Persoonlijk

Moments of Joy #25 – Naar de Efteling 

Happy monday! Net als elke maandag staat er ook deze maandag weer een weekoverzicht klaar. Een druk weekje, maar vanaf nu zullen de weken lekker rustig zijn. Ik ga namelijk flink rust nemen en even aan mezelf, mijn gezin en de baby denken. Mijn lichaam heeft na afgelopen weekend heel hard stop geroepen, wat ik ook wel had verwacht. Kijk je mee naar mijn week?

MAANDAG

Aah kijk de knotjes in Sofie haar haren! Heel veel hartjes!! haha helaas bleef het niet zo lang zitten, ze heeft net zulks vlas haar als dat ik heb helaas.

Ik ben wat haar dingetjes aan het proberen voor tijdens mijn zwangerschapsshoot. Ik twijfel nog tussen haren achterover met een haarbandje, een mooie vlecht of lekker los. Ik heb nog even om er over na te denken.

Dit blije meisje blijft het liefst ook op school bij haar broer. Nog eventjes en dan mag ze naar de peuterspeelzaal.

Uiteindelijk krijg ik haar mee naar de Lidl waar wij boodschappen halen. Ondertussen eet Sofie al wat druifjes op haha

Ik trek de warmte maandag slecht. Uiteindelijk stap ik onder een koude douche en koel ik heerlijk af. Dit doe ik nog een paar keren die dag.

DINSDAG

Het zelfde verhaal op een andere dag haha! Sofie klimt weer in het klimrek en een lol dat ze heeft, zo lief! <3

WOENSDAG

Woensdagochtend speelt het buurjongetje bij Sofie. ZO lief die twee. Ze kunnen zich zo lekker samen vermaken en zodra ze door hebben dat ze buiten zijn roepen ze elkaar ook.

Wij krijgen van Stokke een nieuwe tripp trapp inclusief babyschaal cadeau, onwijs lief! Sofie Gebruikt hem nu voor haar pop, maar straks mag haar zusje hier natuurlijk in liggen.

Iets voor vijven worden wij uitgenodigd om mee uit eten te gaan en dit lijkt ons wel wat. Even snel frisse kleding aan dus haha.

Mm dametje!

Aron is groot aan het worden en voelt zich opeens te groot voor een kinderijsje haha! Gelukkig is er ook nog een lekker ander toetje.

DONDERDAG

Om half 9 zit Sofie al in haar zandbak haha! Haar haartjes nog niet eens fatsoenlijk, maar ze kon niet wachten. Het was ook al zo warm dat het prima kon.

Ook haar pop moest natuurlijk aan tafel. Is het geen schatje zo? Ik ben echt heel benieuwd hoe ze het straks doet met haar zusje erbij.

‘s middags doen mijn zus en ik boodschappen voor ons weekendje weg. Even de basis meenemen.

Ik maak ook nog even een week foto en sta met mijn voeten in het zwembadje haha!

‘s Avonds terwijl Aron onder de douche staat nog even gek doen met mijn kleine meisje! <3 Wat ben ik gek op haar en haar broer.

‘s Avonds nog even werken, want het hele weekend blijft mijn laptop dicht. Ondertussen drink ik een flesje ijskoud water.

VRIJDAG

De hele ochtend zijn wij bezig met het voorbereiden voor ons weekendje weg. Tussendoor maak ik nog even deze buikfoto, hij lijkt hier heel bescheiden voor 31 weken.

Sofie moet even wakker blijven, maar ze heeft het er echt moeilijk mee. Uiteindelijk gaan wij met z’n drietjes Aron ophalen van school, zodat ze wakker blijft. Sofie heeft namelijk niks met auto rijden en ik wil daarom dat ze lekker gaat slapen in de auto.

Eerst nog even lunchen en daarna vertrekken wij richting ons vakantiehuisje.

Iets na 3-en komen wij aan in Herpen waar ons vakantiehuisje staat op de Herperduin. Een mooi en rustig park.

Even alles uitpakken en daarna richting Pan & Zo om lekker te eten. Het is een pannenkoekenrestaurant mmm! Ik neem spek en kaas en als toetje dit ijsje met aardbeien. Lekker.

Als wij weer terug zijn bij het huisje leggen wij de kinderen op bed en spelen wij nog kort een spelletje. Er is niks anders mee dan kolonisten junior haha!

ZATERDAG

Had je mijn blog van zaterdag gelezen? Ik biechtte daar op dat ik nog nooit naar de Efteling was geweest. Maar die dag kwam daar verandering in, want wij waren op vakantie speciaal voor de Efteling.

In dit bootje (of nouja één van de) vroeg mijn vader mijn moeder ten huwelijk. Lief hé?

Wanneer je in de Efteling bent…

Maak je een foto op de paddestoel.

De kinderen hadden beide centjes gekregen om iets leuks van te kopen. Sofie koos Roodkapje uit en viel er vrijwel direct mee in slaap.

Aron koos een tof zwaard uit en nog een minifigure van Joris de Draak. Het was een onwijs leuke dag en ik (wij) hebben echt genoten. ‘s Avonds haalden wij nog patatjes en daarna vielen onze kleintjes direct in slaap.

ZONDAG

Zondagochtend zijn de kinderen al vroeg wakker. Wij zitten dus al op tijd aan het ontbijt haha.

Tegen 10 uur lopen wij richting het zwembad. Dit zit dichtbij het park dus wij lopen lekker door de bossen heen.

Iedereen op zijn/haar laatste energie. Na een uur zwemmen begeeft mijn lichaam het en is voor mij klaar. Ik geniet vanaf de zijkant van de kinderen die heerlijk spelen.

Nog even lunchen voor wij terug lopen naar het huisje. Ik neem brood met kroketten al ha ik veel liever een broodje zalm gekozen.

Bij het huisje valt Sofie direct in slaap. De grote kinderen gaan nog even in bad waardoor wij snel kunnen inpakken en opruimen. Op een gegeven moment moet ik ook Sofie haar spulletjes opruimen, maar ze is er nog niet aan toe om wakker te worden. Ze valt al zittend op de bank in slaap. Heel zielig dus ik neem haar op schoot waar ze verder slaapt (ondertussen schopte haar zusje haar weg haha!). De gehele terug reis slaapt ze ook. Ze is op!

Rond etenstijd komen wij weer thuis. Snel alles naar binnen en dan in ruststand. In de buurt van ons vakantie huisje hadden wij al even soep gehaald, zodat wij een lekkere maaltijd naar binnen konden werken. Het was een geslaagd weekend!

Dit was mijn week! Op naar een nieuwe week! Ik ga het vanaf nu rustiger aan doen, dus mijn weekoverzichten zullen iets saaier worden denk ik. Komende week gaan wij -eindelijk- bezig met onze rooming-in kamer voor ons en de baby. Zoveel zin in. 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply