Persoonlijk

Moments of Joy #43 – Welkom Sinterklaas!

Happy monday! Het is maandag en weer tijd voor een nieuw weekoverzicht. Ik merk dat de rust nu na 11 weken met Fleur echt begint te komen en dat is onwijs fijn! Ik kom weer aan werken toe, heb weer zin om lekker in de keuken te staan en de kindjes zijn allemaal relaxt op wat feestdagen spanning na natuurlijk! 

Maandag 

De eerste dag van de week heb ik altijd wat tijd nodig om op te starten. Ik heb een koortslip en wil zo min mogelijk met Fleur in de weer zijn. Mijn zus brengt ons even een brood en mijn ouders gaan ‘s middags met Aron naar zwemles. Ik wil fleur niet besmetten met het virus en zo kan ik haar verschonen met een mondkapje voor, en een lip pleister op de plek. Verder doe ik de maandag niet zo heel veel. Ik ben wat aan het opruimen in huis en schrijf een aantal blogs. ‘s Middags drinken mijn zus, moeder en nichtje hier een kop thee en daarna gaan mijn ouders met Aron naar zwemles toe. Ik duik ondertussen de keuken in voor een lekkere maaltijd. Na het eten is het tijd voor het eerste Sinterklaasjournaal, spannend!

Dinsdag 

Dinsdagochtend gaat Sofie naar school toe en ik ga weer in huis bezig. Ik maak schoon en ruim de bende in huis op. Dan is het alweer tijd om Sofie op te halen. Na school is Sofie altijd moe dus wij kijken even samen televisie en daarna gaat ze lekker op bed. Fleur besluit op hetzelfde te gaan slapen dus ik heb me-time. Tijd om aan het werk te gaan zolang ze slapen. Wanneer de postbode komt ontvang ik van lief blog vriendinnetje Emy deze leuke raamstickers voor sinterklaas. Ze verkoopt ze in haar webshop en ik vind ze echt super leuk.

Woensdag 

Robert is vrij dus ik ben mijn ritme weer een beetje kwijt haha! Ik ben druk bezig met mijn blog en in de huishouding. De zwangerschap heeft echt iets goeds achtergelaten, namelijk dat ik heel opruimerig ben. ‘s Middags is Aron vrij en hij heeft nog wat vriendenboekjes liggen. ik besluit hem zelf te laten schrijven en ben stiekem best trots. Daarna gaat ie lekker met de Duplo spelen en werk ik nog wat. ‘s Avonds heeft Robert zaalvoetbal en ik ben de hele avond op de laptop bezig. Ik heb mijn motivatie weer terug gevonden en werk wat samenwerkingen uit en schrijf wat normale blogs.

Donderdag

‘s ochtend breng ik Sofie weer weg, ze gaat lekker spelen bij de kindjes en heeft er gelukkig veel zin in. Terwijl ze daar is ga ik aan het werk. Ik heb nog genoeg te doen voor de komende periode dus ik wil even knallen. Daarna haal ik Sofie op en komt Froukje op visite om met Fleurtje te knuffelen. Gelukkig is Fleur lekker rustig. Ook mijn moeder wipte nog even binnen en wij spraken samen af dat wij ‘s middags even het centrum in zouden gaan. Ik moest nog wat boodschappen doen en ik wilde de kerstcollectie van de Zeeman bekijken. Daarna halen wij samen Aron op en moet ze nog mee naar huis fietsen van Sofie. Dan is het tijd om te relaxen. De kinderen spelen lekker en ik duik de keuken in.

Vrijdag 

Vrijdag heb ik allerlei plannen voor de blog. Sofie gaat bij mijn schoonouders spelen dus ik heb even wat rust in huis. Aron wilde niks bijzonders doen behalve met Duplo spelen zonder dat het stuk gemaakt wordt. Prima! Kan ik even lekker aan het werk. Fleur is sinds een paar dagen weer rustig en dat zorgt ervoor dat ik lekker kan werken. Ook komt er een Lalaloopsy binnen voor Sofie om te reviewen, ik denk dat dit een groot succes gaat worden. Zo leuk! Sofie eet bij mijn schoonouders dus wij eten lekker met z’n drietjes op de bank haha! Sofie kliedert nog een beetje dus met Aron kan het prima.

Zaterdag 

De kinderen zijn vroeg wakker, want het is natuurlijk ook een spannende dag! Sinterklaas komt aan in Nederland. ‘s Ochtends met Sofie met haar Lalaloopsy spelen en Aron speelt weer vertrouwd met de duplo. Echt duplo is hier een groot succes zelfs nu nog. Wij besluiten vroeg te lunchen om daarna richting het centrum te gaan voor de intocht. bah wat is het shit weer, maar de kindjes genieten en dat is belangrijk. Tussen het sint en pieten feest door halen wij nog even wat dingen bij de HEMA en doe ik nog een kleine boodschap. Daarna kijken wij nog even op het plein, maar iedereen is zo koud dat wij besluiten naar de verjaardag van mijn neefje te gaan. Die is 12 geworden en dat moet gevierd worden. Wij blijven niet heel lang, want de kinderen zijn mega druk en ook Fleur heeft het wel gehad. Lekker naar huis om daar verder op te warmen. Wij eten snel een broodje kroket en daarna kijken wij het Sinterklaas Journaal. Dan is het natuurlijk tijd om de schoentjes neer te zetten en liedjes te zingen. De kindjes leggen chocolade neer voor Sinterklaas, wij hoorden namelijk dat ie dat vet lekker vindt oh een appel voor het paard natuurlijk. Dan is het tijd om te gaan slapen en Robert en ik duiken op de bank. Rust!

Zondag 

Sunday Funday oftewel de hele dag in onze trainingsbroeken lopen en verder niet zoveel doen. Ik maak wat foto’s voor de blog en probeer de verjaardagstaarten voor Aron uit. Aron is tevreden dus ik weet wat ik kan doen voor Aron zijn verjaardag. haha! De kinderen spelen de hele dag heel lief, fijn want dit was de laatste tijd wel even anders. ‘s Middags probeer ik Fleur in haar grote bed te laten slapen, maar ze is het echt niet met mij eens en zet het op het huilen. Uiteindelijk slaapt ze in de kinderwagenbak, haar favoriete plekje momenteel.

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply