Persoonlijk

Moments of joy #29 – De laatste schoolweek

Happy monday everyone! Mijn verlof is begonnen dus mijn weekoverzichten komen een beetje later online. Gewoon om mezelf wat minder druk te geven. Afgelopen week was de laatste schoolweek en wat ben ik stiekem blij dat het erop zit! Tijd voor 6 weken vakantie en hopelijk ook de komst van zusje. 

MAANDAG

Maandag kom ik bij van mijn babyshower Het was zo’n leuke middag/avond en ik ben onwijs verwend met leuke cadeaus. LEUK!

Perenijsjes behoren wel echt tot mijn cravings haha! Alleen deze van de Jumbo zijn echt niet lekker. Die van de Lidl zijn vele malen lekkerder.

Sofie kwakkelt lekker door. Arm kind! Wij doen het daarom ook de hele dag rustig aan.

DINSDAG 

Nog een rustig dagje. Ik probeer wat te bloggen en probeer wat uit. Ik had nog wat Flexa kleurtesters liggen en had nog wat doe het zelf projecten op de planning staan. De eerste is in ieder geval gelukt. De dinsdag is verder een hele rustige dag.

WOENSDAG

Dikke buik! Ik groei echt met de dag en ben blij met het mooie weer. Positiebroeken zitten niet meer, maar dit jurkje wel bijvoorbeeld.

Mijn zus gaat met mij mee naar de bloedbank, want ik moet nog een keer mijn suiker en ijzer laten testen. De uitslagen hiervan waren gelukkig uitstekend.

Daarna deed ik boodschappen en kwam er een pakketje binnen. Of nou ja pakket haha! Ik ontving twee nieuwe matrassen voor ons bed. De gang stond er vol mee en nu staan ze in de woonkamer te wachten.

Via Aliexpress bestel ik een pokeball en Aron is er heel blij mee. Grappig dat pokemon nog steeds leeft, ‘ in mijn tijd ‘ begon de pokemon hype haha.

Aan het einde van de middag is het tijd voor het pleinfeest bij Aron op school. Beide kinderen laten zich schminken en Aron treed op met zijn klas.

Aron laat zich als tijger schminken. Maar pff wat is het warm!! Het optreden was onwijs leuk om te zien. Aron ging helemaal uit zijn dak haha!

DONDERDAG

Ik heb eindelijk weer de energie om richting het centrum te lopen. Samen met Sofie doen we een klein boodschapje en daarna ploffen we thuis weer op de bank. De hele dag doe ik verder zo min mogelijk haha! Mijn weken worden steeds saaier volgens mij.

‘s Avonds ben ik het bank hangen zat en spelen Robert en ik nog een aantal spelletjes. De eerste is levensweg.

Daarna nog een potje kolonisten van Catan het kaartspel. Onwijs leuk spel die wij echt te weinig spelen.

VRIJDAG 

De laatste schooldag! Aron heeft nog een dagje school tot 12 uur en Sofie gaat een ochtendje spelen bij mijn ouders. Heb ik nog even tijd voor mezelf.

Tussendoor heb ik een controle bij de verloskundige en alles blijkt helemaal goed te zijn. Dit gaf mij een heleboel rust haha. Ik maakte mij stiekem best druk namelijk. Daarna nog even snel een boodschapje halen en op naar huis.

Ik werk nog wat ga daarna voor het laatst op de fiets richting school.

En de laatste keer op het kleuterplein. Daag kleuterjaren!! Aron is helemaal blij dat ie vakantie heeft en komt juichend uit de klas. Heerlijk kind! <3 Nu lekker 6 weekjes samen.

Mm mijn moeder neemt wat te snacken mee. Ik had zo’n trek in een patatje en nu ik dit weer zie heb ik spontaan weer zin in patat haha.

ZATERDAG

Nadat het al een paar dagen echt goed ging met Sofie was het opeens weer mis. Spugen, koorts en veel slapen. Zo sneu! Inmiddels zijn wij bij de dokter geweest en ze blijkt een oorontsteking te hebben. Zaterdag doen we vrij weinig en ‘s middags hebben wij een BBQ bij Robert zijn oom en tante.

ZONDAG

Sofie is de hele nacht wakker en veel aan het huilen. Arm kind! Ik ben zondag ochtend heel erg moe en mag van Robert blijven liggen. Lief!

Daarna is het tijd voor een lekker ontbijtje. Ik proef de beschuitjes met muisjes alvast voor. Lekkerrrr.

De rest van de dag doe ik helemaal niks meer en hang ik een beetje op de bank. ‘s Middags slaap ik nog zo’n twee uurtjes en ‘s avonds spelen Robert en ik een nieuw spel die wij hebben. Ticket to ride echt een aanrader!

Tijd voor de eerste vakantie week. Even een weekje niks doen en geen verplichtingen. RUST! 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

1 Comment

  • Reply Priscilla

    Leuk al die spellen! Wij doen eigenlijk nooit meer een spel samen, alleen met de kinderen. Hopelijk gaat het snel weer beter met Sofie 🙁

    24/07/2017 at 7:49 pm
  • Leave a Reply