Persoonlijk

moments of Joy #3 – Meh!

Goedemorgen/middag/avond op deze blue monday! Net als alle andere maandagen staat ook deze week weer een weekoverzicht online op mijn blog. Ik kan je alvast vertellen dat afgelopen week niet heel enerverend was en ik voornamelijk ziek thuis ben geweest. Kijk mee naar mijn afgelopen week. 

Ons poppenmoedertje heeft het maar druk.  Sofie loopt tegenwoordig continu met één van haar poppen rond in huis. Deze pop moest samen met haar foldertjes lezen, hah lief!

Aron besloot ook folders te bekijken, op zoek naar tof speelgoed haha!

Na het eten tijd om te douchen. Tegenwoordig gebruik ik naast Naif ook veel etos baby producten!

Dinsdag maak ik geen foto’s. Woensdag wel samen met Aron en Sofie begin ik de dag. Aron heeft namelijk een studie dag en is lekker thuis. We lopen de hele dag in onze pyjama’s omdat het onwijs slecht weer is buiten.

‘S middags kijken we televisie op de bank lekker onder een dekentje. Lief!

Donderdag ben ik ook nog thuis. Robert is gelukkig ook vrij. Sofie is lekker aan het kleuren en ik kleur gezellig met haar mee.

Poppetje! Ze kan zo heerlijk spelen hé.

Wanneer Sofie slaapt en Ro ook even boven rust dweil ik even en stofzuig ik. Daarna neem ik mijn medicijnen in en kruip ik lekker op de bank. Moe is moe!

Als Aron uit school komt heeft Robert beloofd om een tent te bouwen. En dit blijkt bij beide kinderen een groot succes!

‘s Avonds heeft Robert weer voetbal training en kruip ik op de bank. Ik ben weer moe en helemaal klaar met het ziek zijn.

Vrijdagochtend moet ik de deur even uit. Ik heb behoefte aan wat frisse lucht. Samen met Sofie loop ik een rondje richting de supermarkt. De rest van de dag doe ik niet zoveel en hang ik wat in huis met de kindjes.

Zaterdag is weer een rustige dag. ‘s Ochtends doen we boodschappen met z’n viertjes voor de hele week. Daarna rommelen we wat in huis. De mannen spelen boven met LEGO en ik en Sofie hangen op de bank na haar dutje. Ze wil graag even Mickey Mouse kijken.

Zondag gaan we weer even de deur uit. Robert moet een nieuwe jas hebben, want zijn oude jas heeft het begeven. Gelukkig vinden we snel een betaalbare en mooie jas en kan hij nu weer even vooruit gelukkig.

We stoppen ook even bij A little lovely Living voor een theetje en wat te eten. We blijven daar ongeveer een uurtje, de kids spelen er namelijk heerlijk!

Sofie heeft een nieuwe stoel en ze is er heel blij mee! Voor haar verjaardag vragen we denk ik het tafeltje erbij.

Als de kids op bed liggen kijken Robert en ik nog wat series en daarna gaan we lekker slapen. Tijd voor een nieuwe week, en ik heb er zin in! Hopelijk brengt de komende week een hoop mooi nieuws. Hoe was jullie week?

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply