Persoonlijk

Moments of joy #28 – BABYSHOWER!

Oef wat een vermoeiende week was het afgelopen week. Vanaf maandag tot en met vrijdag is Sofie ziek geweest en het koste mij veel energie. Zo sneu dat ze zich zo ziek voelde. Gelukkig is ze inmiddels weer opgeknapt. Maar naast minder leuke dingen waren er ook leuke dingen. Zo werd ik afgelopen zondag (gisteren dus) verrast met een babyshower, zo leuk!!! 

MAANDAG

Lekker begin van de dag, Sofie haar luier zat blijkbaar zo vol dat ie knapte. Ik mocht dus beginnen met stofzuigen, bah!

Zodra ik Aron op school heb begin ik met werken. Ik werk eerst mijn mailbox helemaal bij en begin daarna met bloggen. Nog een paar dagen en dan begint mijn verlof.

En dan opeens is het helemaal mis met Sofie. Ze heeft opeens allerlei vlekjes en spuugt ook. Mijn moeder komt mij snel helpen en gelukkig is Robert ook vroeg vrij zodat ie mee kan naar zwemmen van Aron. De rest van de dag ben ik in de weer met een spugend meisje zo sneu!

DINSDAG

Sofie en ik starten rustig. Ze voelt zich nog steeds niet goed arm kind. Ook ik voel mij dinsdags niet zo fit en Ro geeft ook aan dat ie wat last heeft van zijn keel en hoofdpijn.

Omdat het mooi weer is besluit ik toch wat Vitamines op te halen buiten. Sofie slaapt in de buggy.

Ik zie dit rompertje van Nijntje bij de C&A en ik vind hem stiekem zo leuk! Eronder hing nog een pakje dat ook erg lief is.

Ziek zei je? Zo ging het dus de hele tijd, opeens was ze weer springlevend en was er niks aan de hand.

WOENSDAG

Vorige week hadden wij een oudergesprek gehad op school en morgen (donderdag) zou Aron zijn rapport meekrijgen. Woensdag is het echt crap weer dus wij besluiten Aron zijn cadeau een dag eerder te geven. Wel zo leuk aangezien Robert een vrije dag heeft.

‘s Middags spelen wij het spel dus een paar keren. Het is ticket to ride voor kinderen en hij is zo leuk! Robert en ik hebben nu de volwassen versie op ons verlanglijstje gezet haha!

DONDERDAG

Er moeten boodschappen gedaan worden. Sofie blijft kwakkelen, maar ‘s ochtends lijkt het eerst goed.

Oh dit mega hinderlijk! Aan de andere kant van mijn fiets staat een rekje en ik kan er met mijn dikke buik dus niet tussen. Daarnaast heb ik Sofie aan de hand en een boodschappen tas. En het ergste? Er waren nog zoveel rekjes vrij.. Luie mensen…

Ik had een bos Bloomon bloemen gekregen en Sofie wil er continu mee op de foto. Zo lief!

En toen was het weer mis. Haar uitslag was nog erger en ook haar buikje was weer van streek. Ik fiets na haar dutje snel naar de huisarts en die zegt dat ze eczeem heeft. Oké.. Maar toch twijfel ik. Vorige week is ze in een vies zwembad gevallen met stilstaand water ik denk dat ze hier iets aan over heeft gehouden.

Sinds vorige week zaterdag ben ik één van mijn schoenen kwijt. Sofie is dol op wandelen met mijn schoenen dus ik vermoed dat ie ergens weg gestopt is. Maar dit zijn eigenlijk de enige schoenen die ik makkelijk aan krijg en die ook nog eens lekker lopen haha.

Mijn vader is jarig en na die tijd moet ik even een telefoontje plegen. Sofie trekt ondertussen de HELE kast leeg.

VRIJDAG 

Ik ben op zoek naar een metalen cirkel en bedenk mij dat de action misschien wel zoiets heeft. Even neuzen dus. Sofie voelt zich goed dus het is ook niet erg om even de deur uit te gaan.

Hoera! 34 weken zwanger het moment komt steeds dichterbij.

Onze vlinderstruik doet het goed dit jaar. Er zitten mega veel vlinder in zo leuk!!

En toen was het weer mis. Sofie gooit werkelijk alles er weer uit, gelukkig voor mij deze keer een keer niet over mij heen.

Er is een afsluiting van de renovatie en ik besluit toch even heen te gaan met de kinderen, mijn moeder en Robert. Sofie voelt zich daar goed en speelt met de kinderen.

Terwijl wij eten geniet Sofie van de muziekjes, lief!

Maar zodra wij thuis zijn is het weer helemaal mis. Overgeven tot er echt helemaal niks meer in zit en heel zielig hangt ze op de bank. Ik wijk niet van haar zijde dus samen brengen wij de hele avond op de bank door.

ZATERDAG

Tijd om alle bacteriën ons huis uit te drijven. Wij hebben een reiniger gehuurd, zodat wij de bank goed kunnen schoonmaken. dit is echt nodig!

Als wij klaar zijn gaat Aron lekker kleuren en Sofie doet een slaapje. Gelukkig blijft ze zich de hele dag goed voelen.

Ik besluit even onder de douche te gaan met de nieuwe producten van Naïf. Ik ben FAN!

Lees ook: Naïf komt met lijn voor vrouwen 

Deze foto plaats ik even op de social media van Doormamagetest.nl Carmelina en ik hebben het beide zo druk dat wij niet aan het reviewen daar toekomen.

Zaterdagmiddag leek Sofie weer zichzelf. Aron was al met mijn schoonouders in het centrum en wij zijn ook heen gefietst. Er was een sprookjesdag en Mickey en Mini waren er ook. Sofie blij!

Oh en ze was helemaal onder de indruk van Anna en Elsa, de schat!

Lieve Froukje plaatste op twitter dat ze chinees ging eten en ik reageerde dat ik opeens trek had in mini loempia’s. Een uur later stond ze voor de deur met een zakje loempia’s! <3

Tja Sofie was weer zichzelf haah! Wij deden ng een spelletje beneden met Aron en Sofie was ondertussen tegen ons aan het praten.

ZONDAG

Gisteren was een lange dag haha! Ik was er namelijk achter gekomen dat ik die dag mijn babyshower had, maar verder wist ik niet. Niet hoe laat, niet waar niks. En ik ben zo’n controlfreak dat ik dit heel lastig vond. Robert besloot opeens samen met Aron naar vrienden te gaan om daar formule 1 te gaan kijken en het werd alleen maar vager haha! Uiteindelijk zat ik om half 4 met een wakkere Sofie en een hoofd dat overstroomde.

Opeens kwam Robert thuis en moesten Sofie en ik naar boven toe. Oké braaf deed ik wat mij gevraagd werd. Daarna reden wij naar de locatie.

En daar kreeg ik mijn babyshower! Tijdens het maken van de foto was mijn schoonzus al weg. Het was een super leuke middag/avond. Aanstaande donderdag vertel ik in een uitgebreide blog alles over mijn babyshower! 😀

Tijd voor de laatste schoolweek! 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

1 Comment

  • Reply Fenna

    Jeetje, arme Sofie! Lijkt me stug dat dat ‘gewoon’ eczeem is geweest 🙁 hopelijk blijft het weg.
    Wel weer een druk weekje zeg, en dat met je babybuik en 2 kids ❤

    18/07/2017 at 10:47 pm
  • Leave a Reply