Persoonlijk

Moments of joy #31 – happy new home!

Vandaag geen moments of joy zoals normaal, maar wel even een update over onze afgelopen week. De week van onze verhuizing. Er kwam afgelopen donderdag een update online, maar toen waren wij al zo goed als over!

Maandag

Maandag gingen de kinderen met mijn ouders mee op vakantie voor 3 daagjes en brachten hun dus op tijd weg. Het kwam voor ons goed uit aangezien wij het hele huis nog moesten inpakken haha! Tegen 15:00 uur waren wij klaar met inpakken en gingen wij richting de ikea. Wij wilden nog even rondneuzen voor het nieuwe huis en besloten dit te doen nu de kinderen er niet waren. ‘s avonds gingen wij samen met de buren nog even een afscheidsdrankje doen.

Dinsdag

Dinsdag was de dag van de sleutel. Robert en ik waren om 06:00 uur al wakker en besloten direct te beginnen met de laatste dingen in te pakken en Robert ging de aanhanger ophalen bij vrienden. Ideaal! Iets voor 11 gingen wij richting ons nieuwe huis voor de sleutel overdracht. En toen was het ons nieuwe huis! De aanhanger zat al vol dus de eerste spullen konden naar binnen. Ik ging ondertussen beginnen met het schoonmaken van de keuken, zodat deze direct gebruikt kon worden. Robert deed boven de stofzuiger erdoor en zorgde ervoor dat het bed opgezet kon worden. ”s middags kregen wij allerlei hulp waardoor het grootste gedeelte dinsdagavond al in huis stond.

Woensdag

Dag 2 van de verhuizing. Rond 09:00 uur hadden wij afgesproken met de buurman bij ons oude huis, hij heeft ons enorm geholpen. Ook kwam Froukje mij vanaf een uurtje of 10:00 helpen waardoor er veel klaar kwam. Ook mijn schoonmoeder en een tante van ro waren er om te helpen en met die hulp kwamen wij woensdag eigenlijk zo goed als klaar. Aan het einde van de middag vertrokken Robert en ik richting Joure om daar de kinderen weer op te pikken. Ondanks dat wij het mega druk hadden gehad miste ik de kinderen wel om mij heen. Snel naar het nieuwe huis om ze hun nieuwe plekje te laten zien. De kinderen waren gelijk heel relaxt in huis en sliepen vanaf dat moment ook goed in dit huis. Zo fijn! ‘s avonds maakten wij nog een paar klusjes af en daarna kroppen Robert en ik samen op de bank. Het is fijn om met elkaar thuis te zijn.

Donderdag

Ik kon niet meer en Ro was ook best moe. Wij besloten een rust dag in te lassen. Even niet teveel doen en gewoon alles rustig aan doen. Wij deden een boodschap en ‘s middags brachten wij nog een bezoekje aan de verloskundige. Even naar ons kleine meisje kijken en horen dat alles goed is. Zo’n verhuizing brengt toch best wat spanning met zich mee. Eigenlijk deden wij verder helemaal niks.

Vrijdag

Nog even een dagje knallen. Robert ging met zijn vader nog een paar keren heen en weer naar het oude huis en ik was in dit huis aan het rommelen. ‘s middags kwam Froukje weer waardoor ik veel dingen kon uitpakken en een plekje kon geven. Ik ben immers 37 weken zwanger dus alles moet nu wel klaar. Gelukkig is het op zo’n 10 dozen ook klaar. Dit wilde ik eigenlijk vandaag doen, maar ik besloot mezelf een dagje rust te geven, morgen is er weer een dag.

Zaterdag

Ik kan niet meer.. Mijn lijf is op en mijn hoofd werkt ook niet meer mee. Ik moet echt even een moment van rust hebben. Ik hang de hele dag wat op de bank terwijl Robert nog druk bezig is. Het voelt niet fair, maar ik kan niet anders. ‘s middags doe ik samen met Sofie een dutje, of nou ja dutje ik slaap zo’n beetje de hele middag. Daarna heb ik weer wat energie en werk ik nog een stapel dozen weg. Het einde komt in zicht. ‘s Avonds wil ik dolgraag ontspannen. Eerst lekker in bad en daarna wil ik The Sims installeren. Tja.. Dit blijkt geen succes, want hiervoor moet je wat downloaden op de Imac grrr! Ik probeer the sims 3 nog, maar die CD gooit hij er direct weer uit (en dat terwijl hij op de mac moet kunnen). Robert neemt van de week de imac mee naar huis zodat ie het even voor mij kan installeren. Wij hebben nog geen internet dus ik moet andere manieren vinden voor ontspanning.

Zondag

Zondagochtend vertrekken de mannen al vroeg richting de TT baan in Assen. Ze gaan net als de voorgaande jaren samen naar de Gamma Racing Day. Heel leuk voor hun samen. Sofie en ik rommelen wat in huis en fietsen een rondje in onze nieuwe omgeving. Man wat ben ik blij met het plekje waar wij wonen. Even oversteken en wij bij het strandje. ‘s Middags gaan ook wij damesvoetbal kijken bij vrienden en daarna gebeurt er niet zoveel meer hier in huis. Iedereen is moe en Robert moet vanaf morgen (vandaag) weer aan het werk.

Op naar een nieuwe hopelijk rustige week.

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply MarjonS

  Wat fijn dat de verhuizing soepel verliep. Hulp is altijd prettig.
  Volgens mij hoefden jullie verder weinig te klussen in jullie nieuwe huis. Dat is helemaal ideaal.
  Geniet ervan! Nu nog met 4, binnenkort met 5

  07/08/2017 at 7:17 am
 • Reply Stefanie

  Wat een drukke week! Fijn dat jullie nu over zijn. Genieten! En zo fijn om te weten dat ik niet de enige ben die ( als volwassen vrouw/moeder ­čśŤ ) de sims speelt :’)

  07/08/2017 at 8:20 am
 • Reply Jodi - liefthuis

  Het voelt misschien niet fair dat herken ik heel erg, maar jij bent 37 weken in verwachting en dat je alles hetzelfde zou moeten doen. Dat is pas niet fair…nu lekker ontspannen Meis.

  07/08/2017 at 9:24 am
 • Leave a Reply