Persoonlijk

Moments of Joy #42 – Sintmaaaaaaarten

Happy Monday! Het is maandag en net als de (meeste) voorgaande weken staat er vandaag ook weer een weekoverzicht online. Ik merk dat ik steeds beter in mijn vel kom te zitten en dat ik de situatie steeds beter accepteer, de meeste dagen dan. Tijd voor een kijkje in onze week. 

Maandag 

Vorige week eindigden wij in een ziekenboeg en maandag was het nog niet helemaal zoals het moet zijn. Fleur was nog aan het opknappen en ook Sofie was nog niet helemaal zoals het moest zijn. Ook mijn hoofdpijn trok maar niet weg. Wij deden dus met z’n drietjes rustig aan. Aron was lekker een dagje op school en mijn schoonmoeder ging met hem naar zwemles. Wij hoefden dus de deur niet meer uit. ‘s Avonds zat ik weer de hele avond met Fleur helaas.

Dinsdag 

Dinsdagochtend moet ik voor het eerst Aron weer naar school brengen en daarna door naar Sofie haar schooltje. Oef! Daarna doe ik wat boodschappen bij de Aldi. Ik kom daar nooit, maar wij testen momenteel allerlei pepernoten en wilden ook die van de aldi proberen haha! Ik nam nog wat extra dingen mee en kwam er achter dat de Aldi een prima budget store is. Daarna snel naar huis en haal ik Sofie weer op.

Woensdag 

Woensdagochtend beginnen wij rustig. Ik ruim het huis op en zoek een heleboel spullen uit. ‘s Middags komt een klasgenootje van Aron samen met zijn moeder op kraamvisite, gezellig! De jongens spelen lekker en wij kletsen wat af. Tegen 17:00 uur gaan ze weg en komt Robert thuis, die direct samen met Aron door gaat naar de Jumbo om onze boodschappen op te pikken. Wij hebben voor het eerst gebruik gemaakt van een pick-up point hoe dit is bevallen lees je binnenkort op de blog. Daarna snel eten en de kindjes op bed maken. Robert heeft zaalvoetbal dus ik kruip samen met Fleurtje op de bank net als alle andere avonden haha!

Donderdag 

Robert moet weer vroeg beginnen dus voor mij begint het rondje school brengen weer. Eerst brengen wij Aron en daarna breng ik Sofie naar haar speelgroep. Daarna wil ik naar de action voor wat Sinterklaascadeaus. Ik zag namelijk dat ze namaak kapla hadden en dit leek mij wel erg leuk voor Aron als cadeau. Verder kon ik weinig vinden en moet ik nog even op pad. Ik weet ook niet zo goed wat ik voor ze moet kopen en ze weten het zelf ook niet zo goed. Ik moet alleen nog een paar schoencadeautjes en denk dat ik komende week even naar de kruidvat ga om te kijken wat ze daar hebben. ‘s Middags ga ik nog even toetjes halen met Sofie, want die was ik vergeten mee te bestellen bij de Jumbo. Daarna halen wij Aron op en gaan wij richting de kapper. Er moest nodig een stuk van zijn haren af. Daarna lekker naar huis en besluiten wij pizza te maken mmm!

Vrijdag 

Vandaag had ik eigenlijk een afspraak met Carmelina, maar die zeg ik af. Sofie is mega onrustig de laatste dagen en ook Fleur heeft veel onrust. Ik probeer een beetje te werken en rust uit. Eigenlijk werd het een dag waarbij ik vrij weinig deed. ‘s Middags is Aron ook lekker thuis en hij speelt heerlijk met de Duplo en de Paw Patrol.

Zaterdag

Zaterdagochtend zijn de kinderen vroeg wakker en besluit ik er ook maar vroeg uit te gaan. Ik maak een lekkere regenboogkwarktaart en rommel wat in huis. ‘s Middags krijgen wij kraamvisite van Robert zijn nicht en haar gezin en het is heel gezellig. De kinderen spelen heel lief samen. Aan het einde van de middag is het tijd voor Sintmaarten en lopen wij even een rondje in het centrum. Ik heb een koortslip dus moet van die pleistertjes hebben (Ik ben mega voorzichtig met Fleur heb mondkapjes en alles in huis) en Robert moet nog een cadeau hebben voor de verjaardag waar ie ‘s avonds heen gaat. Daarna gaan wij even bij de opa’s en oma’s langs voor Sint Maarten en ook bij mijn oma. Als wij thuis komen eten we snel een broodje shoarma en daarna doen wij nog wat huizen in de straat. Niet veel, want ze hebben al zoveel snoep opgehaald en het is mega koud buiten. Tijd om lekker naar binnen te gaan en te gaan slapen. Robert gaat ‘s avonds op verjaardag en ik ga lekker veel slapen met Fleur even bijtanken. Dacht ik, want ‘s avonds is ze weer helemaal van slag en ik heb even geen idee wat er is. Uiteindelijk valt ze gelukkig in haar eigen bedje in slaap.

Zondag 

Zondag is de laatste tijd echt onze relax dag. Lekker niksen en werken voor mij. De kinderen zijn weer vroeg wakker dus ik zit weer vroeg beneden met ze. Niet erg, want ik ben opeens mega gemotiveerd om te werken en heb de drive te pakken. Dat vele slapen doet mij dus goed.

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply