Happy momlife

Beau-Fleur 1
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Moments of Joy #35 – Welkom lieve Fleur!

Wauw wat een bijzonder weken hebben wij achter de rug. Vorige week kwam er geen weekoverzicht online ik was te ziek om achter de laptop te kruipen. Deze week gaat het gelukkig alweer beter, maar ik blijf het rustig aan doen. Deze week ook nog geen weekoverzicht, omdat ik grotendeels nog heel ziek op bed lag. Toch wil ik even kort bij kletsen over hoe het hier nu gaat en hoe het ook met mij gaat. 

Fleur 

Ik begin natuurlijk met ons nieuwste bundeltje geluk. Fleur doet het onwijs goed sinds ze de fles krijgt. Ze is vanaf dat moment lekker aangekomen en slaapt een stuk rustiger. Wel heeft ze een flinke voorkeur voor haar slaapplek en dan vooral ’s nachts. Dan ligt ze het liefst bovenop mij. Wij proberen haar wel elke keer in haar eigen bedje neer te leggen, maar helaas is dit tot dusver nog weinig een succes geweest. Hopelijk verandert ze hierin, want ik wil best graag weer normaal kunnen slapen met een baby slaap je toch minder diep. Maar buiten dat mag ik echt niet klagen, ze is heel tevreden! Ze vindt het heerlijk om gedragen te worden in de draagdoek en ik vind het heerlijk om haar daarin in te dragen. Win win situatie haha! De nachten zijn trouwens ook al ideaal! Ze komt 1 x en dat is meestal tegen een uur of 1, daarna kunnen wij dus nog de hele nacht slapen heerlijk voor iedereen hier in huis.

Aron 

Aron heeft er inmiddels 2 weken in groep 3 op zitten en wat doet ie het knap! Ik ben zelf mee geweest op de eerste schooldag en was stiekem heel blij dat ik dit nog kon doen voor de komst van Fleur. Hoe flauw ik ook was van de zwangerschap er is niks fijner dan je kind op zijn eerste schooldag naar school kunnen brengen. Hij vindt groep 3 erg leuk en ik merk dat ie met sprongen vooruit gaat in zijn ontwikkeling. Afgelopen week was ie zelfs al een woordje aan het voorlezen die hij herkende van school. Hij vindt het heerlijk dat de normale dingen weer zijn begonnen, maar het is allemaal wel vermoeiend.

Sofie 

Sofie heeft sinds de komst van haar kleine zusje een hele grote ontwikkelingssprong gemaakt. Ze is opeens mega zelfstandig! Heel bijzonder dat het eigenlijk zo automatisch gaat. Wel is ze naast zelfstandig ook flink opstandig en daar moet ik wel heel erg aan wennen. “Wil ik niet” is haar favoriete zin momenteel en die vind ik toch best moeilijk haha! Want ik wil die dingen allemaal wel. Komende week ga ik samen met Sofie kijken bij de peuterspeelzaal en ik ben benieuwd hoe ze dat gaat vinden. Ik denk namelijk dat ze hier heel erg aan toe is.

En jij dan Joyce? 

Ik ben tijdens de kraamweek echt flink ziek geweest en moet hier echt van bijkomen. Mijn lijf heeft alles gebruikt om beter te worden en had hiervoor ook extra hulp nodig. Ik heb 2 kuurtjes nodig. De ene deed niet wat ie moest doen en de andere werkte gelukkig als een malle. De eerste dagen alleen met de kinderen zitten er ook op en gingen gelukkig erg goed. Tijdens de kraamweek was ik nog wat onzeker, maar toen ik het eenmaal zelf moest doen was dit allemaal verdwenen en kwam mijn oer-instinct weer naar boven. De komende week zullen wij alles weer herpakken en oppakken in huis en ervoor zorgen dat er weer wat ritme in ons leven komt. En ondertussen genieten van de roze wolk waar ik eindelijk op zit!

Facebook Comments

Share this post