Persoonlijk

Moments of Joy #4 – Een rustige week

Happy Monday everyone! Het is maandag en net als elke week staat er weer een weekoverzicht klaar. Ik heb deze week erg getwijfeld of ik hem wel wilde plaatsen. Mijn week was verre van spannend en ik heb ook bar weinig foto’s gemaakt. 

Maandag ochtend doen Sofie en ik lekker rustig aan. Sofie speelt met haar poppen en blijft lekker dichtbij mij.

‘s middags snap ik waarom. Ze is niet helemaal fit en samen knuffelen we lekker.

Dinsdag brengen Sofie en ik Aron samen naar school. Aron heeft die dag een ‘spreekbeurt’  over dino’s en laat ons wat dingetjes zien. Zo schattig!

‘s Middags bak ik pannenkoeken ik heb er opeens trek in.

Mijn vriendinnetje! Woensdag voel ik me weer eens een keertje goed en heb ik ook wat energie. Sofie is de laatste tijd heel aanhankelijk en knuffelt de hele tijd.

Ik doe even boodschappen en neem wat Mango mee, de redbull neem ik voor de visite die ik krijg. Ik weet dat ze het graag drinkt. Ik ben al sinds 1 januari red bull vrij! Yesss!

‘s Middags ga ik met één van mijn liefste vriendinnetjes naar een belangrijke afspraak en ik krijg goed nieuws waar ik onwijs dankbaar voor ben.

Vrijdag is een dag die ik snel wil vergeten. In de ochtend ging het nog wel oké. Maar ‘s middags ging het mis. Ik viel flauw in de wc waardoor ik mijn dansles moest afzeggen. Iets dat mij heel verdrietig maakt, omdat ik er elke week naar uit kijk om mijn kleine meisjes les te geven. Maar ik moest even voor mezelf kiezen en ik moet ervoor zorgen dat ik zelf even weer op de rit kom.

Ik krijg een leuk cadeautje van een webshop binnen en binnenkort laat ik zien wat er in zit.

Mijn grote topper! Nu ik mij al een tijdje helemaal niet goed voel helpt hij mij enorm goed. Vrijdag was hij zelf ook niet fit en hij creëerde een bedje op de grond met allemaal kussens.

Vrijdagavond ging het weer mis. Ik neem uiteindelijk contact op met de HAP die helaas op dit moment niks kunnen doen. Ik stuurde deze foto naar Robert om aan te geven dat ik weer eetlust had en at een lekker koekje.

Het verschil! Ik ben helemaal afgepeigerd en ben echt OP! Ik val snel in slaap en word zaterdag veel te vroeg wakker.

Zaterdag heb ik een babyshower. Ik besluit medicijnen in te nemen en er even van te genieten. Ik maakte dit pakketje waar ze volgens mij wel heel blij mee is. Na de babyshower kroop ik op de bank en keek ik samen met Robert televisie.

Zondag doen we hier in huis helemaal niks. Ik lig veel te slapen in de hoop dat ik sneller op knap. Vandaag heb ik een afspraak bij de huisarts en hopelijk kom ik vanuit daar weer verder en kan ik hopelijk ook weer aan het werk. Voor de rest van de week heb ik verder geen plannen, behalve aanstaande zaterdag dan komt Carmelina met haar gezinnetje op visite! <3 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

1 Comment

  • Reply Debbie

    Vervelend dat het even niet zo lekker met je gaat. Hopelijk kan de huisarts je verder helpen zodat je weer opknapt. Sterkte xxx

    23/01/2017 at 12:00 pm
  • Leave a Reply