Persoonlijk

Moments of Joy #26 – Een stapje terug

Gisteren had ik al op mijn facebookpagina geplaatst dat mijn weekoverzicht niet of later online zou komen wegens verdrietig nieuws binnen de familie. Op het moment dat ik bezig was met dit bericht kreeg ik een telefoontje die onze zondag een zwarte rand gaf. 

MAANDAG 

Maandagochtend beginnen wij met een rondje Albert Heijn. Wij gingen voor het eerst Courgetti eten zo lekker!

Ik doe het de hele dag rustig aan, want ik moet echt even bij komen van de Efteling. Mijn schoonmoeder gaat met Aron mee naar zwemmen, dus ik focus mij op het avondeten. Dit was zo lekker! Hij komt nog online op de blog.

‘s Avonds is het schoonmaakavond op school. Ik pak mijn emmertje en de schoonmaakdoekjes en ga richting school om te helpen. Ik doe de klusjes al zittend. Wel gek hoor de laatste weken als kleutermoeder.

DINSDAG

Grow baby grow! Wat groeit mij buik opeens hard!! Ik kreeg onlangs voor het eerst de vraag “Hoe lang moet je nog”. Haha!

Aan het einde van de middag roept de buurvrouw dat ik het raam dicht moet doen. Er blijkt een bedrijf in de brand te staan aan de andere kant van het water.

Na het eten stappen wij nog even op de fiets om een boodschap te halen. Ik vergeet zoveel momenteel OEPS!

Kleine muis! De laatste weken met haar speentje en ook haar flesje is verleden tijd sinds het weekend. De speen gaat ze straks aan haar zusje geven. Ben benieuwd hoe dit gaat.

WOENSDAG

Sofie haar uitstraling van de woensdag. Ze is de hele dag overal klaar mee haha! Aron is de hele dag vrij, want hij heeft studiedag. Even lekker rustig aan doen dus. Iedereen is toe aan de zomer vakantie.

In de Efteling mochten beide kinderen iets uitzoeken in het winkeltje. Aron koos dit zwaard die tijdens het oppakken uit elkaar viel. Na wat contact met de Efteling is het prima opgelost!

Het is onze trouwdag, maar wij doen er niks aan. Wel hebben wij kip gekocht bij Pizza in the box. Deze proeven precies zoals die van de KFC lekker!

Sofie heeft het eten ook helemaal ontdekt! Eindelijk, nadat wij afgelopen week het eens helemaal anders aan te pakken eet ze al elke dag een deel van haar avondmaaltijd.

DONDERDAG

Wasdag! Ik wil alles klaar hebben voor het weekend, zodat ik dan de babywasjes kan gaan doen.

Normaal eten wij met mijn moeder en nichtje op donderdag, maar dit ging deze keer even anders. Wel een keer lekker om samen te lunchen. Dit gebeurt niet vaak, want Aron blijft vaak over of gaat naar oma.

Na schooltijd nog even snel naar het centrum om pakketjes weg te brengen. Het is niet mijn week, maar deze pakketjes moeten echt weg.

Er valt nog een kaartje voor onze trouwdag op de mat, lief!

‘s Avonds ga ik op tijd naar boven. Lekker rommelen tussen de kleertjes voor zusje en alle kaartjes eraf halen.

VRIJDAG

Bijna weekend! Aron is de hele dag weg. Eerst op school en daarna gaat ie bij zijn beste vriendje spelen. Ik heb dus de hele dag met dit lieve meisje. We lopen lekker in onze pyjama’s, heerlijk!

32 weken, high five!

Samen met Sofie haal ik nog de boodschappen voor het weekend, ik vind het maar pittig en zelfs een korte wandeling is mij al teveel.

Nog even snel de intertoys in om te kijken naar een overgangs cadeau voor Aron. Hij mag zelf kiezen, maar wil altijd wel weten wat er is.

Ondertussen krijg ik deze foto. De moeder van Aron zijn vriendje heeft hem en nog een vriendje meegenomen naar de MacD super lief! <3

Sofie en ik doen ‘s middags een dutje, maar zijn nog moe als Sofie na een uurtje wakker aan het worden is. Nog even verder knuffelen op de bank.

Ik krijg dit handige hoesje binnen voor mijn pasjes. Ideaal als ik niet mijn grote portemonnee mee wil slepen.

Terwijl ik wat dingen in orde maak voor de blog is Sofie lekker aan het spelen met de Vrolijke Vriendjes.

ZATERDAG

Zaterdagochtend begin ik met het sorteren van de babywasjes. Robert zet ondertussen de commode voor zusje in elkaar.

Het is warm in huis en ik zit met een flesje koud water tegen mijn hoofd. Sofie vindt het grappig en besluit hetzelfde te doen haha!

Robert heeft de babymeubeltjes in elkaar gezet. Alleen het bedje moet nog, maar daar wachten wij nog heel even mee.

Ondertussen maakte ik een lekker pompoensoepje. Mmm!

Na het eten vouw ik de eerste kleertjes en spulletjes van zusje op. Heerlijk om alles weer even in handen te hebben.

En ik ruim het ook direct in! Wat een ruimte, heerlijk!

ZONDAG

Zondag ochtend deed ik de hele dag rustig aan. Ik was moe en had mijn dag niet. ‘s Middags sliep ik twee uurtjes en toen ik wakker werd kroop ik achter mijn computer om mijn weekoverzicht te gaan schrijven. Toen ik halverwege was belde mijn moeder, en dit komt niet zo vaak voor. Mijn moeder en ik appen meestal (ik heb een hekel aan bellen). Ik wist dat er iets niet goed was en helaas vertelde ze dan ook dat een dierbaar familielied plotseling is overleden. Ik ben hier heel erg van geschrokken en Robert heeft dan ook de telefoon van mij overgenomen. De rest van de dag was ik erg verdrietig en probeerde ik mezelf op de been te houden, ik merk dat nu ik zwanger ben alles twee keer zo hard binnen komt.

Ik heb dus nu besloten dit blog wel online te zetten aangezien er veel vragen kwamen of het wel goed gaat met de baby. Vanochtend had ik mijn routine check en de baby en ik doen het allebei heel goed. Mijn bloeddruk was iets hoger, maar niet zorgwekkend helemaal niet gezien de situatie.

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

9 Comments

 • Reply Rianne Tonkens

  Heel veel sterkte gewenst.. Wat ontzettend verdrietig.. Een dierbare verliezen is altijd zwaar maar je emoties tijdens een zwangerschap maken het soms wel 10x erger.. Onze peuter meisje zit momenteel ook in een lastige slaap routine.. Snachts huilen en schreeuwen. Middag slaapjes ook niet meer.. En 3 maand geleden waren wij ook gestopt met de fles melk.. Soms mis ik dat snelle in slaap vallen ervan zo!! Sterkte aankomende dagen en rustig aan

  03/07/2017 at 12:55 pm
 • Reply Claudia Diependaal

  Gecondoleerd en heel veel sterkte de komende tijd.

  03/07/2017 at 1:32 pm
 • Reply Bregje

  He wat een verdrietig nieuws, gecondoleerd en veel sterkte met je verlies!

  03/07/2017 at 2:36 pm
 • Reply Rory

  Wat naar. Heel veel sterkte Joyce. Ik kan mij helemaal voorstellen dat het nog harder binnenkomt.

  03/07/2017 at 3:00 pm
 • Reply Rosanne

  Heel veel sterkte! Neem vooral even de tijd in zo’n situatie. Denk aan jezelf Joyce<3

  03/07/2017 at 3:17 pm
 • Reply Sophie

  Sterkte joyce!!

  03/07/2017 at 3:44 pm
 • Reply Jodi - liefthuis

  Ooow Meis gecondoleerd en sterkte.

  03/07/2017 at 6:07 pm
 • Reply Yasmin

  Gecondoleerd en sterkte! Z

  03/07/2017 at 7:44 pm
 • Reply jolanda

  Wat een naar bericht, gecondoleerd.

  03/07/2017 at 9:02 pm
 • Leave a Reply