Persoonlijk

Moments of Joy #38

Happy Monday! Het is maandag en weer tijd voor een nieuw weekoverzicht! Nog steeds niet met veel foto’s, maar dit zal elke week weer een beetje beter worden. Elke week krijg ik ook steeds meer energie en dat mag ook wel, want morgen is Fleurtje alweer 5 weken (!) Afgelopen week begon ik weer met werken en had Aron een extra dagje vrij kijk je mee? 

Maandag 

Mijn eerste officiële werkdag weer na mijn verlof. Even wennen hoor dat het nu eigenlijk weer moet. Ik besluit eerst mijn mail in orde te maken en daarna wel te zien hoever ik kom. Aron heeft een schooldag en gaat na school met mijn zus mee en naar zwemles. Ik ben lekker met de meisjes thuis en rommel wat aan. mijn dagen zijn nog voornamelijk gevuld met niks doen. Haha heerlijk!!

Dinsdag 

Het is een schooldag voor Sofie-tje en ik duik even het centrum in met Fleur. Ik moet een aantal boodschapjes doen en dit kan niet niet tot het weekend wachten. Ik haal wat ik nodig heb en mijn moeder geeft ook nog wat spulletjes af. Ik had trek in stoofpeertjes en mijn moeder had ze al opgehaald. Als ik thuis kom kan ik alweer bijna Sofie ophalen.

Woensdag 

Ik ga voor het eerst zonder Fleur de deur uit haha! Ik bracht Aron naar school, want Robert was vrij. Daarna fietste ik even door naar de jumbo om wat nieuwe producten te halen om te reviewen voor doormamagetest.nl. Daarna ging ik aan de slag in het huis. Robert was ook druk bezig en ik besloot het huishouden ook maar weer eens te doen. ‘s Middags is Robert in de tuin bezig met mijn nieuwe bureau. YES! Sofie en Fleur slapen lekker en Aron is druk bezig met het schrijven van woordjes.

 

Donderdag 

Aron heeft een margedag (en de leraren staken) dus hij is lekker thuis. Ik ben voor het eerst een hele dag met drie kinderen, maar eigenlijk gaat het best goed. De kinderen spelen lekker samen en ik kneuter wat in huis. Als Soof en Fleur slapen ga ik de keuken in om met Aron appelmoes en appelcake te maken, zo lekker! Verder rommelen wij wat in huis. Aan werken ben ik tot dusver deze week niet toegekomen, hoe ga ik dit in vredesnaam inplannen in mijn dagen? ‘s Middags komen de foto’s van de fotoshoot binnen en wat ben ik blij met het resultaat. Binnenkort zal ik zeker een aantal foto’s delen.

Vrijdag 

Wat een vies weer! Gelukkig hoef ik de deur niet uit. Ik ben Sofie en Fleur in huis en samen met Sofie ga ik lekker stickers plakken. Ze is er dol op, maar die stomme stickervelletjes zijn waardeloos haha! Ik moet bij action en hema maar even weer van die foam stickers meenemen. Die kan ze makkelijker zelf los maken. ‘ s Avonds staat Ro te strijken en besluit ik wat te gaan werken, Fleur wil graag bij mij slapen en dat werkt prima met de draagdoek.

Zaterdag 

Zaterdag wil ik echt even het huis uit en besluiten wij met z’n vijfjes boodschappen te doen, wat een chaos zeg haha! Sofie is vervelend in de kar en heeft er geen zin in en Aron stelt veel vragen. Mijn concentratie is nog niet opperbest en volgens mij ben ik de helft vergeten haha! ‘s Middags komt Robert zijn zus (en gezin) langs om even Fleur te bekijken en komen vrienden op kraamvisite. Ons meisje krijgt zulke leuke kleertjes en andere cadeautjes lief! Aron heeft ‘s Middags een kinderfeestje en gaat ergens sleeën super tof! ‘s Avonds kijken wij de finale van Dance Dance Dance, dit is echt één van mijn favoriete programma’s.Zondag 

Zondag

De ochtend staat in het teken van kraamvisite. In de ochtend komt er een vriendin met haar gezin langs. De jongens spelen lekker boven en de kleintjes dartelen beneden wat rond. Gezellig! Daarna komt Oma mien langs om met Fleur te knuffelen. Ze neemt lekkere broodjes mee voor de lunch en blijft bijna de hele middag. De kinderen en wij zijn dol op haar. Samen gingen wij nog even de deur uit. Even naar de albert heijn (ik moest chocolade hebben) en naar de action. Het is lekker om even de deur uit te zijn en lekker te kletsen. Als wij weer thuis zijn kletsen wij nog even verder en drinken wij nog wat. Robert legt ondertussen de laatst hand aan mijn bureau. YES! Vlak voor het eten zetten wij hem in de woonkamer neer en wat ben ik er blij mee. Op dit moment typ ik mijn eerste blog aan mijn bureau. Heel fijn geen iMac meer op de eetkamertafel.

Op naar een nieuwe week. Mijn laatste week als kraamvrouw haha! Aanstaande dinsdag hebben wij een etentje met onze ouders hier in huis en de rest van de week staan er weinig dingen gepland naast wat kraamvisite. Gezellig! 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply