Persoonlijk

Moments of joy #27

Goedemorgen/middag avond! Vorige week eindigde onze week/begon onze week helaas met het trieste nieuws dat onze (overgroot)opa was overleden. Afgelopen week was daardoor een zware week. Daarnaast kregen wij ook heel leuk nieuws dus mijn emoties schoten alle kanten op. Ik heb niet veel foto’s gemaakt afgelopen week, maar geef je toch graag een kijkje in mijn afgelopen week. 

MAANDAG 

Zondagavond slaap ik heel slecht en ‘s ochtend word ik wakker met een heleboel emoties. Ik breng Aron naar school en mijn ouders nemen Sofie eventjes mee, lief!

Sofie tekent een mooie tekening voor mijn opa en deze leggen wij zaterdags bij de kist tijdens de crematie. Terwijl Sofie bij mijn ouders is ga ik even richting de verloskundige voor de reguliere controle.

Ik kreeg van wat mensen een berichtje dat ze dachten dat er iets mis was met de baby, maar de baby doet het heel goed! <3

Ik kom deze foto tegen in mijn timehop, GOALS! Haha maar eerst even bevallen.

Ik ben mega dankbaar dat mijn oma en mijn bonus opa mijn bruiloft hebben meegemaakt en dat ze mijn twee kindjes hebben mogen ontmoeten. Wel maakt het mij heel verdrietig dat mijn oma voor de tweede keer haar tweede liefde heeft moeten wegbrengen.

Oh lief dametje! Zo’n peuter om je heen na verdrietig nieuws is onwijs fijn! Ze heeft geen flauw idee wat er is gebeurt.

Ik ben een emotie eter en had dan ook echt geen zin in normaal avond eten. Tijd voor iets lekkers dus. Ik zoek een kortingscode op van domino’s en wij eten dus pizza. Lekker!

DINSDAG 

Ik krijg dinsdag niks uithanden. Uiteindelijk komt de rouwkaart binnen en krijg ik een kaart van lieve Emy! <3

‘s middags ga ik even met Sofie beddengoed halen en Sofie wil bloemetjes halen voor Nana (oma) zo lief! <3

Wanneer wij Aron uit school halen fietsen wij direct door naar Nana, even knuffelen even daar zijn. De kinderen vinden het een beetje gek dat Opa er niet meer is.

Ik had maandag een jurkje besteld voor de crematie, maar uiteindelijk stuur ik hem terug. Het is een positiejurkje, maar hij zit als een normaal jurkje. Ik besluit dat ik wel iets uit mijn kast trek voor de crematie. Iets met meer kleur, want daar hield ie van.

WOENSDAG 

Ik heb een hele slechte dag en val op een gegeven moment zelfs flauw. Het wordt mij allemaal teveel. Gelukkig wil mijn schoonmoeder mij helpen door met Aron naar judo te gaan. Dit was voor mij ook een signaal dat ik echt hulp moet gaan vragen. Maar ja eigenwijs hé! Sofie speelt gelukkig de hele dag heel lief.

Aron krijgt een transformer binnen en is hier heel blij mee!

Na het eten zijn de kinderen al lekker gedoucht en kijken we nog heel even een filmpje.

Heerlijk! <3 ‘s avonds hebben Robert en ik nog een spannende afspraak met een mooie uitkomst.

DONDERDAG 

Ik ga met Sofie naar de action en ze krijgt eindelijk haar kleurboek haha! Die beloof ik haar al een tijdje. Ze gaat er gelijk mee aan de slag.

Blij meisje! <3

‘s avonds eet mijn moeder bij ons en past ze voor de tweede avond op haha! Wij moeten naar een oudergesprek voor Aron.

Ik ben zo trots op hem! Op naar groep 3 :D. Na die tijd ga ik nog bij een vriendin op verjaardagsvisite.

VRIJDAG 

Er komt een poster binnen met zusje haar naam. Zo leuk!!

Sofie en ik doen lekker gek op muziek, ze heeft mijn moves haha! <3

‘s middags maak ik alvast de pastasalade en er blijft meloen over. Lekker! Ik snoep het snel op terwijl de kinderen buiten spelen. Alles staat klaar, zodat wij samen nog ergens heen kunnen als Robert vrij is.

bump update! Ik ben inmiddels 33 weken zwanger jeetje nog maar 7 weekjes tot de uitgerekende datum.

‘s Avonds gaan wij vroeg op bed. Ik ben moe en Robert ook. We liggen op bed met drinken en chocolade en kijken wat series. RUST!

ZATERDAG

Zaterdag nemen wij definitief afscheid van mijn opa. De kinderen gaan beide niet mee, maar zijn bij onze beste vrienden. Heel fijn dat ze daar terecht konden en een rustige dag hadden. De plechtigheid was heel mooi een persoonlijk. Dag ouwe! 

Zaterdagavond sluit ik samen met Aron de dag en emotionele week af. Hij heeft er veel van meegekregen en is er ook echt verdrietig door. Wij lezen samen wat verhaaltjes om onze gedachtes even te verzetten. Als de kinderen slapen val ik ook direct op de bank in slaap. Het is genoeg geweest.

ZONDAG

Aron is al vroeg wakker, maar Sofie slaapt uit waardoor ik mijn ogen ook nog even dicht kan doen. Wij besluiten de dag te gebruiken om dingen op te ruimen en uit te zoeken. Tenminste dat was het plan. Uiteindelijk doen we niks en genieten we van een rustige zondag.

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

5 Comments

 • Reply Meryll

  Wat een mooie nagellak heb je op! Wat voor kleur is dat? 🙂

  10/07/2017 at 9:11 am
  • Reply admin

   Hij is van Essence next stop summer en dan nummer 02 summer mood.

   10/07/2017 at 9:20 am
 • Reply Kirsten

  Wat triest inderdaad… Gecondoleerd! Klinkt als een heftig weekje. En dan ook nog flauwvallen. Rustig aan meis! Het is helemaal niet erg om hulp te vragen, doe ik ook genoeg nu hoor! Morgen komt mijn moeder weer een dagje, dan maakt ze meteen wat schoon, heerlijk vind ik dat!

  10/07/2017 at 9:23 am
 • Reply Fenna

  Heftige week 🙁 gecondoleerd! Neem lekker wat rust als je kan. Gelukkig dat alles goed gaat met de baby 🙂 als ik jouw buikje zo zie mis ik mijn zwangerschap echt haha.

  10/07/2017 at 10:23 am
 • Reply Jodi - liefthuis

  Wat een week Meis, dikke knuffel

  10/07/2017 at 10:46 am
 • Leave a Reply