken van het jaar. Komende week staat weer vol belangrijke afspraken. Morgen mag Fleurtje nieuwe prikjes halen en mogen wij haar weer wegen en meten. En donderdag mogen wij al naar de kinderarts toe. Hopelijk snel duidelijkheid met wat er met ons meisje is! 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

2 Comments

 • Reply Milou

  Ik vind die foto van Fleur in de tummy tub zo schattig! Wat fijn dat jullie een verwijzing hebben gehad. Hopelijk snel meer duidelijkheid!

  27/11/2017 at 7:05 am
 • Reply jolanda

  Dat is een originele adventkalender met bier. Wat een mooie foto van Fleur! Succes komende week bij de dokter.

  27/11/2017 at 8:40 pm
 • Leave a Reply