Persoonlijk

Moments of Joy #40 – Het normale leventje begint weer

Happy Monday! Net als elke maandag staat ook deze week mijn weekoverzicht weer online. Afgelopen week begon zo goed als het normale leventje weer. Mijn agenda stond vol met afspraken, campagnes komen binnen en me-time was even schaars. Gelukkig is het nu vakantie even tijd om weer op adem te komen voor iedereen. 

MAANDAG 

De maandag begon gelukkig rustig. Ik had een thuis dagje samen met Fleur en Sofie en ging lekker aan de slag in huis. Een beetje opruimen en aan het werk voor de blog. Ik vind het nog moeilijk om dit in mijn dagen te plannen, maar elke week gaat het een beetje beter. Aan het einde van de dag ging ik met Aron mee naar zwemles. Er was kijkles en wilde graag zien hoe het nu gaat op zwemmen. Na de les is er ook mogelijkheid om even te praten met de badjuf en dat was heel fijn. Ik hoorde andere verhalen dan ik op dat moment zag en het was fijn om ook haar kant te horen. Hoe en wat precies ga ik verder niet op in. Ro en ik besloten toen Aron op school kwam dat ik niet tot minimaal over zijn ontwikkeling zou schrijven om zo zijn privacy te bewaren. Het enige dat ik over zijn zwemontwikkeling kwijt wil is dat het goed gaat! Na het zwemmen snel naar huis, want ik was nog niet eerder zo lang bij Fleurtje weg geweest haha!

DINSDAG 

Dinsdagochtend bracht ik Sofie naar de peutergroep en daarna fietste ik samen met Fleur door naar de huisarts. Er moest een anticonceptie geregeld worden aangezien moeder natuur het nodig vind om alweer haar werk te doen. Ik heb een keuze gemaakt en het zit er ook al in. Waar ik precies voor gekozen heb deel ik in een aparte blog nog. Na de huisarts direct naar de apotheek en nog snel wat boodschappen doen in het centrum. Toen ik klaar was kon ik Sofie alweer ophalen. De dagen gaan ook zo snel. Samen even eten en daarna leg ik Sofie op bed en ga ik een poging tot bloggen doen. Het lukt niet echt helaas!

WOENSDAG 

Ik ben bezig gegaan met het maken van planningen voor mijn blog in de hoop dat het schrijven zo beter gaat. Gelukkig komt de leukste tijd van het jaar eraan haha! Woensdag middag is iedereen thuis. Robert is aan het klussen buiten en boven en ik ben samen met Aron in woonkamer aan het rommelen. Ondertussen plannen wij ons weekje vakantie met allerlei leuke activiteiten. Ik zorg er voor dat wij op tijd aan tafel kunnen, zodat ik niet met een volle buik hoef te sporten. ‘s Avonds ga ik samen met mijn vriendinnen sporten en daarna plof ik met een pijnlijk lijf op de bank. Ik ben ook niks meer gewend.

DONDERDAG

Oef mijn lijf doet zeer! Heel fijn op een drukke dag haha! ‘S ochtends heb ik eerst wat telefonische afspraken en daarna ga ik bij Sofie op haar schooltje kijken naar alle kunstwerken die ze gemaakt heeft. Zo leuk en lief! Daarna pakken wij de bus richting het centrum en eten daar poffertjes bij de HEMA. Ik koop nog een kleinigheidje voor verloskundigen en loop daarna door na de praktijk. Tijd voor mijn nacontrole en tijd om afscheid te nemen van een fijne plek. Tot nooit meer! Met een goed gevoel loop ik een half uur later de deur weer uit, het is goed zo onze baby tijd is straks voorbij. Ik doe nog een paar boodschapjes met de meiden en daarna besluit ik naar huis te lopen. Een wandeling van 1.8 KM met spierpijn is best pittig haha! Gelukkig is het heerlijk weer en kletst Sofie er vrolijk op los. thuis aangekomen komt Aron er ook bijna weer aan en is het tijd om even met hem te kletsen. Hij is toe aan de vakantie.

VRIJDAG 

Had ik gisteren al spierpijn? Vandaag is het helemaal niet te doen! Gelukkig hoef ik eerst niet zoveel. Ik rommel wat in huis en ben met de meisjes bezig. Tegen 11 uur fiets ik naar de Jumbo voor een boodschap en daarna gaan wij richting het consultatiebureau voor de eerste afspraak. Morgen komt hier een aparte blog over online aangezien het een lang verhaal is/was. Mijn moeder haalt ondertussen Aron en zet hem bij het centrum voor jeugd en gezin af. Samen fiets ik met de meisjes en Aron naar huis om lekker een middagje niks te doen. Fleur heeft direct last van haar prikjes en wil alleen op mij liggen. Lekker op de bank hangen dus.

ZATERDAG

Godzijdank sta ik op zonder spierpijn en na een nacht goed slapen. Al voor de tweede nacht op rij slaapt ons kleine Fleurtje door. Ze had af en toe wel zo’n nachtje, maar ik hoop wel dat dit vaker gaat voorkomen haha! Ik heb heerlijk geslapen en om 08:00 uur stap ik pas mijn bed uit. Aron en Sofie zijn inmiddels al een tijdje samen aan het spelen. Ik ga met de kinderen naar beneden en begin direct met de huishouding. Even het huis weer op orde maken. Robert doet ondertussen de boodschappen samen met Soof. ‘s Middags komt er een kerst pakket van HelloFresh en begin ik met ons kerstdiner van die avond. Eén van de leuke samenwerkingen die ik momenteel mag doen. Daarna komen mijn oom en tante op kraamvisite, gezellig! Fleur krijgt een mooi setje kleding wat goed uit komt met haar groei. ‘s Avonds ben ik de hele avond aan het werk.

ZONDAG

Zondagochtend mag ik lekker uitslapen. Ro gaat met de kinderen naar beneden en ik slaap nog tot half 11. Daarna voeg ik mij bij de rest van het gezin. Ik ga ‘s middags samen met Sofie en Fleur naar een verjaardag en Aron gaat bij mijn ouders logeren. Hij heeft er zoveel zin in en pakt zelf zijn tas in. Na de lunch halen mijn ouders Aron op en worden Fleur, Sofie en ik opgehaald door een vriendinnetje. Wij vieren de verjaardagen van twee andere vriendinnen en het is een gezellige middag. Als ik thuis kom valt Sofie als een blok in slaap en Fleur zet het op gillen tot ongeveer half 11. ik had als voornemen om flink te werken en achterstand weg te werken, maar pff! Ik kom werkelijk nergens aan toe. Het is 11 uur als ik dit blog schrijf en stiekem ben ik best moe. Even doorzetten!

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

1 Comment

  • Reply Debby

    Vind altijd leuk om te lezen hoe de week is geweest. Omdat sommige dingen herkenbaar zijn. Hoe fiets je eigenlijk met de 2 meiden?

    31/10/2017 at 7:19 pm
  • Leave a Reply