Persoonlijk

Moments of Joy #32 – Daar zijn we weer!

Happy monday! Ik ben er weer en zal weer proberen elke maandag een weekoverzicht online te zetten. Tenzij het niet lukt door de komst van de baby natuurlijk. Maar op dit moment zit onze kleine meid nog lekker warm in mijn buik en heb ik zelf niet het idee dat ze voor de 40 weken komt. Ik ben vandaag (gisteren voor jullie) 39+2 weken zwanger. Nog even geduld dus. 

Maandag 

Ik was het thuis zitten even helemaal zat en smeekte Robert zo’n beetje of ik mocht gaan fietsen. Uiteindelijk deed ik het niet en reed ik samen met mijn zus naar de winkel om ijsjes te halen. ‘s middags was het heerlijk weer en besloten wij nog even naar het strandje te gaan. Konden de kinderen lekker spelen in het zand en uiteindelijk in het water en kon ik genieten van het mooie weer. Na het eten deden we ook nog een rondje rond het water. Genieten hoor om zo dichtbij een natuurgebied te wonen.

Dinsdag 

Dinsdag was een dag waarop ik niet zoveel deed. Het weer was alweer minder dus wij brachten veel tijd in huis door. De dagen duren enorm lang wanneer je niet veel kunt doen en ook begon ik steeds meer ons internet te missen. Robert is gewoon aan het werk dus samen met de kinderen moet ik de dagen door komen. Geen probleem hoor als ze een beetje lief voor elkaar zijn.

Woensdag 

Woensdag was niet mijn dag. Ik voelde mij niet lekker en mijn buik was heel erg onrustig. ‘s Middags leek ik zelfs weeën te hebben, maar dit bleek helaas niks te zijn. De verloskundige kwam langs om even te checken en eigenlijk kon het nog alle kanten op gaan. ‘s Avonds besloten wij wel op tijd op bed te gaan om te kijken wat de nacht zal brengen.

Donderdag 

En dan slaap je voor het eerst sinds weken weer een nacht door, zucht die zag ik niet aankomen haha! Donderdagochtend had ik controle bij de verloskundige en ons meisje heeft het nog prima naar haar zin. Ik gaf ook aan dat ik volgende week gewoon weer terug kwam voor een controle haha! Nadat wij weer thuis waren gingen de kinderen met Robert zijn ouders weg en had ik tijd voor mezelf. Ik hing wat op de bank, nam een video op en genoot even van de stilte. Samen met Robert at ik ‘s avonds en na het eten kwamen de kindjes gelukkig weer thuis.

Vrijdag 

Bijna weekend! Ik heb een dagje met de kinderen voor de boeg en gelukkig zijn ze heel relaxt. Ze kleuren veel en spelen lief samen. Ondertussen helpt Aron mij met kleine klusjes, mega lief! Robert heeft een vroege dienst en is gelukkig op tijd thuis. Aan het einde van dag is mijn lampje namelijk weer uit. ‘s Avonds hangen wij -voor de verandering- weer op de bank. Lekker samen genieten. Ook Aron kwam ons nog even gezelschap houden. Het krijgen van een zusje is toch best spannend. Hij blijft lekker even bij ons zitten en gaat tegelijk met ons op bed.

Zaterdag 

Zaterdag stond er niet zoveel op de planning. Ons internet en televisie abonnement zou in gaan en stiekem zat ik daar op te wachten haha! Na zo’n periode zonder was ik er wel weer aan toe. Tussendoor waren Ro en Aron boven aan het spelen en zette Sofie beneden de boel op z’n kop. ‘S midddags na Sofie haar slaap kwamen mijn ouders hier om de kindjes op te halen en even te helpen met het aansluiten van het internet. Het werkt! Super fijn nu kom ik de dagen wel weer door haha, lekker veel netflix kijken en surfen op het internet. De kinderen gingen met mijn ouders mee om een nachtje te logeren. Konden wij lekker bijkomen. We aten samen op de bank en ‘s avonds kwamen Froukje en Falco nog ‘even’ wat dozen halen. Even bleek iets langer te zijn en stiekem vond ik het wel fijn. Zo gaan de dagen wat sneller haha!

Zondag 

Heerlijk uit jezelf wakker worden zonder kinderstemmetjes. Ik sliep alweer de hele nacht door en dat doet me erg goed. Ik merk dat ik weer terug ben op het juiste energie level. Ik deed lekker rustig aan en rommelde wat met de baby spullen. Zorgde er direct voor dat alle troepjes weg waren. Tussen de middag kwam Robert weer thuis van voetbal training even snel lunchen en daarna een klein boodschapje bij de winkel. ‘s middags kwamen de kindjes weer thuis die hadden lekker gezwommen met mijn ouders. Sofie viel na een kort wakker moment op mijn schoot en ik moest dus verplicht op de bank televisie kijken, hele erge straf hoor! De rest van de zondag was net als alle andere dagen lekker rustig.

Op naar een nieuwe week, woensdag mag ik op controle bij de verloskundige en vrijdag is de uitgerekende datum. Zal ze zich deze week melden? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Jodi - liefthuis

  Ooow Meis het is echt wachten wachten wachten geblazen…vooral op dagen dat het minder gaat zo ellendig. Snel een meisje in je armen dat is zeker

  21/08/2017 at 2:19 pm
 • Reply Kim

  Oh wat spannend allemaal zeg de échte laatste loodjes!

  21/08/2017 at 7:46 pm
 • Reply Simone

  Oh wat spannend dat je woensdag al dacht dat het begon! En zo zonder internet, dat is niks voor een blogger haha 😉

  21/08/2017 at 9:24 pm
  • Reply admin

   Haha neee precies!

   23/08/2017 at 8:34 am

  Leave a Reply